Şimdi Ara

IFA 2012 : Sony VAIO Duo 11 tablet modelini resmi olarak duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tek eksiklik var oda böyle bir cihaza hd4000 yakışmıyor. amd yada nvidianın yeni modellerinden biri olsaymış tam anlamıyla kusursuz olacakmış. tasarım elbette yine harika. japon abi yapıyor ya.

• Bu ozelliklerle cikacaksa eger piyasaya, yurt disi fiyati en az 1200 Eu'dan baslar. Turkiye de bu aleti Gold 3800 TL, Bimeks 3750 TL, Teknosa 3999 TL, Vatan 3650 TL den satar. Gittigidiyorda 2500 TL den bulabiliriz diye dusunuyorum :)

• Windows 8 ile birlikte adamlar hem tablet , hem pc rahatlığı sunuyolar artık. bir an önce bu teknoloji gelirse artık laptoplar da yavaş yavaş tarih olacak. çünkü hem laptop, hem pc rahatlığı + tablet özellikli olacak. yani istersen laptop gibi kullan , istersen de çıkar ekranı al eline götür istediğin yere. SÜPER !! :)
  • sony bu üründe mükemmeliyetini ön plana çıkarmış umarım bu durumu android içinde uygularlar çünkü gerçekten sonyden beklentiler büyük artık donanım olarak diğer firmaların ya bir adım önünde yada aynı hizada olması gerekiyor..

• anakartı oklavayla açmışlardır artık :D

• Windows un tabletine çok benziyor.

• Hoş cihaz ama neden 90 lardaki laptoplar gibi bu kadar büyük çerçeve kullanıyorlarlar acaba?(Sanırım teknik bir nedenden.Yoksa cihazın 'şıklığına' ciddi negatif etki yapıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Hoş cihaz ama neden 90 lardaki laptoplar gibi bu kadar büyük çerçeve kullanıyorlarlar acaba?(Sanırım teknik bir nedenden.Yoksa cihazın 'şıklığına' ciddi negatif etki yapıyor)

Tablet kullanımında dokunmatik ekrana dokunmadan çerçeveden rahatça tutulabilmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Hoş cihaz ama neden 90 lardaki laptoplar gibi bu kadar büyük çerçeve kullanıyorlarlar acaba?(Sanırım teknik bir nedenden.Yoksa cihazın 'şıklığına' ciddi negatif etki yapıyor)

Tablet kullanımında dokunmatik ekrana dokunmadan çerçeveden rahatça tutulabilmesi için.

Evet elbette sizinde belirttiğiniz gibi & katılıyorum ama : Bu cihazın ekranın büyük tabletlerden dahi oldukça büyük olduğunu düşününce buna bir de bu ölçekte çerçeveyi ekleyince çok büyük göründü gözüme.Normal tabletlerde rastladığmızdan çok daha fazla mesafe var (Orantı olarak çok görünmese de alan olarak ciddi fark var gibi görünüyor fotolardan)

• vallahi kusursuz bir cihaz olmuş ancak fiyatları bizleri çok üzer...

nerden baksan 2500 tl para isterler buna
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Evet elbette sizinde belirttiğiniz gibi & katılıyorum ama : Bu cihazın ekranın büyük tabletlerden dahi oldukça büyük olduğunu düşününce buna bir de bu ölçekte çerçeveyi ekleyince çok büyük göründü gözüme.Normal tabletlerde rastladığmızdan çok daha fazla mesafe var (Orantı olarak çok görünmese de alan olarak ciddi fark var gibi görünüyor fotolardan)

Kullanılan donanım veya anakarttan da olabilir diye tahmin ediyorum, sonuçta i7-i5 işlemci kullanıyor. Diğer tabletler(ipad/android) hep arm mimarili basit işlemciler kullanıyordu.

• Fiyatı usa de 800$ den aşağısında olmaz hayalimdeki tablet ultrabook melezi işte budur.bunun için hemen para biriktirmeye başlıyım.

• yorum yazmak istiyorum ama ne diyeyim şaşırdım, daha olsun işte, sanki insanı her sıkıntıdan kurtaracak bir cihaz gibi, mükemmel olmuş(her açıdan).

şimdilik belli değil heralde ama bataryasıda gayet güçlü olacaktır diye tahmin ediyorum donanıma bakılırsa.

fiyatı düşünmek istemiyorum ;) İnş. alabiliriz.

• muhteşem olmuş sony gümbür gümbür geliyor
  • Harika.

Fiyat tahmini ne olur acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony adına yakışır iş çıkarmış. Fakat fiyatı baya yüksek olur.
  • tasarım güzel ama pek fonksiyonel olmaz o klavye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usbmode

Fiyatı usa de 800$ den aşağısında olmaz hayalimdeki tablet ultrabook melezi işte budur.bunun için hemen para biriktirmeye başlıyım.

800$ cok iyimser bir rakam. O fiyata olsa cikar cikmaz alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız mükemmel olmuş ya yok mu Singapur'a hongkonga giden 500 dolar ucuza getirtsek te 2 bine falan patlasa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.