quote:Orjinalden alıntı: phabio üsttekileri bilmemde, bu okuduğun tam bi delikanlıymış, her türlü yanii... Hocam alındın mı aşkolsun ya O diil de konu sıktı be, katılım da yok bu saatten sonra Hadi iyi geceler, alınma alınma sadece uyumlu olsun diye yazdım
quote:Orjinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orjinalden alıntı: phabio üsttekileri bilmemde, bu okuduğun tam bi delikanlıymış, her türlü yanii... Hocam alındın mı aşkolsun ya O diil de konu sıktı be, katılım da yok bu saatten sonra Hadi iyi geceler, alınma alınma sadece uyumlu olsun diye yazdım
Aha cidden alınmış... E madem alıncan ne açarsın böyle konu iftira attım işte gerçek değil Takma... quote:Orjinalden alıntı: phabio quote:Orjinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orjinalden alıntı: phabio üsttekileri bilmemde, bu okuduğun tam bi delikanlıymış, her türlü yanii... Hocam alındın mı aşkolsun ya O diil de konu sıktı be, katılım da yok bu saatten sonra Hadi iyi geceler, alınma alınma sadece uyumlu olsun diye yazdım
quote:Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek Zorba benim eşeğimi çaldı. Umarım hayvanımı rahatsız etmiyordur. aaa külliyen yalan benim ilgim midillilere sende benim süs köpeğimi getir findonu özledim
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek Zorba benim eşeğimi çaldı. Umarım hayvanımı rahatsız etmiyordur. aaa külliyen yalan benim ilgim midillilere sende benim süs köpeğimi getir findonu özledim Muhahauha.
Aha! modların uykusundan faydalanarak gereksiz akımı yapanlar Hoş bu konu direk orda olmalıydı ama neyse