Şimdi Ara

IGN Türkiye sitesi açıldı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
5.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun ama ign'in sadece türkçeye çevrilmiş hali olacağı ve tarafsız olmayacağı için çokta önemli değil.
  • Hayırlı olsun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

3-5 xboks fanı toplanıp açmıştır Türkçe olarak playstation'ı kötülemek için

Orjinali neyki Türkçesi bir şey olsun

Buradaki Xbox One nickli troll oraya da damlamış sanki. Adam üşenmemiş 10 tane yorum atıp her birinde de en iyisi Xbone demiş. Sanki babasının malı
  • bsc daha iyidir empati yapabiliyolar her zaman sevmişimdir yaw birde gohts incelemesi noldu yaa wwwwwww
  • arkadaşlar dikkatinizi çekerim de IGN'in orjinal sitesinde Xbox One kategorisi en başta gelirken Türkiye sitesinde PS4 başta geliyor.
  • Babasının bütün parasını Xbox'a yatırdığı için, bir nevi öyle aslında.
  • İGN'nin gelmesi iyi hoşta bsc'nin yerini tutamazlar samimiyet açısından zaten İGN'nin nasıl tarafsız(!) bir site olduğunu biliyoruz değil mi
  • gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 16 Kasım 2013; 20:58:05 >
  • Site yavaş mı bana mı öyle geliyor?
  • çok iyi olmuş. IGN'i Türkçe görmek harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

IGN'in adı yeter be

Zamanla site daha da gelişecektir,kendi oyun incelemeri+yabancı incelemelere Türkçe altyazı ya da günlük yayınlanan IGN'deki Daily Fix'lere vs. Türkçe altyazı yapsalar,wuuuuuuhu

artık pılını pırtını toplayip ıgn e gitsende kurtulsak senden ben bsc de mutluyum senin gibi fanboylar olmasa daha mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gambit_Poker

quote:

Orijinalden alıntı: BatlleStar_TR

Bsc denen çöp yuvasının yerine ilaç gibi gelicek

BSC nin troller dışında ne sorunu var ki ?

Misafir üyelikleri hala ısrarla savunuyorlar
  • BSC dediğiniz sitenin adresi nedir? Bilmediğimden soruyorum (Ok buldum gerek kalmadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FReeStyLeMaSTeR -- 17 Kasım 2013; 2:17:16 >
  • Türkiye'deki oyuncu kitlesi gerçekten çok büyük. Ama bu oyuncuların çoğu mmo ve f2p oyunlar oynadığı için işin hadrcore tarafında pek değiller. Hayırlı olsun diyelim. Umarım bu sektör büyür ve insanlar artık bunun önemli bir uğraş olduğunun farkına varır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 17 Kasım 2013; 13:44:06 >
  • Çok iyi yaaaaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klon konu güncellemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Konseptlerine uyar mı bilmiyorum ama akılları varsa Murat Sönmez ve Onur Kaya'yı dahil ederler ekiplerine.. Bugün Konsolüssü tekrar açılsa hangi birimiz deli gibi sevinmez ki? Şahsen onların incelemelerini çok özledim, editör lügatından çok oyuncu samimiyetiyle oynayıp değerlendirdikleri için hem çok eğleniyordum hem de ortak zevklerimizle birebir örtüşüyordu yorumları.

EDIT: Siteyi inceledim de IGN'in Türkçe'ye çevrilmiş hali sanırım. İleri ki zamanlarda elbet daha bi gelişir, Türkçe video incelemeler gelir inşallah. Ama şimdilik çok da çekici gelmedi bana, sadece büyük bir markanın Türkiye'ye ve Türkçe'ye vermiş olduğu değeri görmek güzel.

Konsol Üssü hakikaten efsaneydi, hala dönüp dolaşıp videolarını izlerim.
    Özellikle Murat Sönmez'in günlük haberlerini ve o haberlere yaptığı yorumlara iş yerinde hep beraber yarıla yarıla gülerdik. Bir de Onur Kaya'nın GT5 incelemesine.
    İçerik olarak tarzlarının IGN sitesine uyacağını sanmıyorum. Ancak tabii ki IGN Türkiye'nin açılması ülkemiz oyunculuğu için iyi bir gelişimdir.

• Çevirileri kim yapıyorsa çok kötü.
  • PCGAMeR Turkiyede cikardi guzel gunlerdi...
  • IGN Türkiye yeniden yayına başladı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.