Şimdi Ara

IEM Global Challenge Cologne 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ödül : 50,000 $
    Yer : Almanya
    Başlayış : 14-12-2012
    Bitiş : 16-12-2012

Group Stage :

Group A :

Eclypsia
    Absolute Legends
    Fnatic
    CLG EU

Group B :

MeetYourMakers
    Team Dynamic
    Team ALTERNATE
    Eat Sleep Game

Not : TBD daha belli olmuyan takımlar
    Not2 : IEM Katowice Turnuvası İçin Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexich -- 11 Aralık 2012; 8:28:32 >

• Güzel
  • M5 olsun isterim ben farkli picklerle farkli oyun anlayisiyla gercekten iyi oyun zevki veriyorlar farkli hetcan katiyorlar oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m5 le sk olsun tbd ler

edit: ama bu fnatic in şempiyin olacağı gerceğini değiştirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 10 Aralık 2012; 17:58:11 >
  • Crs.NA katılmıyor mu
  • ilk s3 turnuvasımı oluyor bu şimdi
  • Tsm ,we gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sk gelicek diye biliyorum
  • m5 gelsin izleyelim
  • sk ve m5 iyi olur
  • eclypsia alcak izlemeye gerek yok
  • SK daveti reddetti.

from Oce:

Ok So SK Gaming was Invited for IEM Cologne. Just wanted to let you all know we Declined.
    We would have loved to play it, but sadly training for previous patch wasn't something we had in mind to do.

We are so into this patch ;)
  • Curse.EU olucak o TBDlerden biri.
  • Almanya ama maçlar gece 1 de başlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu alternate kazansın artık bi turnuva 3 senedir adamların başarısı yok.
  • 16 sında akşam 9 da almayaya gidicem turnuva kaçta ?

• Lütfen Curse.Na katılmasın.Kaç aydır bekleneni veremiyorlar hüsrana uğramaktan sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

SK daveti reddetti.

from Oce:

Ok So SK Gaming was Invited for IEM Cologne. Just wanted to let you all know we Declined.
    We would have loved to play it, but sadly training for previous patch wasn't something we had in mind to do.

Normalde CLG.eu yerine SK gidiyordu. CLG.eu M5'a yenilip Losers'a düştü. Fnatic maça gelmeyince SK bye geçti eleme turunu ve öyle katılmaya hak kazandı. Sonra Fnatic ile CLG.eu arasında bo1 maç oynanıp Fnatic gitmeye hak kazandı.

Tüm internet de "SK hak etmeden gidiyor" diyordu. -Her ne kadar doğruluğu tartışılcak olsa da, CLG.eu sonuçta Fnatic'e yenildi yani.- Bence tamamen gereksiz bir hareket SK tarafından yapılan. Yapmaları gereken şey, iyice hazırlanıp, takım olarak o yeri hak ettiklerini göstermekti. Korkup kaçmak değil.

Edit: IEM Cologne muydu yoksa Polonyada olan mıydı emin değilim, polonya da olan için de olabilir bu dediğim, ama cologne diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 10 Aralık 2012; 20:27:03 >

• Bu turnuva konularında biraz fransızım. Acaba izleyebileceğimiz link yada bu tür şeyleri takip edip izleyeceğimiz ortam var mı ? Çok sorun olucaksa pm de atabilirsiniz. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

SK daveti reddetti.

from Oce:

Normalde CLG.eu yerine SK gidiyordu. CLG.eu M5'a yenilip Losers'a düştü. Fnatic maça gelmeyince SK bye geçti eleme turunu ve öyle katılmaya hak kazandı. Sonra Fnatic ile CLG.eu arasında bo1 maç oynanıp Fnatic gitmeye hak kazandı.

Tüm internet de "SK hak etmeden gidiyor" diyordu. -Her ne kadar doğruluğu tartışılcak olsa da, CLG.eu sonuçta Fnatic'e yenildi yani.- Bence tamamen gereksiz bir hareket SK tarafından yapılan. Yapmaları gereken şey, iyice hazırlanıp, takım olarak o yeri hak ettiklerini göstermekti. Korkup kaçmak değil.

Edit: IEM Cologne muydu yoksa Polonyada olan mıydı emin değilim, polonya da olan için de olabilir bu dediğim, ama cologne diye hatırlıyorum.

Polonya için olana gidiyorlar zaten streamde maçlarını izledim ben. yendiklerinde ocelote çok mutluyum falan dedi ve chatten see you in poland falan yazdılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.