Şimdi Ara

ifone ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese selam yazın 3Gs çıkınca eski 3g ler ucuzlucak diyolardı. o söylenti doğrumu ucuzlucak mı normal 3gler herkese teşekkürler 300-400 tl civarına düşücek diyorlardı..

• Arkadaşım di'li geçmiş zaman konuşmaya gerek yok, 3GS çıktı, 3G'lerinde fiyatları malum, heryerde var. İster operatörlerin sitesine gir bak, uygun ödeme koşulları ister. İstersen 2. el için gittigidiyor benzeri açık artırma sitelerine bakabilirsin. Fiyatlarda bir miktar düşme oldu ama 300-400'e 2G bile bulmak zor, belki iPod Touch alırsın.
  • ifon?
  • senin böle bişeye aklın eriyomu ? zaten ipodlar 300 400 lira ipgone 3gler o fiyata inerse ipod touch satılmaz o zaman touchlarıda düşürcekler fiyatını. e o düşünce kimse ipod nano almaz.. sence böle bişey olması mümkünmü sen düşün şimdi ?
  • İfone nedir ya..
  • iphone! pardon ifone 300 400 e 2g bile alamazsın dostum arkadasın dedıgı gıbıaypod taçe alabılırsın. o soylentıyı cıkarandan bıdaha eletronık bılgısı alma bence
  • İphone'un fiyati nokia daha iyisini çıkarana kadar düşmez.
  • Nokia nin daha iyisini cikarma ihtimali var mı sence x6 diyorlardı 128 mb ram 400mhz işlemci komik
  • ayfon yazmalıydın yanlış yazmışsın...
  • İfon 3G ::)))
    Bulamazsin 300 - 400 e :)
    Bulursan bizede al...
  • Evet ya düşse de alsak. Cok fazla bir rakam. Ben iphonu eglence için alacam. Çok fazla işlemci hızı olmayabilir. Acaba bu 2g modelleri 3g modelleri ile büyük ölçüde aynı özelliklere sahip mi? 3g ile hızlı nete gerek yok zaten netbook var onda 3g var. 2g olan arkadaslar fikir verebilirler mi acaba. İyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 20 Eylül 2009; 11:55:32 >
  • hala 99$ a 199$ a iphone muhabbetleri.. artık sadece gülüp geçiyorum yoksa sinirim bozuluyor.. cevap vermeye değmez sekiz yüz milyar tane konusu varken forumda hala bu soru soruluyorsa eğer..
  • doğrusu ayphone,herkes yanlş yazmış=]]
  • Ayfon Ilıcak :) o parAya bulursan al bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.