Şimdi Ara

İgor Bjk'yi yensin dakikasında 30 gün ban atıyorum kendime (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Hiç toteme falan girmeyeceğim.Açıkçası kazanacağımızı düşünmüyorum ama Beşiktaş KAZANAMAZSA kendime 30 gün ban atıyorum.Bu maçı da kazanamazsak zaten hayattan da 30 gün kadar ban yerim gibi anca kendime gelirim o sürede

Tudor olmasa ben de bjk kazanamaz derdim ama o varken bjk 1 tık önde. Ha eğer doğru kadro ve dizilişle çıkarsa o zaman şartlar eşitlenir. Bjk uzun süredir sahasında maç kazanamıyor ve bizde uzun süredir bjkyi yenemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 27 Kasım 2017; 9:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ts,Fb, ve Başakşehir maçlarına göre konuşuyorum.Korkak bir düşüncenin ürünü kanatsız Tolgalı saçmalı sapanlı bir kadro ile çıkacak. Q7 ve Babael içimizden geçip Cenk en az 2 gol atacak at fava bekle.Maç sonu kendi aracı ile sınır kapısına doğru gider.Aksi mümkün değil beraberlik bile imkansız.

• Sol bekimiz zaten leş. Önüne de Tolga'yı koyar. Nasılsa bir tehdit yok diye düşünen Gökhan Gönül de sürekli ileri çıkar ve Quaresma ile birlikte dans ederler bizim sol tarafta
  • Ne masal anlatıyorsunuz, pozisyonsuz bomboş geçen bir maç olacak 0-0 ya da şöyle böyle atılan gollerle 1-1 bitecek en az 2 kırmızı çıkacak uzatmanın alemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Ne masal anlatıyorsunuz, pozisyonsuz bomboş geçen bir maç olacak 0-0 ya da şöyle böyle atılan gollerle 1-1 bitecek en az 2 kırmızı çıkacak uzatmanın alemi yok

Emin misin hocam ? Kapanan takımlar BJK'den çok rahat puan alıyor ama biz onu da iyi yapamıyoruz. Ayrıca duran top zaafiyeti de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Ne masal anlatıyorsunuz, pozisyonsuz bomboş geçen bir maç olacak 0-0 ya da şöyle böyle atılan gollerle 1-1 bitecek en az 2 kırmızı çıkacak uzatmanın alemi yok

Emin misin hocam ? Kapanan takımlar BJK'den çok rahat puan alıyor ama biz onu da iyi yapamıyoruz. Ayrıca duran top zaafiyeti de var.

Benim düşüncem o yönde, Galatasarayın hücum futbolu oynayacağını düşünmüyorum, kapanarak kontra deneyecekler, yine de atamayız. Beşiktaş ilk dakikalarda bastırır Galatasaray yemez sonra oyun bi dengelenir 2. yarı Galatasaraya döner gibi olur, Beşiktaş da yemez gerginlik artar kırmızı kartlar havada uçuşur maç biter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Benim düşüncem o yönde, Galatasarayın hücum futbolu oynayacağını düşünmüyorum, kapanarak kontra deneyecekler, yine de atamayız. Beşiktaş ilk dakikalarda bastırır Galatasaray yemez sonra oyun bi dengelenir 2. yarı Galatasaraya döner gibi olur, Beşiktaş da yemez gerginlik artar kırmızı kartlar havada uçuşur maç biter.

Kağıt üzerinde maç beraberlik gibi duruyor çünkü 2 takımda pek iyi futbol oynamıyor, BJK uzun süredir sahasında maç kazanamıyor ama bizde 2 yıldır BJK'yi yenemiyoruz. Ama bana göre maçın kaderini Tudor'un çıkacağı kadro belirleyecek. Kanatsız çıkarsa BJK banko yener ama bizim istediğimiz kadroyla çıkarsa en azından 1 puan alırız diye düşünüyorum. Yinede Tudor faktöründen ötürü BJK 1 tık önde benim gözümde.

• Büyük konuşmayın derbiler farklıdır Tudor bizi ters köşe yapabilir.

5-1 lik Başakşehirlik maçına bakıp analiz yapmayın ben 1-1 veya 2-1 BJK galibiyeti düşünüyorum yenersek çokta şaşırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Hiç toteme falan girmeyeceğim.Açıkçası kazanacağımızı düşünmüyorum ama Beşiktaş KAZANAMAZSA kendime 30 gün ban atıyorum.Bu maçı da kazanamazsak zaten hayattan da 30 gün kadar ban yerim gibi anca kendime gelirim o sürede

Tamamdır , eklemeler yapıldı listeye
  • Bjk yi yenmemiz durumunda kendinde 1 gün içinde ban atarsan ben de 1 hafta ban atıcam

• Maç buram buram beraberlik kokuyor hepiniz telef olacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Maç buram buram beraberlik kokuyor hepiniz telef olacaksınız

Bizim takım iyi savunma yapamıyor 2 gol yer kaybederiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba İgor savunucusu kardeşim ne diyorsun bu konuya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

Merhaba İgor savunucusu kardeşim ne diyorsun bu konuya ?

Seninle zaten devam eden bir iddiamız var 16. hafta lider olursak ne yapacağını biliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ammavelakinbin

quote:

Seninle zaten devam eden bir iddiamız var 16. hafta lider olursak ne yapacağını biliyorsun.

Olsun senin gibi bir numaralı bir Tudor savunucusu bu konuyu görüp gelir dedim bekledim ama sen gelmeyince farketmemiş olabilirsin diye bir göstereyim konuyu istedim 16. Hafta senin içinde geçerli hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 29 Kasım 2017; 0:12:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ammavelakinbin

quote:

Olsun senin gibi bir numaralı bir Tudor savunucusu bu konuyu görüp gelir dedim bekledim ama sen gelmeyince farketmemiş olabilirsin diye bir göstereyim konuyu istedim 16. Hafta senin içinde geçerli hadi bakalım

Galatasaray kazanırsa ban atmadan nicki de değiştir bari. Bu maçı kazanırsak malum diğer haftalar kolay.

• tudor ile beşiktaştan puan alabilirsek 60 gün ban atıcam kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho_

İgor'u bilmem de Igor yenebilir.

Oo kardeşim hayırlı olsun.ingiliz konsolosluğunda işler nasıl yoğun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shawshank

tudor ile beşiktaştan puan alabilirsek 60 gün ban atıcam kendime

uyanıklara bak sen biliyorlar tabi tudorun beceremeyeceğini iddialı iddialı demeçler
  • Yaz beni de oraya

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.