Şimdi Ara

İGO Navigasyon internet bağlantı sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba İGO navigasyonu birkaç yıldır sorunsuz kullanıyorum. Son iphone güncellemesinden sonra internet bağlantı hatası veriyor. Bağlantı yok diyor. Nasıl düzeltebilirim nerede hata olabilir?

Teşekkürler.

• Haritada seçili yer için veya hafızadaki adres için rotayı çizerek götürüyor sorun yok fakat google dan adres araması yaparken "sunucuyla bağlantı kurulamıyor" diyor.
  • ben de dün güncelledim bir kaç senedir kullanıyorum zannedersem artık google den arama yapmıyor ''here '' den arama yapıyor http://here.com/ ama ben hehangi bir internet aramasından sorun yaşamadım hocam.

ama önceden söyle bir sorun yaşıyordum ilk uygulamayı aldığımda bir sorun yoktu ama 5-6 ay sonra söyle bir sorun yaşamaya başladım rota dışına çıkıyor yada bir sonraki sokaktan döneceğime bir önceki sokakdan dönünde yeniden rota hesaplarken yeni den hesaplanıyor meselesi biraz uzun sürüyor ayarları da karıştırdım yine aynı
  • "Here" search bağlantı hatası veriyordu. Ama şimdi bağlantı sorunu çözülmüş. Yalnız bu here search zaten hiçbirşey bulamadığı için birşey değişmedi. Google arama gittikten sonra hiç memnun değilim igo'dan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.