Şimdi Ara

iFixit ekibi iPhone 7'yi akvaryuma attı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Telefon pislenince genelde aynı reklamlarındaki gibi suda yıkıyorum. Geçen ayda ilk defa havuzda kullandım şuanlık birşey yok telefonda, inşallah ilerdede cortlamaz Cortlarsada garanti dışı diye de peşini bırakmam. Sebebide gayet açık şekilde telefonun isminde, " Xperia m4 AQUA "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 18 Eylül 2016; 0:24:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
    Hala şu varken gidip milletin gtünde patlayan note 7 yi öven var.

Siz nasıl bir insansınız şaşıyorum. Sanki Note 7 nin patlaması, pilin üretim hatasından, pil ile alakalı değil de, su sıçraması veya sıvı teması ile alakalı da.
    Yukarıdaki su testi haberi ile alakalı "Hala Note 7 öven var" diyorsunuz.

Hadi Note 7 nin pilleri değişti diyelim. Sorun da düzeldi. Su ile örnek vereyim.
    Note 7 nin kalemi dahi su altında canavar gibi çalışıyor.

Ayrıca ekran kasa oranı, TAKOZ iPhone lara 10 basar. Pilini vs. saymıyorum bile.

Hâlâ Note 7 varken, elektrik prizi müdavimi yapan Ayfon u öven var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

suya dayanıklı demişler'de millet bilmiyor denize dalıp cihazı bozacak apple'da kullanıcı hatası diyip telefonu hiçe çıkartacak, samsung'un dili yandı artık suya dayanıklı demiyor zira davalarda suya dayanıklı demişsiniz niye dayanmadı suç sizin gibi davalar açılabilir, bakalım apple servisleri bu konu ile ilgili nasıl performans sergileyecek.

Apple zaten servis hizmeti konusunda Musteri memnuniyeti en yüksek firmadır. Bırakın teknik arızayı, telefonu balkondan aşağı atip srvise görürseniz 800* TL ye yeniliyor adamlar. Bu ve benzeri başvurularda sorun çıkaracağını sanmam Apple'in.

*800 TL 2 yıl önceki meblağ idi. Şimdi ne kadar bilmiyorum.

Geçen ay arkadaşımın ip5s ini yenilemek için 1200tl istediler😍
    Gönderdiği ip5 mobil veri ile bağlanınca aşırı ısınma yapıyordu. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyor telefonu, bir kaç yere düşürmüş, kasada ezikler var diye garanti kapsamına almamışlar. Yani eskisi kadar at balkondan, git yenisiyle değiştir modunda değil Apple.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Siz nasıl bir insansınız şaşıyorum. Sanki Note 7 nin patlaması, pilin üretim hatasından, pil ile alakalı değil de, su sıçraması veya sıvı teması ile alakalı da.
    Yukarıdaki su testi haberi ile alakalı "Hala Note 7 öven var" diyorsunuz.

Hadi Note 7 nin pilleri değişti diyelim. Sorun da düzeldi. Su ile örnek vereyim.
    Note 7 nin kalemi dahi su altında canavar gibi çalışıyor.

Ayrıca ekran kasa oranı, TAKOZ iPhone lara 10 basar. Pilini vs. saymıyorum bile.

Hâlâ Note 7 varken, elektrik prizi müdavimi yapan Ayfon u öven var...

hocam madem forumda okumadınız afedersiniz de çevrenizde hiç mi en az 6 plus- 6s plus kullanan görmediniz plus serileriyle şarj sorunu ortadan kalkalı çok oldu, hala iphoneları şarjı 5-5smiş gibi eleştirmek komik gerçekten...iPhone kullanan biri de der ki s6-s7 kullananlar elinde şarj aletle geziyor falan filan.. komik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vaktinde sony gelip de her yerde "su geçirmez" diye reklam yapıp da içine su girdiği için bozulan telefonları tamir etmeyip milleti mağdur etmişti. Bunlar da o olaylardan ders almışlar. En azından alanlar, iddialı sonye güvenip de yaptıklarını bu telefonda yapmazlar.

