Şimdi Ara

iextreme 1.4 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsolu aldığın yer, bir diskete falan çekseydi keşke konsolunun orjinal FW'sini. Atik'den aldıysan, belki yedeklemişlerdir. Gidip bir sormalısın. Gerçi şu anda çalışan FW'yi de, modifiyeli olsa bile kullanabilirler. İlle de ilk günkü FW'ye gerek yok. Ama sen yine de sen al ve bir yerde sakla. Lazım olabiliyor.
  • elder sen kendin mi yaptin mi FW ni ? Benq lu elite ben deki. aleti acmak kolay olsa ben yapicam ama ugrasamicam zaten tornavida da yok

ayrica, dedigin nokta ilginc, orjinal olmasina gerek yok fw lisinin .bin dosyasida ise yariyor dedin. her benq nin .bin dosyasi ayniysa onlarda vardir herhalde.

simdi aradim telefonu acan olmadi, hemen buldum 1.4 download linkini ama kendim yapmam
  • fw'li update yapdıysanız geçti kardeşim boşuna para vermeyin adamlar kayıtlarınızı almışlardır çoktan
    paşa paşa update anında kaldıracaktınız ayın 9na kadar live'sız yapıcaktınız sonra 1.4 yüklüycektiniz şimdi o konsollar komple live'sız kaldı
    geliyor tek tek banlananlar şimdi girmesenizde ban hortladı diye boşuna 1sene sonra girsenizde banlandıgını görüceksiniz
  • MirrorMask arkadaşımız çok olumlu konuşuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keops|Egypt

elder sen kendin mi yaptin mi FW ni ? Benq lu elite ben deki. aleti acmak kolay olsa ben yapicam ama ugrasamicam zaten tornavida da yok

ayrica, dedigin nokta ilginc, orjinal olmasina gerek yok fw lisinin .bin dosyasida ise yariyor dedin. her benq nin .bin dosyasi ayniysa onlarda vardir herhalde.

simdi aradim telefonu acan olmadi, hemen buldum 1.4 download linkini ama kendim yapmam

Evet kendim yaptım. Oldukça basit bir işlem zaten. En zoru, kasayı açmak

FW konusunda yanılıyorsun ama. Her sürücünün FW'si ayrıdır. Ama orjinal bir FW'ye modifiye yapıldığında, sadece belirli bir kısmı değişiyor. Değişmeyen kısım önemli olanı zaten. Orjinal FW yoksa elinde, modifiyeli olanı tekrar modifiye etmek mümkün. Çünkü değiştirilecek olan yine FW'nin aynı yeri olduğundan, sorun çıkmıyor. Biraz karşık oldu sanki

• Yok merak etme anladim ben onu
  • Tamam o zaman
  • 1.4 yapan 3-5 kisi daha banlanmis bugun yaziyorlardi banladiklarini xboxscene de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

1.4 yapan 3-5 kisi daha banlanmis bugun yaziyorlardi banladiklarini xboxscene de..

acaba ms mi çıkardı bunu :D

walla ben yaptırmıcam kendim yapamam alet garantili içini açamam aleti yüklenip tahtakaleye gidip geri getirmeklede ugrasamayacagım için kalcak böle
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

fw'li update yapdıysanız geçti kardeşim boşuna para vermeyin adamlar kayıtlarınızı almışlardır çoktan
    paşa paşa update anında kaldıracaktınız ayın 9na kadar live'sız yapıcaktınız sonra 1.4 yüklüycektiniz şimdi o konsollar komple live'sız kaldı
    geliyor tek tek banlananlar şimdi girmesenizde ban hortladı diye boşuna 1sene sonra girsenizde banlandıgını görüceksiniz

herşeyi anlıyorum da neden sürekli kara bulut gibi olayların üstüne çöktüğünü anlamadım. oyun eğlence ile ilgili bir konu bu sonuçta, biraz esnek olun arkadaşım. her gün sizi kesecekler, biçecekler edebiyatındasın. birde çözüm üret, olumlu eleştri yap, araştırma yazısı bul koy, millet faydalansın, seninde zamanın boşa gitmesin.

enteresan tipler var bu forumda valla.

• quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

fw'li update yapdıysanız geçti kardeşim boşuna para vermeyin adamlar kayıtlarınızı almışlardır çoktan

arkadasim 1.4 lerde gidiyor ne iş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

peki arkadaşlar konsolumuzda hangi fw yuklu oldugunu nasıl anlarız?

cevabını bende merak ediyorum
  • benimde arkadaşım geçen ban dalgasından yırtmıştı. Bu seferde yırttı ama p.tesi günü 1.4 yapmış. sabah kalktığında banlanmıştı. Kendisi konsol işleriyle uğraşıyor zaten tamir satış. ben götürmüştüm 1.4 yüklemeye o banlanınca vazgeçtim
  • biz burda sizin için kendimizi yırtıyoruz isteyen uygular araştırma arayan xbox-scene veya xbox-sky dan alabilirler yapanlar banlanıyor ama neden adam o şekilde update yaptı 3 gün sonra 1.4 de güncellediysede sorun 1.4 de degil

millet düşüncesi iu işde ban mevzuları bitene kadar live'a girmeyim belki banlanırım.. sizin kayıtlarınız tutulduysa yapacak pek bişeyiniz olmuyor

girin oynayın
  • aman abi yırtma kendini bizim için niye yırtıyorsun? :)

Biz o kadar xbox-scene dedik commodore dedik, belge, bilgi, araştırma önemli dedik geçtiğimiz günlerde, yok ben biliyorum nedenini şundan kesinlikle dedin, şimdi sen mi örnek veriyorsun bu siteleri?????
  • ya dostum ne inatçısın tutamadım kendimi.Fw li aletle update yaptım backup cod oynuyorum , şu anda burnout indiriyorum ban man yok nolcak şimdi.Banlancak diede korkumda yok heralde ondan banlamıyolar
  • şimdi arkadşalar bu check programı ile check ettik bad kreon dedi.fakat 1.4 patchli makina oyunu açtı.nasıl oluyoda oluyo :)
  • olur.live'da herzamankinden çok daha fazla ban riski altında olduğuna işarettir ama oyunu oynarsın makinada

kötü riplenmiş hatta riplenmiş çi incik cincik edilip riplenen oyunlarda oynama esnasında sapıtmalar olabilir 2bölüm gidersin oyun bozulur ddvd kalır öylece makina donar gibi şeyler başa gelebilir.

en iyi yol iyi bir iş sahibi olmak ve orjinal oyun almak
  • Oldu ben bi koşu gidip profesör olup geliyim o zaman.
    Espri niyetine cevaplar vermenize gerek yok illaki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: action_figure

Oldu ben bi koşu gidip profesör olup geliyim o zaman.
    Espri niyetine cevaplar vermenize gerek yok illaki.

:Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 30 Ekim 2008; 10:43:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.