Şimdi Ara

IELTS için kurs önerileri (2019-2020)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Kariyerim için ingilizce dil seviyemi IELTS ile nitelendirmek istedim. TOEFL'a göre daha kolay olması beni çeken temel sebep. Fakat bu tür sınavlara native olsanız bile destek almak durumundasınız diye duyum aldım. İstanbul içinde herhangi kişi ve ya kurum tavsiyesi verebilecek var mıdır? Çok teşekkür ederim.

• Onun yerine ingilizce düzeyin iyiyse internetten çalış çok fazla kaynak var zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holmes was here

Onun yerine ingilizce düzeyin iyiyse internetten çalış çok fazla kaynak var zaten
    IELTS ya da TOEFL için native değilseniz ve hedef yüksekse profesyonel yardım almadan ne yazık ki zor. İşi şansa bırakmamak gerek.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Alakası yok bence tamamen size ve isteğinize bağlı eğer ingilizceniz iyi durumdaysa internette sonsuz hem nasıl hazirlanacagina dair hem de alıştırma için kaynak mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Holmes was here

Alakası yok bence tamamen size ve isteğinize bağlı eğer ingilizceniz iyi durumdaysa internette sonsuz hem nasıl hazirlanacagina dair hem de alıştırma için kaynak mevcut
    Peki öyle olsun
    İnsanın kapasitesi ve onu nasıl kullandığı ile alakali aslında her şey bu hayatta zaten bu sınavlarda da dil bilmekten çok sınava nasıl çalıştığınız onemli hem SAT hem de IELTS için kendim hazirlandim herhangi bir kişiden veya kurumdan yardimsiz native lerden bile yüksek skorlarim vardı bel bağlamak böyle şeylere saçma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IELTSLİZ'in task 2 için advanced writing videolarının tanesini 18 dolara almıştım zamanında. Discussion, advantage, opinion vs tüm videoları var her biri 1 saat. Uygun fiyata bırakırım.
  • Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Hocam internette kullandığınız kaynanları ve kullanmadıklarınızla beraber önerebileceğiniz ücretli ve ücretsiz platformlar nelerdir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İronBow34 kullanıcısına yanıt
    IELTS için mi SAT için mi hocam

• Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Ielts hocam. Paralı parasız fark etmeden bildiğiniz tüm platformları paylaşırsanız çok iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlgili paylaşımları özel mesaj üzerinden ve ya farklı bir konuda yaparsanız sevinirim. Kurs tavsiyelerini beklediğim bir konu burası. Teşekkür ederim.
    Yaptık zaten de sizin de faydalanabileceginiz şeyler hakkında konuşuyoruz sadece kurs olarak aklınıza yerlestirmeseniz keşke

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.