Şimdi Ara

IEM Season VIII - World Championship (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
9
Favori
14.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Yer kapalım.fnatic iyi is çıkaracak demedi demeyin

• Alex Karthus almayaydı iyiydi.

Edit:6k gold farkı oldu.Gambit zor çevirir artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 14 Mart 2014; 21:27:38 >
  • Pickler güzel hoş. Sen git Karthus al ... Kha Zix açık, Kassa açık LB açık... Anlamıyorum cidden bu sene EU mid lane'leri çok kötü oynuyolar.
  • Gambit rezalet oynuyor.
  • asya takımları karşısında eu takımları cidden köy takımı gibi kaldı bakalım C9 ne yapıcak.ben eu-na oyuncularının yaptıkları işi asyalılar kadar ciddiye almadıklarını düşünüyorum.
  • 1 saatlik aksamadan dolayı,bugün planlanan Grup B loser braacket maçları yarına ertelenmiş
  • ne tokatlıyor be elemanlar gambiti.Eu west bitmiş harbiden.
  • darien ot parası için oyunu satmış gibi oynuyor
  • adam ne ziggs oynuyor helal vallahi.
  • Gambit bitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziggs şiir gibi oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon 4 olmuş hala karthus a sarılırsan böyle ders verirler . ayrıca diamond evelyn i lcs e saklasın bu derece güçlü rakiplere karşı useles kalıyor.
  • Morning inanılmaz oynuyor ya tam bi bela resmen

GMB Fanı olarak en azından direnir diye düşünüyordum TPA kafasına kafasına vurdu
  • eleman ziggs ile ne tokatlıyor be,köy takımlarına karşı support kennen alıp dalga geçen edward ağlayacak şimdi yediği tokattan.
  • bu arada TPA GPL'de 10-0 gidiyormuş

ben olsam easy yazardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 14 Mart 2014; 21:40:27 >
  • gg easy

TPA lan bu boru değil
  • Arkadaslar izleyemiyorum macı ama TPA eski formunda mı acaba ? Bi de mac nasıl

• Daha kötü oynayamazdı herhalde Gambit

• TPA bayağı ezdi 25-5 yanlış hatırlamıyorsam. çok iyi gözüküyorlar ama şunu söylemeliyim ki asya takımlarını eu takımlarıyla karşılaştırmak hakaret gibi olur.özellikle bir invictus gaming-kt bullets maçı vardı ki onu bul bi yerden izle derim.TPA GPL'de 10-0 gidiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 14 Mart 2014; 21:44:11 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.