• ohoo bunlar ne ki. biz tankla iphone a ateş etme videoları bekliyoruz sabırsızlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 18 Eylül 2016; 14:07:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan
    hocam madem forumda okumadınız afedersiniz de çevrenizde hiç mi en az 6 plus- 6s plus kullanan görmediniz plus serileriyle şarj sorunu ortadan kalkalı çok oldu, hala iphoneları şarjı 5-5smiş gibi eleştirmek komik gerçekten...iPhone kullanan biri de der ki s6-s7 kullananlar elinde şarj aletle geziyor falan filan.. komik.

iPhone'un ana modeli iPhone 7 dir.

Esas komik olan, Plus modelleri örnek gösterip, iPhone'da şarj sorunu yok demektir.
    Zira Plus modelleri resmen Phablet ve Note 7 ile kıyaslamak gülünç bir şey.

Geçenlerde forumda 6 Plus kullanan bir arkadaş, Note 7 için:

"Note 7 yi görünce, elimdeki telefon, telefon gibi değil de takoz gibi geldi" demişti.

Evet, Plus modellerinde pil iyi gidiyor. Bunu bilmeyen zaten forumda yoktur her halde.
    Benim de bundan bihaber olduğumu düşünmeniz de komik.

Bu arada Ayfon varken PATLAYAN Note 7 diyorsanız, sizi ÇINLAYAN Ayfonlara alalım...
    http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhone-7-serisinden-garip-sesler.htm

Her yeni serisinde yeni problemler çıkan Ayfonları görmeyip, Pil problemi çıktı diye Samsung'u
    yerden yere vurursunuz ama gözünüz Ayfon'dan başka şey görmediği için Ayfon'un her serisinde çıkan
    Işık Sızdırma
    Bükülme
    Pembe ışık patlaması
    Çekmeme
    Çınlama
    Gibi çıkan sürüsüyle sorununu göz ardı edersiniz.

Hepsini geçtim, 5.5 inçte 78 mm genişliğe ama 2900 mAh pile sahip Ayfon'u beğenip,
    5.7 inç ekranda 74 mm genişliği başaran, üstüne de yetinmeyip 3500 mAh pil koyan cihaza kötü dersiniz.

Tamam, Samsung iyi test edememiş, pil problemi çıkmış. Arkasında durmamış mı?
    Apple'da hiç problem çıkmıyor! mu? Yukarıda okursanız, her modelinde yeni bir macera...

Adamlar, benim iyi sayılabilecek ekran-kasa oranına sahip olan 5.5 inç ekranlı LG G4 ümden daha büyük ekranlı ama 5.3 inç telefonlar kadar dar 5.7 inç ekranlı cihaz yapmışlar. Pilde problem çıktı. Arkasında da durdurlar.

Hadi S6 kullananlar elinde şarj aletiyle geziyor derseniz tamam da, S7 kullananlar şarj aletiyle geziyorlar diye başka yerde demeyin.
    Gülerler. Ben güldüm mesela.

Bana Ayfonlardan haberiniz yok derken, sizin S7 nin kullanımından haberiniz yok.

Başkasına verir talkımı, kendi yutar salkımı.

• quote:

Hala uyanamayıp daha iyi cihazları görmezden gelip fanatikçe ayponu tutanlar var, yahu ayıp ayıp, bu özelliklerin hepsi kaç senedir var zaten, üstelik donanım ve malzeme kalitesi olarak çok daha iyilerinde üstelik, fanatikliği bırakta uyan birader...
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Ben sizin şu cümlenize cvp verdim "elektrik prizi müdavimi yapan Ayfon u öven var... "
    İphoneun ana modeli demeniz de komik olmuş hepsi amiral. i6,6s ve 7 ile s7i şarj olarak karşılaştıralım i6 plus s plus ve 7 plusı da s7 edge ve note 7 ile karşılaştıralım.
    s7 ve s7 edge forumunu biraz dolaşan görür şarj durumlarını millet telefona taklak attırarak 8 saat aldım bu telefon harika diyor yeni s7 edge sahibi birisi ya nasıl 7-8 saat ekran alıyorsunuz ben 5.20 saati geçemedim diyor. Hayır 6 plus ilk çıktığından beri note 4 sonra note 5 şarjları kağıtta mah değeri vs 6 plustan çok ileride tabiki daha iyi filan laflar ediyorlardı millet note 4ü de 5ide kullandıkça şarjlarına lanet ediyor. Note 5 de eksik olan batarya stabilitesi ve kullanımı idi ve note 7de çoğunu çözmüşler gibi görünüyor tabi objektif kullanım değerleri gerçeği gösterecek. Bana göre de kullanım keyfine ve amaca göre iphone 7 plus ve note 7 tableti de unutturan en alınası cihazlar, kroik sorunları çözüldükten sonra isteyen ikisini de alır ve 3-4 sene bile pişman olmadan kullanır.

