Şimdi Ara

iextreme 1.4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dün nete salındı yeni versiyon oyunun içindeki stealth dosyalrında ms yakalabilicegi bir yamuk olursa oyunu açmıyor
    ama gereksiz birşey kreon checker ile yaptımız işi otomatik yapıyor bize kalsa 2dakka ugraşcaz işde hepsi bu

• biraz daha açsak?
  • valla yüzeysel geçtim şimdi forum kurallarına aykırımı degilmi bilmiyorum ama admin arkadaşlardan bu seferlik müsade istiyorum sonuçta onlarında 360 olabilir ve kimsenin banlanmasını istemez

şimdi beyler oyunu içindeki ss dosyası yamuk oldumu çalışma zamanında sorun oluyor ve mili saniyelik saptırmalar ms tespit edilebiliyor

bu yüzden birkaç kişi oynadıgı bazı oyunları live üzerinden oynadıgı için banlandı mass efect oynayanlar çogunlukta comodore4va buna çözüm
    buldu ve kreon checker sundu yeni fw çıkana kadar dvd yazılmış oyunları xdvdmulleter ile view iso details hotswap disc ardından load diyip
    sonraki pencereden altta sol kösede extract ss file yazar masa üstüne atın ve kreon checker ile gösterdimiz zaman good/bad yanıtını alırız
    bad olanlarla oynadıgınızda adamlar banlıyabiliyor neyse son 1.4 fw çıktı şimdi oyun sorunlu olsa bile açmıyor
    biraz daha bilgi isterseniz buyrun aşşa yapıştırdım

A new release of ixtreme firmware, for all versions of drive (except v78/79 hitachi, which maximus will release shortly)..
    Features
    (v1.4) Disc jitter fix

Note: Everyone is wondering why people were getting banned a few weeks back. Here is a short summary of our speculation:

There are specific timers within the challenge/response protocol that may be checked by MS to determine as criteria for banning. We believe they are measuring one or more to find discrepancies. While a lot of this is speculation, and a lot of data is inaccurate as far as replication due to different mechanics, there may be specific timers that can be easily read. One that we are focusing on has to do with the degree's of disc rotation, which will generate a sum (0,90,180,270) and embed that data within the Security Sector file. Now, we recently have noticed a change within games in regards to that Challenge/Response timer.

• comodore4va kesin cennete gidecek adam siber robin hood
  • peki nasil aticaz bu fw yi?
  • çok teşekkürler ellerine sağlık....
  • ben makineyi alalı 2 ay filan oldu heralde o zamanki son fw yüklenmiştir;bu 1.4 fw makinama yüklümüdür yeni mi çıktı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    14 yıl önce açıldı
    1
    12 ay önce açıldı
    1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • az oyun kaliteli oyun ,orijinal oyun en iyi secimdir beyler ben son bir ayda cod4, AC, sof payback k,orijinal aldim cok iyi oluyor ban korkusu olmuyor,multi leri guzel oynaniyor live da
  • peki arkadaşlar konsolumuzda hangi fw yuklu oldugunu nasıl anlarız?
  • gerek yok tekrar 1.4 atmaya, kreon checker ile aynı işi görüyor.. birini siz test ediyorsunuz bilgisayardan digeri , 360 kendi oyuna bakıyor begenmezse açmıyor...
  • comodore4va daha öncede birçok teoride bulunmuştu hangisine inanacagımzı şaşırdık

oyunların çıkış tarihinden önce oynanmasımı ?
    cihazda fw olup live üzerinden oynadıgımız zamanmı
    yoksa oyunların ss hatalarındanmı

valla ben banlanmadım banlananda açık söylüyorum update ile banlananlar oldu çünkü update 'ten sonra 7gündür baya adam görmüyorum
    kurban50 isim degiştirdi onu ayırdım bigking coreless88 cankut1 serblood yamukprens cigox efemert sechkyn xandrox aklıma gelmeyen 3kişi daha

şimdilik bu kişiler gözükmüyor belki update yapmadılar belki gerçekten banlandılar

gene benim lafıma gelicekler zaten kural olmazsa olmaz eninde sonunda update zamanı geldimi kaldırıcaksınız fw'yi 1hafta sonra gördügünüz gibi demişdim
    yeni fw çıkıcak kurup oynuycaksınız nedemişdim herzaman güncel fw'yi kurarsanız daha güvende olursunuz birçok açık bulunur önlem alınır
    varmı şimdi 1.2 ile oynamaya cesareti olan sanırım çok az kişi var der (yalandan) bide diyceklerki ben fw'li update yapdım neden banlanmadım
    çogunuz update'den sonraki 5 gün neden girmediniz o halde 89 kişden sadece orjinal oynayanlar vardı 2-3 kişi... sonradan fw'yi kaldırıp update ettiler
    baktılar banlanma dalgası yok
    gene kurdular sonra kopyaya abandılar

gerisi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 11 Aralık 2007; 5:01:25 >

• Haydaaa gene başlıyoruz... :)))

Sevgili mirrormask,

Commodore bile dediğin gibi birçok teoride bulunurken sen gerçek nedeni buldun ya tekrar tebrik etmek istiyorum seni!!!

