Şimdi Ara

IGO8 HP 6915 için ekran ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IGO8 hw6915 veya 240x240 kullanan makinalar için ekran setleri

240_240 data.zip
    http://rapidshare.com/files/115724040/data.zip.html

Olması gereken SYS.TXT de şöyle :

sys.txt

[folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"

[interface]
    skin="ui_igo8"
    resolution_dir="240_240"
    width=240
    height=240
    vga=0

[rawdisplay]
    screen_x=240
    screen_y=240
    highres=1

şeklinde düzeltin , denedim çalışıyor.

Kolay gelsin

• çok sağol,ne zamandır bunu arıyordum...
  • bu şekilde sys'yi düzelttim, ancak igo8 ekranın 1/4'ü şeklinde gözüküyor??
  • bu şekilde olmuyor arkadaşlar... 6915'i olup da igo8 yükeleyebilen arkadaş var mı?
  • UP
  • Bu linkteki klasörü İ-Go nun içine attım çalıştırdım ama yine alt taraf çıkmadı siz nasıl yaptınız detaylı anlatırmısınız?? SYS.txt dosyasını verildiği şekilde değiştirdim ama yine değişiklik olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
  • IGO8 degil ama IGO konusu Bir sure once bu sekilde forumda ele alinmisti.
    Belki ornekleme yapabilirsiniz.

Bak buraya feyizu diye vbir arkadastan alinti yaptim.

Sevgili Arkadaşlar,
    Bende bir IPAQ 6915 kullanıcısı olarak forumda bahsedilen sıkıntıları yaşadım ve nihayetinde sevgili marcopolo arkadaşımın verdiği önergeler doğrultusunda I-GO yu kurarak sorunlarımı çözdüm..işte size bu önergeleri kopyalıyorum..kolay gelsin...

Önce bunu indir:
    http://****.com/files/46999417/iGO_MyWay_2006_Plus_v2007.06.18_Turkey_2007.04_Incl._WM6_Fix.rar ( bu link 5. sayfada da mevcut)
    Soru : yildizlara ne yaziliyor...?
    Cevap : r a p i d s h a r e... (bitisik olarak) Bu yaziyi forum sansürledigi icin yildiz olarak gözüküyor.

Kullanma kilavuzu burda
    http://www.i-go.com/download/

1- programi indir.
    2- Winrar diye bir program var bu program bilgisayarinda yüklü olmali iste o programla indirdigin ve sonu ****.rar la biten dosyalari aciyorsun (Winrar bilgisayarina kuruluysa indirdiklerinin üzerine iki defa tikla ve cikan menüden ac de. yok winrar yüklü degilsewww.winrar.com adresinden winrar programini ücretsiz indir ve bilgisayarina kur)
    3- actigin dosyalari oldugu gibi SD hafiza kartina kopyala. (Bilgisayardan dosya kopyalama işlemi activesync ile yapılabiliyor,explorer ı aç,storagecard ı bul ve oraya kopyala dosyaları) isin bitti kapatabilirsin istersen, bosuna elektrik yakmasin dimi )
    4-Hafiza kartini o kücük el bilgisayarinin hafiza karti yerine yerlestir.
    5- O kücük el bilgisayarini ac (bunu madde 7 de de yazmisim ama farketmez)
    6-O kücük el bilgisayarinin kalemini eline al.
    7-O Kücük el bilgisayarini ac.
    8-O kücük (bundan sonra 6916 diyecem yoksa cok uzun sürüyo yazmak) el bilgisayarinin ekranindaki "baslat" yazan yere dokun.
    8-acilan menuden programlar basligini bul ve dokun.
    9-programlar acildimi..? varsayalim acildi.. SD kartini onun icinde bul ve üzerine tikla.
    10-simdi Sd kartin icindesim demi (Hee de). Ha orda icine kopyaladigin dosyalari görecen. Simdi o dosyalardan I-go yazanini bul ve icine gir.
    11- Orada renkli bir sembol göreceksin yaninda Igo yazacak (büyük ihtimal Igo Autorun.exe) iste ona iki sefer tikla veya üstüne basili tutunca cikan menüden ac (veya install) i sec.
    12-Simdi buraya kadar dogru geldiysen 6916 ya igo yüklendi. Ekrandaki dosyayi sag üstteki carpiya basarak kapat. Bassayfaya dön.(hani 6916 yi Ilk acincaki sayfa.)
    13-Büyük ihtimal Bas sayfada IGO yazisini göreceksin. Iste ona tikla (aciliyomu- acilmiyomu)
    14-Acildi varsayalim.(birkac SIKICI soru soracak onlari artik okuyarak cevaplarsin)
    Ana menüye geldik. Orada sol altta bir canak anten isareti var ona dokun. Sanirim kendi simdi Gps ariyo olacak. (eger kendisi aramazda sana soru soracak olursa cevaplar; a:NMEA anten b:4800 baud)
    15- anteni buldunmu yada buldumu..? o zaman bu is oldu demektir. Gerisini (kullanimini) kurcalayarak cözmen gerekecek.