• Bu testler her telefon için yapılıyor ama kimse sony için test yapıldığında çok da fazla önemsemiyor yeni bir özellik eklenmiş su geçirmiyor deniliyor geçiliyor. Apple yapınca dünyanın yarısı bunu kullandığı için haliyle incelemeler testler daha çok kişinin ilgisini çekiyor. Başka markanın testi 1 milyon izlenirken elmanın testi 50 milyon izleniyor. Sen hariç herkes iphone kullanıyor diye insanlara salak demeye hakkın yok bebeğim.

• iFixit mühendisleri... :D

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Note 7 nin kasası 7.9, 7 plus-6 plus ların kasası 7.3mm. Eğer birkaç milim daha geniş ve uzun diye "daha büyük" saniyosanız hatırlatayım, dünya 3 boyutlu. En boy derinlik değerlerini çarparsanız aynı alana sahip olduklarını görürsünüz. Ekran kasa oranıyla telefon satılsa en iyi samsung satardı, demekki olay ekran kasa oranı değil. Güzel cihaz mı? Evet. Basit kullanışlı ve hızlı mı? Evet. Her ne kadar android stabilleşmeye yakınlaşsa da ios kadar stabil mi? Hayır. Uygulama mağazası app store kadar kaliteli mi? Hayır. Burda su testi yapılan alanda sizin kuru android fanlığı yapmanız yeri mi? Hayır. Herkes beğendiğini istediğini alır kullanır. Siz apple ı nasıl eleştiriyosanız o arkadaşlar da samsungu eleştiriyo kendilerince. Onlardan ileride veya geride değilsiniz ve haklı çıkmak için söylediklerinizin yarısı haklı değil. Kimse kimseyi saçma sapan bir telefon için burada aşağılayamaz yargılayamaz. Önce bi dönüp kendinize tekrar bakın derim. İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

iPhone'un ana modeli iPhone 7 dir.

Esas komik olan, Plus modelleri örnek gösterip, iPhone'da şarj sorunu yok demektir.
    Zira Plus modelleri resmen Phablet ve Note 7 ile kıyaslamak gülünç bir şey.

Geçenlerde forumda 6 Plus kullanan bir arkadaş, Note 7 için:

"Note 7 yi görünce, elimdeki telefon, telefon gibi değil de takoz gibi geldi" demişti.

Evet, Plus modellerinde pil iyi gidiyor. Bunu bilmeyen zaten forumda yoktur her halde.
    Benim de bundan bihaber olduğumu düşünmeniz de komik.

Bu arada Ayfon varken PATLAYAN Note 7 diyorsanız, sizi ÇINLAYAN Ayfonlara alalım...
    http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhone-7-serisinden-garip-sesler.htm

Her yeni serisinde yeni problemler çıkan Ayfonları görmeyip, Pil problemi çıktı diye Samsung'u
    yerden yere vurursunuz ama gözünüz Ayfon'dan başka şey görmediği için Ayfon'un her serisinde çıkan
    Işık Sızdırma
    Bükülme
    Pembe ışık patlaması
    Çekmeme
    Çınlama
    Gibi çıkan sürüsüyle sorununu göz ardı edersiniz.

Hepsini geçtim, 5.5 inçte 78 mm genişliğe ama 2900 mAh pile sahip Ayfon'u beğenip,
    5.7 inç ekranda 74 mm genişliği başaran, üstüne de yetinmeyip 3500 mAh pil koyan cihaza kötü dersiniz.

Tamam, Samsung iyi test edememiş, pil problemi çıkmış. Arkasında durmamış mı?
    Apple'da hiç problem çıkmıyor! mu? Yukarıda okursanız, her modelinde yeni bir macera...