Ban, birçok nedenden ötürü olabilir bunu hepimiz daha ilk günden biliyoruz!

Hala inatla iddia edip bir de milleti yalancı pozisyonuna sokuyorsun ya seni hayretle izlemeye devam ediyorum! Kim banlandı? Ne zaman banlandı update'den sonra? Neden bu tarz spekülasyonlarda bulunuyorsun ve insanların yapmaya çalıştığı gibi bilgi paylaşmak yerine ortalığı bulandırıyorsun? Arkadaşlardan birisi paylaşım için konu açıyor, buraya bile sokuyorsun yani hala o çürümüş iddianı ya pessss

Ben banlanmadım, banlanan başka arkadaşım da olmadı ve günlerdir her akşam COD4 oynuyorum ve oynuyoruz birlikte! Bahsettiğin arkadaşlardan cigox ie geçen gün birlikte guitar hero oynadım, diğerleri listemde yok, ama 3 gün girmiyorlar diye burda çıkıp da onlar adına banlandıkları içn gelmiyorlar niye diyorsun?

Araştırma yapıp paylaşımda bulunanları "anlamıyorum" demek yerine daha önce defalarca dediğim gibi araştırabileceğimiz ve üstünde birlikte tartışabileceğimiz konularla gel rica ediyorum. 10 tane farklı konuya aynı gerçekleşmemiş olan iddianı hala yazıp ısrarla manipülasyona sebep olmanı bir türlü anlayamadım gitti arkadaşım...

• Herhalde bir ara bu yeni Firmware'i yaptırmamız gerekecek değil mi ? Yoksa şimdilik iXtreme 1.2c ile yola devam mı edelim ?
  • Xbox360 ilk çıktığından beri hesabım var, online oyun 1-2 kere oynadım. Ama en son sürekli backup oyunları oynuyordum. Live'e bağlanıp uptade, demo vs. içerik indiriyordum. Ama online oyun oynamıyordum. Hesabım hala duruyor banlanmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

comodore4va daha öncede birçok teoride bulunmuştu hangisine inanacagımzı şaşırdık

oyunların çıkış tarihinden önce oynanmasımı ?
    cihazda fw olup live üzerinden oynadıgımız zamanmı
    yoksa oyunların ss hatalarındanmı

valla ben banlanmadım banlananda açık söylüyorum update ile banlananlar oldu çünkü update 'ten sonra 7gündür baya adam görmüyorum
    kurban50 isim degiştirdi onu ayırdım bigking coreless88 cankut1 serblood yamukprens cigox efemert sechkyn xandrox aklıma gelmeyen 3kişi daha

şimdilik bu kişiler gözükmüyor belki update yapmadılar belki gerçekten banlandılar

gene benim lafıma gelicekler zaten kural olmazsa olmaz eninde sonunda update zamanı geldimi kaldırıcaksınız fw'yi 1hafta sonra gördügünüz gibi demişdim
    yeni fw çıkıcak kurup oynuycaksınız nedemişdim herzaman güncel fw'yi kurarsanız daha güvende olursunuz birçok açık bulunur önlem alınır
    varmı şimdi 1.2 ile oynamaya cesareti olan sanırım çok az kişi var der (yalandan) bide diyceklerki ben fw'li update yapdım neden banlanmadım
    çogunuz update'den sonraki 5 gün neden girmediniz o halde 89 kişden sadece orjinal oynayanlar vardı 2-3 kişi... sonradan fw'yi kaldırıp update ettiler
    baktılar banlanma dalgası yok
    gene kurdular sonra kopyaya abandılar

gerisi hikaye

ben banlanmadım : Yamukprens
    Hubda sorun var dagitamiyorum evde neti sadece live icin veremem ona baglanti ehe neyse
    ben son update i yapip FW attim Conan ME ve Assain creed bitirip gelcem

• Microsoft bazı oyunlarda C/R zamanlarını değiştirdi.Geçenki banda da bu farklılıktan kolayca tesbit etti.Dvd 1:1 olmadıktan sonra yeni fwlerin faydası olduğuna inanmıyorum.
  • Bu bahsedilen faydalar her zaman geçidir. Devamlı online olan cihazlarda asla kalıcı çözüm bulunamaz. Devamlı bir adım önde olacaklar. Belki her ay yeni bir FW güncellemesi yapılması ble gerekebilir.
  • Mutlaka yaptirilmasi gereken bir update, eger Atik ten ilk fw yaptirdiysaniz ikincisini ucretsiz yapiyorlar. Ben hemen yarin gidip yaptirayim bari
  • Bu arada download linkini arayanlar icin yollayabilirim, pm
  • yau bu orjinal .bin dosyasi neyin neresinde buluncak o lazim mis
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.