EVET ARKADAŞLAR TEK KURAL VAR! Herkes üsttekine iftira aticak, tabi abarmadan ben ise konuyu başlattığım için alta gelicek ilk kişiye atiyorum... Bu alttaki var ya, hala geceleri ayıcığı ile uyuyomuş
quote:Orijinalden alıntı: abdul cabbarbu üstteki varya uyurken yatağı bir sidik gölü oluyormuşyalan valla iftira
quote:Orijinalden alıntı: phabioyalan valla iftira Alıntıları Göster abi bu oyunun sonunu pek iyi görmüyorum o nedenle ben aradan çekileyim....
quote:Orijinalden alıntı: abdul cabbarüstteki rapçi dedi Alıntıları Göster bu üstteki var ya orda burda sümüğünü silip masanın altına siliomuş
quote:Orijinalden alıntı: phabiobu üstteki var ya orda burda sümüğünü silip masanın altına siliomuş Alıntıları Göster üstteki bu konuyu actı
quote:Orijinalden alıntı: abdul cabbarüstteki bu konuyu actıAlıntıları Göster üstteki çok temiz kalpli, iftira bile atamaz
quote:Orijinalden alıntı: phabioüstteki çok temiz kalpli, iftira bile atamazAlıntıları Göster Bu üsteki Hala Bebek gibi davraniyo
quote:Orijinalden alıntı: SabroNBu üsteki Hala Bebek gibi davraniyoAlıntıları Göster bu topicteki herkes gay mışşş
quote:Orijinalden alıntı: SabroNBu üsteki Hala Bebek gibi davraniyoAlıntıları Göster önüm arkam altım üstüm sobe.. bu ne ya, herkes olayı saptırmaya calisiyo... kapatalım bari
quote:Orijinalden alıntı: B@R!$bu topicteki herkes gay mışşş Alıntıları Göster hocam herkese laf yok üsttekine bu üstteki var ya bu üstteki her gün karıya gidip vermeden geliyormus korkudan
quote:Orijinalden alıntı: mc.korkhocam herkese laf yok üsttekine bu üstteki var ya bu üstteki her gün karıya gidip vermeden geliyormus korkudanAlıntıları Göster bu üstteki war ya, kendi organına bakarak orgazm oluyomuş
quote:Orijinalden alıntı: phabiobu üstteki war ya, kendi organına bakarak orgazm oluyomuş Alıntıları Göster ÜSTTWKİ KIZ ARKADAŞINDAN AYRILMIŞ RAP DİNLİYO
quote:Orijinalden alıntı: Logan_LectraÜSTTWKİ KIZ ARKADAŞINDAN AYRILMIŞ RAP DİNLİYOAlıntıları Göster bu üstteki war ya üstteki, rapçi ayağına yaz günü kalın kalın montlar giyip, kapşonunu takmaktan terleyip heryeri pişik oluyomuş
quote:Orijinalden alıntı: phabiobu üstteki war ya üstteki, rapçi ayağına yaz günü kalın kalın montlar giyip, kapşonunu takmaktan terleyip heryeri pişik oluyomuş Alıntıları Göster ÜSTTEKİ KIZ ARKADAŞINLAR ARASI BOZUK OLDUĞU İÇİN CANI SIKKIN KEDİYLE FANTAZİ YAPIYO
quote:Orijinalden alıntı: Logan_LectraÜSTTEKİ KIZ ARKADAŞINLAR ARASI BOZUK OLDUĞU İÇİN CANI SIKKIN KEDİYLE FANTAZİ YAPIYOAlıntıları Göster Bu Üstteki Varya Gece Tuvalete Kalkmaya Korkuyo
quote:Orijinalden alıntı: bigjackalBu Üstteki Varya Gece Tuvalete Kalkmaya Korkuyo Alıntıları Göster Bu üstteki britney spears gibi giyinip Justin timberlake posterinin onunde dans ediyormusss!!!!
quote:Orijinalden alıntı: kahve uzmanıBu üstteki britney spears gibi giyinip Justin timberlake posterinin onunde dans ediyormusss!!!! Alıntıları Göster ahahahahahahaha süperdiiiiii bu üstteki war ya, büyük tuvaletini yaparkenki yüz ifadesini cep telefonu ile çekip bakiomuş !