Adamlar, benim iyi sayılabilecek ekran-kasa oranına sahip olan 5.5 inç ekranlı LG G4 ümden daha büyük ekranlı ama 5.3 inç telefonlar kadar dar 5.7 inç ekranlı cihaz yapmışlar. Pilde problem çıktı. Arkasında da durdurlar.

Hadi S6 kullananlar elinde şarj aletiyle geziyor derseniz tamam da, S7 kullananlar şarj aletiyle geziyorlar diye başka yerde demeyin.
    Gülerler. Ben güldüm mesela.

Bana Ayfonlardan haberiniz yok derken, sizin S7 nin kullanımından haberiniz yok.

Başkasına verir talkımı, kendi yutar salkımı.

Moruk note 7 aldin mi sen patladi mi

• quote:

s7 ve s7 edge forumunu biraz dolaşan görür şarj durumlarını millet telefona taklak attırarak 8 saat aldım bu telefon harika diyor yeni s7 edge sahibi birisi ya nasıl 7-8 saat ekran alıyorsunuz ben 5.20 saati geçemedim diyor. Hayır 6 plus ilk çıktığından beri note 4 sonra note 5 şarjları kağıtta mah değeri vs 6 plustan çok ileride tabiki daha iyi filan laflar ediyorlardı millet note 4ü de 5ide kullandıkça şarjlarına lanet ediyor. Note 5 de eksik olan batarya stabilitesi ve kullanımı idi ve note 7de çoğunu çözmüşler gibi görünüyor tabi objektif kullanım değerleri gerçeği gösterecek. Bana göre de kullanım keyfine ve amaca göre iphone 7 plus ve note 7 tableti de unutturan en alınası cihazlar, kroik sorunları çözüldükten sonra isteyen ikisini de alır ve 3-4 sene bile pişman olmadan kullanır.

Hepsi amiral tabi ama Base model denilen şey de iPhone 7. Plus değil.
    Ayrıca pil açısından iPhone ile S7 Edge'i karşılaştırmak konusunda.
    S7 Edge'de bir sürü özellik var ve her şeyi yapabiliyorsun. iPhone'da ise NFC bile kullanamıyorsun.
    Ayrıca Android'de çok görsel bir arayüz var. iPhone'da ise daha az görsel. Bilmiyorum biliyor musunuz ama
    ana ekranda Widget olması bile pili tüketiyor. Android'de ise ana ekranda Saat, hava durumu gibi bazı şeyler var.
    Onlar bile pil tüketiyor.

Note 7 Tableti unutturan bir cihaz, çünkü tek elle kullanmak çok kolay. Adamlar 5.7 inçte benim 5.5 inç LG G4 den bile daha kolay elde tutulan cihaz yapmışlar.

Ama aynısını iPhone 7 Plus için söylemek zor. O Tablete daha yakın. Tableti unutturmaktan daha çok, hatırlatır gibi..

• Suya dayanıklı diyeceksin ama su ile arızaları garanti kapsamı dışında bırakacaksın. Apple kelime oyunu ve sahtekarlığa başvurmuş.

• Yok be ne alaka. Sadece adamlar muhteşem bir cihaz yapmışlar.
    Tek sorunu pil oldu. Onu da hemen hallediyorlar ama adı çıktı biraz tabi.
    Tek iyi yanı, şimdi satışlar düşeceği için fiyatta indirim olur hızlıca. Yeni alacaklara yarar.
  • bunlar hep cansıkıntısından :D

• Arkadaslar fransadayim note 7 aldim ve dun samsung ile iletisime gectim sadece telefonun imei numarasini sordular ve hatadan dolayi bayaaaaa bi ozur dilediler 72 saat icinde yeni note 7 nin elimde olacagi ve posta ile ilgili hicbir ucret odemeyecegimi soylediler. gelen kolinin icine hatali note 7 yi koyup gondermemi istediler ve hatali note 7nin ayin 30undan sonra kullanim disi kalacagini ilettiler.Artik su ayfoncular bi sussun bence kazik yemek onlara zevk veriyor nasil bi zevk anlayisi var bu adamlarin anlamadim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.