Şimdi Ara

IEM Kararsızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • w1 ve pfe son 2ye kaldi diyebilirim. pfeden vazgecmem zor cunku gercekten cezbediyor beni. pfenin bas konusunda suphelerim olmasa hemfn alacagim gibi.
  • Sen Zune HD ile kullanacaksan sıcak almak zorundasın bence.

Zune HD çözünürlük olarak iyi, PFEye yeter fakat PFE de analitik. Ses olarak çok eğlenceli bir ses alamazsın. Westone'ların sahnesi fena değil yeterli fakat izolasyon olarak ben beğendiğimi söyleyemem. (Genelde normal gri uçları kullanıyordum. Süngerlerle felan fena değil) W1 de fena değil ama PFEnin ayrıntısını vermez.

PFEnin ise vurgusu felan iyi ama bası sana yetmeyebilir. Problem çıkarma konusunda yeni versiyonlarda sorun yok. Eski versiyonlarda kablo ile ilgili sorunlar yaşanıyordu ama düzelttiler.

Ama;

Senin aklın şu an PFEde ve onu dene bence. Hatta üstüne benim tavsiyem Zune HD'yi de sat yerine Sony al, sıcak ve bas ağırlıklı. Gerekirse EQyu da ayarlar kullanırsın güzel güzel.. Zaten hatırladığım kadarıyla genelde Türkçe dinliyordun, flac bulması da zor. Yabancı olanları da WAV'a çevirir atarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 2 Mayıs 2010; 22:59:17 >

• mttfts ye katılıyorum sony konusunda...zune güzel cihaz wifi-hd-tegra falan çok güzel ama,bir medya oynatıcısında kişisel ekolayzer ayarı yoksa bana göre başından kaybetmiştir...kaldıki ben zune un alt frekans konusunda zaten iyi bir başarım göstereceğinide sanmıyorum...

sen pfe yi al,hem dinlediğin müzik türlerine uygun ayrıntı ve sahne olarak,hemde aynı fiyata eşdeğer bir ürün bulman çok zor ikinci el olmadıkça...
  • Pfe amfiye tepki veren bir kulaklık. Ben mp3 playerla kullanırken çok kötü bi perfermons alıyodum çok kötü derken doymuyodu. Amfi ile denediğimde, arada muazzam fark vardı. Zune'da kullancaksan hayal kırıklığına uğrayabilirsin yada herhangi bir mp3 player ile. Pfe dinlediğim iyi kulaklıklar arasında özellikle amfi ile vurgu ve hacim çok daha iyi hale geliyo. Playerda tık tık diye vurunca moralin bozulabilir.

Böyle bişey alıcaksan head direct re0 da listeye ekliyebilirsin ses karakteri olarak yakın çünkü birbirine hem de daha ucuz. Re0 da besleme sorunu aynı Pfede ki gibi. Yanına portatif bi amfi alırım hallederim diyosan çok da işe yaramıyo, amfi/dac daki gibi olmuyo olamaz zaten. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

^^
    Ben beklemeye geçtim şu anda. C3, Ck10 falan derken thetrooper00'ın tavsiyesi üzerine Fischer Auido DBA-02'yi bekliyorum, gözlerim kapalı.

Elindekilerle hemen hemen aynı olsa da f/p nispetinde çok övülüyor. Malum, head-fi işte... Herkes "bandwagon"a atlamak için can atıyor yine. Ama ilgini cezbeder diye düşünüyorum. Bir bakalım, detaylansın olaylar bir müddet daha, karşılaştırmalar bir çıksın ortaya.

Kusura bakmayın sizin mesajınızı yine görmemişim , mobil girince böyle oluyor Dediğiniz kulaklığı biraz inceledim ve ne yalan söyleyeyim heyecanlandırdı beni biraz. Bana tam olarak uyuyor gibi fakat empedans değeri biraz yüksek normal dap'lar ile bir sorun çıkarır mı?

• eger ses yalıtımı onemli degilse kulakicine hic bulasmayın derim.kafaustu modellere yonelmelisiniz.mecbursanızda cok para yatırmayın bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.