Şimdi Ara

IFA 2012: Lenovo IdeaPad Y400 ve Y500 tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

LED kullanılacaksa neden mat yapmazlar resim de bile parlıyor

2013 geldik Lenovo çocuk bilgisayarı üretiyor

klavyesi berbat tuşlar çok küçük

IFA 2012: Lenovo IdeaPad Y400 ve Y500 tanıtıldı

Arkadaşım bu gösterdiğin klavye Y500'ün klavyesi değil...

Başka bir modelinkini gösteriyorsan sorun değilde Y500'ün diyorsan yanlış foto bunlar

Laptopun fotolarını isterseniz buradan görebilirsiniz Lenovo Y500

Kolay gelsin...

• Klavye bu bence normal büyüklüğü numpad de olunca böyle oluyor

• Klavye ye laf atan arkadaşımız yenerbalcıya

-LED kullanılacaksa neden mat yapmazlar resim de bile parlıyor

-Bu cihazlar yanlızca film izlemek yada oyun oynamak için değildir.Grafik Tasarım için kullanan insanlar MAT ekran Notebook kullanmazlar.Çünkü renk kalitesi cansızlaşır.Türkiye'de satılan notebookların yanlızca %16 sında mat ekran kullanılır.Bu da komik bir rakam.

-2013 geldik Lenovo çocuk bilgisayarı üretiyor

-Bu resimde görmüş olduğun cihazın ben tanıtı lansmanına gittim yorumuna gülüyorum.Eminim ki sende inceleseydin bu cihazı sende kendi söylediğine gülerdin.

-klavyesi berbat tuşlar çok küçük

-Klavye Lenovo ların hemen hemen hepsinde standart ve ödüllü bir tasarıma sahiptir.Yanlızca resimden gördüğün kadarı ile küçük demen mantıksız.Çünkü şuan piyasada bulunan Y580 ler ile aynı boyutta tuş takımına sahip.Klavye ışıklandırması mevcut.

Kullananlar mutlaka vardır.Ancak DVD-RW kullanmayan insanlar DVD+RW yerine SSD, HDD,Ekran Kartı, Fan düşünebilir. Kısacası bu cihazı alırken istediğin konfigürasyonlarda temin edebilirsin.Ayrıca Y580 ler kadar ağır bir cihaz değil.

Tam ağırlığını hatırlamıyorum ancak hem ince hemde hafif olması çok dikkatimi çekti.

Bilginize;

Bahadır İŞLEK

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Klavye ye laf atan arkadaşımız yenerbalcıya

-LED kullanılacaksa neden mat yapmazlar resim de bile parlıyor

-Bu cihazlar yanlızca film izlemek yada oyun oynamak için değildir.Grafik Tasarım için kullanan insanlar MAT ekran Notebook kullanmazlar.Çünkü renk kalitesi cansızlaşır.Türkiye'de satılan notebookların yanlızca %16 sında mat ekran kullanılır.Bu da komik bir rakam.

-2013 geldik Lenovo çocuk bilgisayarı üretiyor

-Bu resimde görmüş olduğun cihazın ben tanıtı lansmanına gittim yorumuna gülüyorum.Eminim ki sende inceleseydin bu cihazı sende kendi söylediğine gülerdin.

-klavyesi berbat tuşlar çok küçük

-Klavye Lenovo ların hemen hemen hepsinde standart ve ödüllü bir tasarıma sahiptir.Yanlızca resimden gördüğün kadarı ile küçük demen mantıksız.Çünkü şuan piyasada bulunan Y580 ler ile aynı boyutta tuş takımına sahip.Klavye ışıklandırması mevcut.

Kullananlar mutlaka vardır.Ancak DVD-RW kullanmayan insanlar DVD+RW yerine SSD, HDD,Ekran Kartı, Fan düşünebilir. Kısacası bu cihazı alırken istediğin konfigürasyonlarda temin edebilirsin.Ayrıca Y580 ler kadar ağır bir cihaz değil.

Tam ağırlığını hatırlamıyorum ancak hem ince hemde hafif olması çok dikkatimi çekti.

Bilginize;

Bahadır İŞLEK

1 - apple bile mat ekrana geçti
    2 - renklerin canlı görünmesi için panelin 6 bit değil 8 bit olması gerekir (istediğin kadar uğraş renk kalitesinde değişim olmaz)
    3 - Grafik tasarımcılar çoğu mat ekranı tercih eder (resme bakınca görürsün)
    4 - Ben çizim için kullandığımda kesinlikle rahatsız ediyor
    5 - ThinkPad serilerinde neden parlak kullanmamışlar
    6 - Birisine bir şey gösterdiğinde böyle bir görüntü mü sunacaksın
    7 - Panel konusunda bilginiz çok az sizinle de tartışmak istemiyorum
    8 - Tarihi eser 15,4" dizüstü kullanıyorum bu modelin tuşlarından daha büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 2 Kasım 2012; 20:14:10 >

• Arkadaşlar bu makinalar Türkiye piyasasına ne zaman düşecek bilen var mı? Notebook alma arifesindeyim umarım aralık sonu ocak başı gibi satışına başlanır.
  • Tank gibi lan.
  • Oha çok iyiymiş y570 imi satışa çıkarıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizler y580'in halen daha full HD versiyonunu beklerken, Lenovo yeni Y400-Y500'ün Amerika'da satışına başladı.

