Şimdi Ara

IGO8 HP 6915 için ekran ayarları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım forumda arattırırsan bu konuda epeyce şikayet ve çözüm önerisi bulabilirsin..ben de size benim yaşadığım deneyimi ve çözümü yazayım belki katkısı olur..
    Öncelikle bu uydu bulamama konusu kurulumdan beri yaşanıyorsa bunun I-GO ile alakası olmadığını PPC ile alakalı olduğunu söyleyebilirim..ben cihazı otomatik back-up almaya programladığımda yaşadım bu problemi 6915 imde ve eski dosyaları yeniden yüklememe rağmen düzelmemişti sorun..hatta hatta I-GO yu kaldırıp yeniden bile yükledim ama olmuyordu...sonunda yedeklere güvenip hard reset attım,I-GO yu yeniden kurdum ve en önemlisi uydu arama konumunu bağlantı noktası Com 7 ve baud hızını da 19200 e ayarladım.
    Bu şekilde uyduları hemencecik buluyor..yok eğer bir süre geçtiği halde bulamaz ise tmc ye girip bağlantı noktasını burada da Com 7 yapıp "TMC yi bul" a tıklattığımda cihaz uyduları bulmak için hendi kendisini tetikliyor ve bir süre sonra da uyduları yakalıyor.

Ben bu çözüm ile işi çözdüm ve dediğim gibi bu uydu bulamama sorunu genelde cihazın yazılımından kaynaklanıyor..bu arada ekranın sağ alt köşesinde görünen hızlı GPS bağlantısı işaretini de bir tıklayıp ayarlarına bir bakın..eğer bilgiler güncel değil ise "şimdi indir" e tıklayıp güncel bilgileri GPRS sayesinde almasını sağlayın..bilgiler güncellendiğinde bu işaret de maviye dönüşecektir.

Umarım bu bilgile rişe yarar,kolay gelsin

• Arkadaşlar,

benim 6915de (WM5 yüklü) bir türlü igo 2006 uydu bulamıyor.

1-TMC donanımı yok diyor

2.Habire bir bluetooth cihaz arıyor...doğal olarak da bulamıyor..

Nedir bu TMC, neden bulamıyor, artı neden bluetooth cihaz arıyor (bluetooth açın diyor)

quote:

Orjinalden alıntı: feyizu

Arkadaşım forumda arattırırsan bu konuda epeyce şikayet ve çözüm önerisi bulabilirsin..ben de size benim yaşadığım deneyimi ve çözümü yazayım belki katkısı olur..
    Öncelikle bu uydu bulamama konusu kurulumdan beri yaşanıyorsa bunun I-GO ile alakası olmadığını PPC ile alakalı olduğunu söyleyebilirim..ben cihazı otomatik back-up almaya programladığımda yaşadım bu problemi 6915 imde ve eski dosyaları yeniden yüklememe rağmen düzelmemişti sorun..hatta hatta I-GO yu kaldırıp yeniden bile yükledim ama olmuyordu...sonunda yedeklere güvenip hard reset attım,I-GO yu yeniden kurdum ve en önemlisi uydu arama konumunu bağlantı noktası Com 7 ve baud hızını da 19200 e ayarladım.
    Bu şekilde uyduları hemencecik buluyor..yok eğer bir süre geçtiği halde bulamaz ise tmc ye girip bağlantı noktasını burada da Com 7 yapıp "TMC yi bul" a tıklattığımda cihaz uyduları bulmak için hendi kendisini tetikliyor ve bir süre sonra da uyduları yakalıyor.

Ben bu çözüm ile işi çözdüm ve dediğim gibi bu uydu bulamama sorunu genelde cihazın yazılımından kaynaklanıyor..bu arada ekranın sağ alt köşesinde görünen hızlı GPS bağlantısı işaretini de bir tıklayıp ayarlarına bir bakın..eğer bilgiler güncel değil ise "şimdi indir" e tıklayıp güncel bilgileri GPRS sayesinde almasını sağlayın..bilgiler güncellendiğinde bu işaret de maviye dönüşecektir.

Umarım bu bilgile rişe yarar,kolay gelsin

• TMC'den değil "Sapta" kısmından gps alıcısını buldurmanız gerekiyor...
  • tşkler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.