CoNeWaR okadar biliyorsun peki sorun nedir yanii ayni isimde virus mu yok yanii..
keylogger felan kullandiysan bilirsin genelde arka planda calismasi icin kendisini kamufle ederiz ve en cok tercih edilen yontemde explorer a benzetmektir..
yanii cok basit bir anlatimla eger sorun exprolerdan kaynaklaniyorsa o zaman neden cozumunu yardimci olacak bilgi veremiyorsun.., ben sadece bir virusten supheneniyorum trojan buyuk ihtimal ile cunku bir cok arkadasda cikmisdi buna benzer hatalar genelde de virus taramasinda trojan i goruyorlar ama ne kadar da ugrassalar silemiyorlardi ki en son care olarak format kacinilmaz kaliyor bazen kurtulsalar bile emin olamadiklarinda yinede format atiliyor tam guvenlik icin neden dersen suanda bende herden baksan keylogger dan gelen 10 civarinda sifre var tabii kotu amacla kullanmiyorum o baska
eveeet şimdi iki adet durum mevcut
1) IExplore.exe: You have Microsoft’s Internet Explorer running ! (if the full path showing in The Ultimate Troubleshooter is C:\Program Files\Internet Explorer\Iexplore.exe). yani bu durumda bi sorun yok. internet explorer çalışırken karşılaştığımız budur.
2) Iexplore.exe: You have the Backdoor.Aphexdoor virus, or one of the many other viruses masquerading as Internet Explorer (most particularly if the full path showing in The Ultimate Troubleshooter is C:\Windows\Iexplore.exe or C:\WinNT\Iexplore.exe). yani eğer bu program program files/internet explorer altında çalışmıyor ve yukarıdaki pathwaylerden birine sahip ise hayırlı olsun diyor sizi backdoor virüsü ile ödüllendiriyoruz. çeşitli antivirüs programları mevcut biraz forum araştırması ile iyileri bulabilirsin. yani sadece bir harf farkı diil adamlar karakter farkından olayı götürüyorlar dikkat. kolay gele...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme