Şimdi Ara

iğneli epilasyon tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
8.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendimi tanıtmam için gerekli konuyu başlığını bulamadım. yabancısıyım forumun. bulduğumda tanıtma işlemini gerçekleştireceğim.

konu başlığındaki gibi bu konuda bilgi ve tecrübelerimi paylaşacağım. bu süreç kesin sonuca ulaşana kadar yada uygulama başarısızlıkla sonuçlanana kadar devam edicek. derlemeyi yaptıktan sonra yazmaya başlarım. keyifli forumlar

• ilk seans 1 saat sürdü . sakal üstüne uygulama yapıldı. %80 i anca temizlendi

16 gün sonra 30dk uygulama yapıldı. kalanlar ve geri çıkanların bazıları temizlendi. yine %80 oranında diyelim. şakak bölgesine ndyag lazer yapıldı. çok ince ve sarı renkteydıler. buna rağmen lazer gördü tüyleri. tüylerin çoğunluklu kısmı uygulamada döküldü. geri kalanlar makine ile kesilmiş gibiydi. sonraki zamanlarda onlarında bi kısmı döküldü. lazer uygulanalı 35 gün oldu tek tük geri çıkmalar başladı.

2. seanstan 19 gün sonra 34 dk lık bi çalışma yapıldı. geri çıkanlar ve önceden uygulama yapılmayanlar derken yine yanakların %80 i temizlendi.

geri çıkanlar çok daha ince güçsüz çıkmakta.

3. seanstan 7 gün sonra bayram muhabbetine hiç uygulama yapılmayan elmacık civarını berberde temizlettim. şuan yavaş yavaş çıkmalar başladı. makine ile kısaltıyorum diğerleride çıkana kadar.

• bu arada bu kıl tüy muhabbeti 6 aylık bi olay. ilk kulak sonra yanaklar ,alın , ellerin üstü , üst kol , göğüs gibi sırayla birden çıkmaya başladılar. tahliller vs daha hala uğraşıyorum. şüphelendikleri bi kaç durum var drların hayır olsun
  • neden iğneli epilasyon?

acısı çok fazla diye biliyorum lazere göre.

genelde gay'ler vs. yaptırır diye de bilgim var normal lazere göre daha kalıcı olduğu için (bunda yanılıyor olabilirim.)

ben de lazere g,d,yorum sırt omuz ve üst kol için de. merakım bundan.
  • people are strange kullanıcısına yanıt
    yüzde lazer ters etki yapabilir.

acı kişiden kişiye farklılık gösterir. ilk bikaç dakikadan sonra his azalıyor.

sizin lazer yaptırmanızda ki amaç kalıcılık değil mi ? omuz sırt gibi büyük bölgelerde zaten yapılması çok zor olur en kolay çözümü lazerdir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtc

yüzde lazer ters etki yapabilir.

acı kişiden kişiye farklılık gösterir. ilk bikaç dakikadan sonra his azalıyor.

sizin lazer yaptırmanızda ki amaç kalıcılık değil mi ? omuz sırt gibi büyük bölgelerde zaten yapılması çok zor olur en kolay çözümü lazerdir .

henüz üç seans oldu, bir faydasını göremedik ama bakalım...
  • Bende boynuma normal lazer epilasyon yaptırdım 15 seans olmuştur boynumdaki sakallar tüy gibi oldu ama halen belli oluyor doktor lazerde daha fazla azalmaz iğneliye devam et dedi ama nasıl olur ne kadar sürer merak ediyorum. Sende durum ne oldu merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sinusektomi Tedavisi Nedir?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ehlika kullanıcısına yanıt
    benim durumum biraz farklı hocam. hastalık arayıp duruyoruz. hormonal dengeler normal görüküyo fakat şu bi kaç ay içinde ellerim kollarım göğsüm pazu kısmım da birden tüyler çıktı ve devam ediyo artmaya. dermatoloji uzmanı da istediği gibi sonuç alamıyor. ama azalma ve incelmeler var. boyun kısmına ndyag lazeri öneriyo doktora sordum. ince tüyleride görüryo nispeten. ve diğer yerleride tetiklemez diyo. şayet alan genişse nd yag ile iyice azaltıp iğneliye geçmeli diyo. yoksa çok masraflı olurmuş. şöyle düşün dk sı 3 tl ;) ama kesin çözüm bunu unutma. ve acısı emin ol nd yag dan daha az.
  • quote:

benim durumum biraz farklı hocam. hastalık arayıp duruyoruz. hormonal dengeler normal görüküyo fakat şu bi kaç ay içinde ellerim kollarım göğsüm pazu kısmım da birden tüyler çıktı ve devam ediyo artmaya. dermatoloji uzmanı da istediği gibi sonuç alamıyor. ama azalma ve incelmeler var. boyun kısmına ndyag lazeri öneriyo doktora sordum. ince tüyleride görüryo nispeten. ve diğer yerleride tetiklemez diyo. şayet alan genişse nd yag ile iyice azaltıp iğneliye geçmeli diyo. yoksa çok masraflı olurmuş. şöyle düşün dk sı 3 tl ;) ama kesin çözüm bunu unutma. ve acısı emin ol nd yag dan daha az.

Doktor bana 3 makinayı da uzun süre kullandığını yazdı nd,alexandert,diod, bunlardan en iyi sonucu alexandert dan almış sadece onu kullanıyor şimdi, nd'nin etkisi olur mu acaba şüpheye düştüm şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

quote:

Doktor bana 3 makinayı da uzun süre kullandığını yazdı nd,alexandert,diod, bunlardan en iyi sonucu alexandert dan almış sadece onu kullanıyor şimdi, nd'nin etkisi olur mu acaba şüpheye düştüm şimdi

alex anlık olarak en etkilisi bunu kimse inkar edemez. ama yüz bölgesine uygun bir cihaz değil. seni kullanırken mutlu ederken tamam yeterli bukadarı deyip bıraktığında bu sefer hiç farkına bile varmadığın tüylerin büyüdüğünü görürsün. bu daha kötü bi sonuç çünkü bu yeni çıkanları bu sefer lazerlerde görmüyor. nd yüzde zarar vermediği için ben ok dedim. zaten alex te var dr yüze tavsiye etmiyorum dedi. nd de alex teki gibi uygulama esnasında sonuç alamazsın. 1 hafta sonra dökülmeye başlarlar. havluyla yüzünü silerken vs düşüp giderler. bide uygulamada tüm kökleri görmüyor bilgine. yani yüzde 70 gibi bi civarı dökülüyor 1 hafta sonra. geri çıkış süreleri 1 ayı buluyor. yani bende bu şekilde oldu.

• İğneli dışındakiler kalıcı epilasyon olarak geçmiyor yani bir süre sonra kendini yenileyip tekrar çıkıyormuş o yüzden hiç uğraşmayıp direk iğneli yaptırsam iyi olur ama boyun alan olarak çok geniş ne kadar sürer acaba

• Ehlika kullanıcısına yanıt
    dk da 10 köke uygulama yapabiliyor. az çok bi tahmin yürütebilirsin
  • up!!
  • siz siz olun sakın ama sakın yüze lazer yaptırmayın. özellikle alex dedikleri naleti. lazer işlemi sırasında herşey güzel gidiyor sanıyosunuz kurtuluyorum ama şöyle 4 ay bi ara verirseniz görüceksinizki olmayan kıl tüy fışkırmış heryerinizden. bu bir insanlık vazifesidir bunu okuyup ta vazgeçen birinin hayatını kurtardıysam ne mutlu bana. kimseye kanmayın doktormuş din adamıymış tatlı dilli taytlı sekreterlermiş aman diyim.
  • sen yaptırdın mı kardeşim yaptırdıysan nerde yaptırdın- bide boyun bölgesine tavsiye eder misin
  • hocam ben yaptırdım. lazeri koltukaltı bacak dışında vurdurtmayın . iğneli epilasyon denen zımbırtıya gidin. gideceğiniz yeri çok iyi seçin. ilk gittiğim yerde hafif kızarıklık oluyodu geçiyodu bi kaç saate ama bi fayda sağlamadı. sonraki gittiğim yerde 1 hafta kızarıklık vs oluyodu ama etkiyi 1. seansta bile gördüm. şayet daha önce işlem yapılmadıysa ensene çok daha başarılı sonuç alırsın. örneğin ensende 300 tane tüy var bu ortalama 20-30 dk da temizlenir . dk sı nekadarsa gideceğin yerin bu şekilde hesap yapabilirsin. her gittiğin seansta bu tüylerin bir kısmı bitmiş bir kısmı güçsüzleşmiş olucak. 3-5 seans sonra sıkıntından tamamen de kurtulabilirsin yada biraz daha devam etmende gerekebilir o kişiden kişiye değişiklik gösterir. ama %100 kalıcı çözüm. çok olmasada acı olucak işlem esnasında . ilk başlarda 2 haftada bir gidersin sonra 3. 4. de bu ayda bire çıkar. ben ilk iğneliyi cilt hekimine, lazerleride cilt hekimine yaptırdım. şimdiki uzman . istanbul izmir ankara daysan şanslısın çok tecrübeli şahıslar var bu işi yapan.

• verdiğin bilgiler için saol kardeşim ben izmirde yaşıyorum, boyun ve yüz bölgesine düşünüyorum o kadar çok deil ama rahatsız oluyorum. eğer fiyat uygun düşerse belki enseye de düşüne bilirim. bu yaz özellikle aklımda hani bana bu ne kadara mal olur ortalama bide önerebileceğin bir doktor hastane var mı şimdiden teşekkür ederim..
  • hastanelerin bazıları yapıyor ankarada hacettepe vs . izmirde kim yapar bilemem. her seans 1 saat çalışılsa 120 tl gibi bişey olur. 8-10 seans gitsen 1000 tl minimum. ama doğru yerde yaprırısan kesin çözüm bilgine
  • eyvallah dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜmitCFTC -- 3 Mayıs 2015; 23:15:04 >
  • Kardeşim son durum nedir iğnelide. bende omuz için düşünüyorum iğneliyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.