Şimdi Ara

IEM Global Challenge Cologne 2012 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

SK daveti reddetti.

from Oce:

Ok So SK Gaming was Invited for IEM Cologne. Just wanted to let you all know we Declined.
    We would have loved to play it, but sadly training for previous patch wasn't something we had in mind to do.

We are so into this patch ;)

Normalde CLG.eu yerine SK gidiyordu. CLG.eu M5'a yenilip Losers'a düştü. Fnatic maça gelmeyince SK bye geçti eleme turunu ve öyle katılmaya hak kazandı. Sonra Fnatic ile CLG.eu arasında bo1 maç oynanıp Fnatic gitmeye hak kazandı.

Tüm internet de "SK hak etmeden gidiyor" diyordu. -Her ne kadar doğruluğu tartışılcak olsa da, CLG.eu sonuçta Fnatic'e yenildi yani.- Bence tamamen gereksiz bir hareket SK tarafından yapılan. Yapmaları gereken şey, iyice hazırlanıp, takım olarak o yeri hak ettiklerini göstermekti. Korkup kaçmak değil.

Edit: IEM Cologne muydu yoksa Polonyada olan mıydı emin değilim, polonya da olan için de olabilir bu dediğim, ama cologne diye hatırlıyorum.

yok bildiğim kadarıyla iem cologne davet üzerine oldu. elemeler olduysa da hiç bir elemeyi hatırlamıyorum :D

ayrıca sanırım sen iem polonya ile karıştırdın orada olaylar öyle olmadı pek.fnatic ilk maçına yetişemedi (karşı takım adını hatırlamıyorum çok cinsti).yenik sayılıp losers bracket düştü.buradan çıkan takımla sk maç yaptı sk aldı sk daha sonra mighty midgets mı ne onlarla yaptı onları da yendi. fnatic te loser brackettan devam edip m5 e yenilen clg yi mağlup etti ya da öyle hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap
    Polonya için olana gidiyorlar zaten streamde maçlarını izledim ben. yendiklerinde ocelote çok mutluyum falan dedi ve chatten see you in poland falan yazdılar.

Düzenleme yapayım,
    Yukarda yazdıklarım Katowice içinmiş. -Doğruya doğru şimdi, SK mal takımları yendiği ve Fnatic gelemediği için beleş katılıyor o turnuvaya. Umarım kendilerini güzel hazırlarlar da dediklerimi yutmak zorunda kalırım.-

IEM Cologne için ise, TPA yerine gidiyor CLG.eu.

Bunlar henüz S3 maçları değil bu arada. Riot'ın yapacağı Lig tarzı şey, Şubat gibi başalyacaktı sanırım. Dolayısı ile çok çok iyi şeyler beklememek gerekli çoğu takımdan.

@russell26, daha düzgün anlatmışsın. Aynen öyle oldu :). (Benim yazdığımda biraz, Fnatic son 4de gelmedi, sonra SK geçti gibi görünmüş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 10 Aralık 2012; 21:09:32 >

• Maçlar ne zaman peki?
  • up
  • Adam uplayamamış bu görevi ben üstlendim millet maçlar kaçta söylerseniz süper olur bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

Adam uplayamamış bu görevi ben üstlendim millet maçlar kaçta söylerseniz süper olur bu arada

Şu anda millenium vs fnatic var ama pacth eski
  • Clg.eu ve Fnatic desteklediğim takımlar, ikisinden birisi kazanır
  • Eclypsia disband olmuştu , Eat Sleep Game ise SK Telecom T1 olarak katılıyor (AZB'nin eski solotop oyuncusu Reapered kurmuş) . Eclypsia diband olunca Millenium katıldı yeni kadrosu ise BOMBA bir kadro CRS'den ayrılan Angush ve Creaton katıldı ve Eclypsia'dan Imsofresh , Haydal , Tabzz katıldı .

Edit: Adamlara iyi takım dedim nazar deydi maç başında 2 kill verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royster -- 14 Aralık 2012; 20:07:11 >
  • Dlift streamda bekliyor başlıcak birazdan CRS.NA ve CLG.NA maçı

http://www.own3d.tv/Doublelift
  • CLG NA'nın supportu yokmu daha ya hani Nhat Nguyen geldiydi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.