Şimdi Ara

İgor Bjk'yi yensin dakikasında 30 gün ban atıyorum kendime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İgor dedim çünkü kadro kalitemizin Bjk'den daha iyi olduğunu düşünüyorum ancak problem İgor'da. Var mı iddiaya girenler ? İgor yenerse biz 1 ay ban atıcaz kendimize eğer İgor kaybederse siz ban atcaksınız kendinize 1 ay .

İDDİANIN TARAFLARI ;

İgor kaybeder diyenler:

dartanyan96
    dogukahn
    Dinocrocetti(6ay ban atıcak)
    captain orta kapı
    tomthejeer(14 gün ban atıcak)

İgor kazanır diyenler:

ercn80

NOT : Banın kapsamı kaybedenlere kalmıştır isterlerse tüm forumlardan isterlerse sadece spor futbol bölümünden kendilerini banlayacaklar 1 ay

Bjk kazanırsa kendisine 1 ay ban atacak Bjk'li arkadaşlar :

Lincoln Burrows.

Bjk kazanamazsa kendisine 1 ay ban atacak Bjk'li arkadaşlar

Menemenci Kenpachi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 2 Aralık 2017; 12:47:20 >

• İddiaya bende senin düşüncenle katılmak istiyorum, eğer Tudor'a rağmen yenersek 30 günde benden olsun. Tudor umarım bizi yanıltır ama sanmıyorum. Artık Tudor'a güvenim kalmadı. Takımın başında Fatih hoca olsa işler değişirdi.
  • yenemez bana hezimet yaşayacağız gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukahn

İddiaya bende senin düşüncenle katılmak istiyorum, eğer Tudor'a rağmen yenersek 30 günde benden olsun. Tudor umarım bizi yanıltır ama sanmıyorum. Artık Tudor'a güvenim kalmadı. Takımın başında Fatih hoca olsa işler değişirdi.

Tamamdır hocam ekliyorum seni ,karşımıza gelecek İgor'cuları bekliyoruz Herkes ismini yazdırabilir , iddiaaya katılmak isteyenler yorumda belirtsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 26 Kasım 2017; 23:48:16 >
  • Ben de tudora guvenmiyorum ama takimima guvenim sonsuz ben kazanacaz diyorum kadromuz kaliteli fernando feghouli cezasi bitti lato sakat %99 linnes oynayacak kisacasi ben kazanacaz diyorum ekle beni normalde boyle seylere girmem girmedim de ama ilk kez bu kadar iddialiyim ve kazanacaz diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadro kaliteniz beşiktaştan iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

Ben de tudora guvenmiyorum ama takimima guvenim sonsuz ben kazanacaz diyorum kadromuz kaliteli fernando feghouli cezasi bitti lato sakat %99 linnes oynayacak kisacasi ben kazanacaz diyorum ekle beni normalde boyle seylere girmem girmedim de ama ilk kez bu kadar iddialiyim ve kazanacaz diyorum

Ekledim kardeşim inşallah kazanırız ama işte derbiye ayrı bir zevk gelicek bence böyle.Kendi aramızda birşeyler yapmış oluruz Karşımızda rakibimizsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İgor'u bilmem de Igor yenebilir.
  • Tudor 6 puan farkla lider bjk,ts,başak hepsi evine gelicek Antalya hariç bütün Anadolu takımlarını yenmiş ve hala tudora rağmen filan diyorsunuz size Tudor bile fazla aslında hamza hamzaoğlu filan lazım.

• Öyle bir ihtimal yok. Akli olan haftaya evi arabayı satıp besiktasa bassın. Rezalet bir futbol ve cok net bir hezimet yasayacagiz adım kadar eminim.

• Biz anadolu takımını yenemez demiyoruz, biz Tudor'un büyük maçlardaki korkak futboluyla galibiyet alamayacağını söylüyoruz. Gönlüm tabi ki Galatasaray'mızın yenmesini istiyor ama görünün köy kılavuz istemez.
  • Beşiktaş Galatasarayi yenerse 1 ay kendimi banlarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Beşiktaş Galatasarayi yenerse 1 ay kendimi banlarim.

İgor kazanır tarafına yazayım mı seni hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Beşiktaş Galatasarayi yenerse 1 ay kendimi banlarim.

İgor kazanır tarafına yazayım mı seni hocam

Ayrıca yaz beni Beşiktaş kazanırsa diye.

• Kapanan her takım besiktastan puan alır.Tek taktikleri topu quaresmaya at orta açsın.Babel soldan bir şeyler yapmaya çalışıyor birde.Ortadan gidemiyorlar şut çekmiyorlar kanatlarını kitle bitti.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Tamamdır
  • Ben de Eğer yenersek 6 ay banlıyorum

• Hiç toteme falan girmeyeceğim.Açıkçası kazanacağımızı düşünmüyorum ama Beşiktaş KAZANAMAZSA kendime 30 gün ban atıyorum.Bu maçı da kazanamazsak zaten hayattan da 30 gün kadar ban yerim gibi anca kendime gelirim o sürede
  • Katılım zamanı: 17 Mart 2017

• Beraberliğe de beni yazın madem
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.