arkadaslar internetım 2 gundur ınanılmaz yavasladı ve nerdeyse her ınternet sayfası acıp kapatmak ıstegıdımde sayfa kapanmıyor ve asagıdakı hata kodunu verıyor. işletim sıstemım vısta kendımı format atmamak ıcın zor tutuyorum. yardım edersenız sevınırım
Sorun Olay Adı: AppHangB1 Uygulama Adı: iexplore.exe Uygulama Sürümü: 7.0.6001.18000 Uygulama Zaman Damgası: 47918f11 Askı İmzası: d1c8 Askı Türü: 34820 OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Yerel Kimlik: 1055 Ek Askı İmzası 1: a21ebf3bfadf94fcd1f4868e0fcefa7a Ek Askı İmzası 2: 71f2 Ek Askı İmzası 3: e3656f1cb28f52157786e44fd3d95d01 Ek Askı İmzası 4: c939 Ek Askı İmzası 5: 8e90128507e861f7ee3f65a82b0e93aa Ek Askı İmzası 6: 465f Ek Askı İmzası 7: d2e6bce1fffb1a4f48c3bcfe7a3d43ec
KARDEŞ BYLE KÜÇÜK ŞEYLER İÇİN FORMAT ATILMAZ BAK YAPMAN GERKENLERİ YAZIYORUM SIRASIYLA 1. İLK ÖNCE PC DE VİRÜS OLMA İHTİMALİ VAR BİR GÜZEL PC Nİ ANTİ VİRÜS PROGRAMIYLA TARAT EĞER VİRÜS ÇIKARSA İMHA ETT VE SONRA YENİDEN DENE İ.E YİNE AYNIYSA 2.BU SEFER İ.E BİR GÜZEL SİL KALDIR TAMAMEN YENİ SÜRÜMÜNÜ İNDİRDİKTEN SONRA TABİKİ SONRA YENİ SÜRÜMÜNÜ İNDİR İSTERSEN MORZİLLADA GÜZELDİR ONUDA DEBEYEBİLİRSİN BUNLARI YAPTIKTAN SONRA OLMAZSA YİNE KONUŞURUZ DENE BAKALIM
kaspersky le tarattım kardes bısey cıkmadı bende mozıılayı yukledım. ama arada denıyorum ie yi gene yapıyor bazen. bir kere dun bilgisayar açılırken ie hatası verdı ve acılmadı bilgisayar.tekrar kapatıp actım duzeldı. bır dll dosyası eksık dıyodu ama bır daha yapmadı. dusunuyorum tekrar kaldırıp açmayı ie yi.
i.e yi komple kaldır öyle yükle morzilla yada yeni sürüm i.e yi
quote:
Orjinalden alıntı: cumpas
pardon ie nasıl komple kaldırılıyor ? hayır yani 15 yıldır bu sektördeyim de bir türlü göremedim
dostum ie kaldıramazsın
quote:
Orjinalden alıntı: aslankarakoc
quote:
pardon ie nasıl komple kaldırılıyor ? hayır yani 15 yıldır bu sektördeyim de bir türlü göremedim
dostum ie kaldıramazsın
yani sil anlamında demek istemiştim arkadaş halen silmeden morzillay yuklemıs eklentılerıyle ugrasmaması ıcın ole yazdım
quote:
Orjinalden alıntı: aslankarakoc
quote:
dostum ie kaldıramazsın
bu arada i.e komple kaldırlabilir ama eline bir şey geçmezz 15 yıl fazla bir şey öğrenememişssin
ie 7 yi kaldırdım geri yükledim
quote:
Orjinalden alıntı: cimmy
ie 7 yi kaldırdım geri yükledim
kardeş i.e 8 çıktı onu yuklesene o artık eski sürüm be i.e onu update etmek ister sen baştan yükle bence
ok
Benim pc'nin de ie8 ile uyumsuzluğu var. İe7 dönüyorum o daha hızlı sonra tekrar ie8'i yüklüyorum yavaşlıyor. Gerçi Opera kullandığım için pek de önemli değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme