Şimdi Ara

iGO Primo GPS Sinyal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iGO Primo yüklemiştim ve telefonumda gayet güzel çalışmıştı. Balkona çıktığımda ya da servisle işe giderken net bir şekilde gps sinyali alarak çalışıyordu. Geçen gün restore işlemi yaptım ve sonrasında tekrar yükledim iGO'yu ama şu an balkona çıktığımda GPS sinyali bulamıyor. Bir an buluyor ve bir kaç saniye sonra bağlantı gidiyor. Serviste giderken mesela hiç sinyal bulamadı bile yoldayken. Herhangi bir ayar yapmadım özel olarak. Sizce sorun nedir ya da nasıl çözülebilir?

Google Haritala düzgün bir şekilde bulunduğum konumu bulabiliyor. Konum servisleri falan filan hepsi açık. Herhangi bir engelleme de yok hatta az önce telefonu restore yaptım tekrar ve sadece iGO'yu yükledim problem devam etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 5 Eylül 2011; 21:40:27 >

• Tam konuyu açacaktım önce davranmışsın . sen o kadar hayrına dağıt . gel kendin kullanama :))

3gs de aynı sorunu yaşıyorum . 1 saattir araştırdım bu sorunu yaşayan bir sürü insan var . forumdan dan da şu başlığı buldum . yazılanları uyguladım ama yine sonuç yok .

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=33665609&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Tam konuyu açacaktım önce davranmışsın . sen o kadar hayrına dağıt . gel kendin kullanama :))

3gs de aynı sorunu yaşıyorum . 1 saattir araştırdım bu sorunu yaşayan bir sürü insan var . forumdan dan da şu başlığı buldum . yazılanları uyguladım ama yine sonuç yok .

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=33665609&p=1

biraz öyle oldu evet :)

onu ben de buldum uyguladım ama sonuç yok. ama gayet iyi kullanıyodum sıkıntı yoktu. restore yaptım böyle sorun oldu. ne olduğunu anlamadım. tam da bi kaç gün sonra navigasyon hayatımı kurtaracakken. yapılır mı bu bana iGO !.. eğer ihtiyacım olana kadar sorun çözülmezse artık rotayı belirleyip simülasyondan yolumu ezberlemek zorunda kalıcam :)

yok mu böyle sorunu olup da çözen arkadaşlar ? :)) "hayrına" bir yardım edin ehe ehe ehe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 5 Eylül 2011; 21:55:40 >

• valla arkadaşlar sizlere referans olacak herhangi bir yol göstermem bu problemin çözümü için ama ben açtım iGO'yu bir süre bekledim, navigon yükledim, sygic yükledim ve konumları bulmasını bekledim. Navigon ve sygic buldu sonra iGO'yu açtım o da yerini buldu ve bağlantı kopmadı. Yarın serviste giderken daha iyi anlicam ama şimdilik düzeldi gibi duruyor. Ne yaptım ne ettim ben de bilmiyorum, herhangi bir ayar falan kurcalamadım açıkcası.
  • Restore sonrasi GPS sorunu deyince aklima sadece iPAD Baseband yuklemis olabilecegin geliyor. GPS sinyalleri hava durumuna gore zayiflayabilir ayrica.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Restore sonrasi GPS sorunu deyince aklima sadece iPAD Baseband yuklemis olabilecegin geliyor. GPS sinyalleri hava durumuna gore zayiflayabilir ayrica.

hava durumu ile alakalı değildi ama kesinlikle. çünkü bütün gün yaşadığım bir problemdi. iPAD baseband yüklemem mümkün değil. Çünkü Tiny Umbrella ile kendi SHSH kaydım üzerinden restore yapıyorum hep.
  • Normalde GPS sinyalini bulmak zaman alır gerçekten. Daha önce Wifi ve şebeke sinyalinden maksimum derecede yararlanıp 1-2 sn içinde seni konumlandırıyordu. şimdi sanki bunları kullanamıyor gibi. aynı sorunu bende yaşadım. kesinlikle önceki sürüme göre çok yavaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben dün bir defa kullanamadım ne bir banka atm si ne bir cafe abi kimse kusura bakmasın ama bu olmamış, tomtom canavar gibi çalışıyo ondada bazen yetersiz gps sorunu luyo ama kapalı alanlarda genelde yoksa tomtom'un eline su dökemez.(şahsi fikrim)
  • bugün benim gps 'te komple sorun vardı sanırım. çünkü google haritalarda da çok garip bir hata vardı ki şöyle; haritaları açıyosunuz pat diye bulunduğunuz yeri buluyo ama hareket halinde olmama rağmen araçla ilk bulduğu noktada çakılı kalıyo mavi nokta.. iGO'da anlık buluyodu bazen ama 1-2 saniye sonra gidiyodu. çok garipti açıkcası.. şimdi evde olduğum için aslında tam olarak sorunum çözülmüş mü bilemiyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 5 Eylül 2011; 22:46:49 >
  • iGO'nun son güncellemesi sonrasında (Eastern Europe) özellikle 3GS'lerde GPS kopmaları sık yaşanıyor. 7-8 saniyede bir yeniden uydu arıyor düz yolda bile.. Yazılımda bir hata var sanırım. Aynı telefonla eski versiyonu sorunsuz kullanıyordum.. Şikayet maili atmak gerekiyor.
  • Problemi soyle tespit ettim. Sbsettingste locations ayarini kapatmistim bi keresinde ben. Sonrasinda igoyu denedigimde hic bulamadi dogal olarak. Sonra locations ayarini actim ama yine bulamadi ve daha sonra problem devam etti. Dun restore yaptim, ilk seferde problem olmasina karsin bir sureden sonra duzeldi. Taa ki sbsettings yukleyene kadar. Sbsettings yukledim, onceki ayarimi hafizada tutmus ve locations ayari kapali oldu ilk yuklememde. Actim ama nafile tabi yine bozuldu. Sonra sbsettingsi sildim ve tekrar duzeldi..
  • Bugün sygic e güncelleme geldi ve sinyal sorunu kalktı. İgo da sorun devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.