İşte bu adımları takip ederseniz sanırım kurulum tamamlanamış olacak..Ben teknoloji özrüme rağmen kurabildiysen herkes kurar diyorum..Haa bir de son not: Benim yanıldığım gibi siz de yanılmayın,cihazı elinize alıp açık bir alanda uyduları bulmasını sağlayın,kapalı mekanlarda uyduları bulamıyor.
    Bu vesileyle sevgili marcopolo'ya bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 5 Haziran 2008; 2:44:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sas_sas

IGO8 degil ama IGO konusu Bir sure once bu sekilde forumda ele alinmisti.
    Belki ornekleme yapabilirsiniz.

kardeş programı kurmakla ilgili bir sorun yok ki! program kurulduktan sonra ekrana sığmama gibi bir problem var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyntaxError

kardeş programı kurmakla ilgili bir sorun yok ki! program kurulduktan sonra ekrana sığmama gibi bir problem var...

Belki de IGO8 in kare ekrana 240x240 a uygun
    skini yoktur.

Data.zip dosyasini acip incelemelisin once.
    orada goremez isen Pdamill forumunu takip et.

http://my.pdamill.com/viewforum.php?f=60

yapmislar ise orada bulursun..

• quote:

Orjinalden alıntı: sas_sas

quote:

Orjinalden alıntı: SyntaxError

Belki de IGO8 in kare ekrana 240x240 a uygun
    skini yoktur.

Data.zip dosyasini acip incelemelisin once.
    orada goremez isen Pdamill forumunu takip et.

yapmislar ise orada bulursun..

data.zip'de 240_240 var ama uygun sys.txt dosyası bulmak lazım...

• Yaw arkadaslar ben bu SyntaxError arkadasa tamamen katiliyorum
    Alet canavar gibi calisiyo, o kadar iyiki ekranlara sigmiyo
    napacaz yaw bi cozum allah askina
  • bisey daha diyecem;

bu adreste de bisicikler yok

SyntaxError kardesim, ne varsa sende var anladigim, bu isi sen basaracan gibime geliyo

ben resmen kafayi yedim bu elin gavur memleketinde
    El Paso, TX resmen Meksika kardesim burasi
  • sorun henüz çözülemedi. başarabilen var mı?
  • mis gibi igo 2006 kullanıyorum memnunum..tavsiye ederim
  • Evet aynen bende I-GO 2006 da beklemekteyim henüz..Epeyce bir forum karıştırdım 2008 için henüz şikayetler devam etmekte..doğaldır da,henüz gelişme aşamasına..kare ekran ayarları için de durum aynı..bu arada düzelttiğini iddia eden bir yer okuduğumu hatırlıyorum,arıyorum bulursam adresi buraya yazarım.
  • İşte arkadaşlar bahsettiğim data dosyası bu..denilene göre 240X240 ekranların I-GO 2008 de çalışması için buradan indirilen dosyanın mevcut data dosyası ile değiştirilmesi gerekiyormuş...miş-muş yazıyorum, ben denemedim zira ben 2006 da devam etmekteyim henüz.
    İşe yarıyor ise deneyenler yazsın ki diğer arkadaşlar da kullanabilsin.Kolay gelsin

http://rapidshare.com/files/118029362/data.zip
  • maalesef o dosya da işe yaramıyor. sys.txt dosyası lazım...
  • bakalım, bunu da deneyelim
  • Arkadaslar mrb,

HP6915 cihazima farkli zamanlarda IGO 2006 ve IGO8 yukledim fakat her seferinde program GPS'i ayarlamama ragmen uydu bulamadı. (a:NMEA anten b:4800 baud olacak sekilde GPS ayarlarini yaptim.) Bir ara Navturk yuklemistim, cihazimi hard resetledigim icin o program gitti. Gecen Bursa'dan Istanbul'a gittigimde 45 dk. kayboldum. LUTFEN ACILEN YARDIMCI OLUNUZ.

Simdiden tesekkurler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.