Bizim ülkemize tahmini Nisan-Mayıs ayından önce gelmez. Gene full HD vs. beklerken de bir yeni model daha çıkar..

Y560'tan beri takip ediyorum, hep aynı senaryo..

Bu konuda Lenovo Türkiye'nin üstün (!) hizmetlerine müteşekkiriz..
  • Sizce bunu mu oysa bunu mu alayım nedeniyle açıklar mısınız lütfennnnn......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1049 USD-Full Hd-16 GB SSd

Abd de tanıdığım olsa hemen alacağım.

Processor

3rd Generation Intel Core i7-3632QM Processor( 2.20GHz 1600MHz )

Operating system
    Windows 8 64

Graphics
    NVIDIA GeForce GT650M 2GB

memory
    16GB PC3-10600 DDR3 SDRAM 1600 MHz

display
    15.6" FHD LED Glare Wedge 1920x1080

Pointing device
    Industry Standard Multi-touch 2 button touchpad

hard drive
    1TB 5400RPM+16GB SSD

Optical Drive
    Blu-ray/DVD-RW

Battery
    6 Cell Li-Polymer

Network Card
    Intel Centrino Wireless N-2230

Bluetooth
    Bluetooth Version 4.0

Warranty
    One year

Camera
    Integrated HD Camera

HDMI
    HDMI (Out)

• Cihaz daha yeni yeni sunulmuş Amerikada satışa fakat türkiyeye gelmesi burdaki arkadaşlarımızın dediği gibi ocak ayını bulabilir ama aralık ayını bulmaz çünkü zaten daha yeni sunuldu satışa fiyatı 759 Dolar diyor fakat türkiyeye gelince fiyat biraz daha artacaktır ama belki 2200 Gibi bir meblağı bulabilir çünkü işlemcisi İ7-3630 QM olacağı için fiyatında artması gayet normaldir.

Y580 tasarımında değildir ondan daha farklı tasarlanmış ama cihaz Görsellerde kalın gözükmektedir fakat Gerçektede bunlar farkediyor o yüzden görsellerle hiç birşey anlaşılmaz.

Kattiyen kötü bir tasarıma sahip olacağını zannetmiyorum klavye düzeni çok iyi bana göre diyorum zaten klavye boyutları standarttır ufak büyük yoktur hepsi öyledir değişkenlik göstermez.. Sadece tuşların şekilleri farkeder başka birşey olmaz genelde Y560-570 serisinin kasa yapısı ve kalitesi Berbattı gerçeten sanki elimde kalacak gibi hissi veriyordu ama Y580 de böyle bir sorun yoktu fakat HDD tam ortada olduğu için ortası ısınma yapıyordu normal şekilde ama Y500 de bunu düzeltmişler ama türkiyede piyasaya sunulacakki kullanan kişilerden yorumları beklemek daha doğru ve mantıklı olacaktır.

• cihaz çok kaba kalın gözüküyor artık gelince bakacagız yoksa n56vz akar
  • Görsellerde öyle gözüküyor muhtemelen şu anki serileri varya Örneğin Z,G gibi onların kasası kadar kalınlıkta olur tabiki kasa yapısı farklı olacaktır ona sözüm yok bekleyip göreceğiz..

Aralıkta yazdık hala leptop ortalıklarda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Görsellerde öyle gözüküyor muhtemelen şu anki serileri varya Örneğin Z,G gibi onların kasası kadar kalınlıkta olur tabiki kasa yapısı farklı olacaktır ona sözüm yok bekleyip göreceğiz..

Aralıkta yazdık hala leptop ortalıklarda yok.

cihazı bekliyorum bakalım şimdilik özellikle kasasını merak ediyorum
  • Ne yalan söyliyeyim bende merak ediyorum duyumlara göre kasa Aliminyum kasa olacakmış diyorlar kimisi Aliminyum görünümlü plastik diyenler çıkıyor hele bir ürün gelsin herşey ortaya çıkar.
  • Z580 satıp bundan mı alsam acaba
  • uzun zamandır y500 almayı planlıyordum eğer y510p SLI 2.500 TL civarında olursa y510p alıcam :) İnşallah en kısa sürede Türkiye'ye gelir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.