Şimdi Ara

Igor Tudor'a karşı Yeniçeriler ? :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Genc

De jong Şino sakatlanıyor da diğer topçular neden sakatlanmıyor? Sorun antrenman programında olsa yürüyen ölülerin çoğunun kaldıramayıp sakatlanması lazımdı.Şanssızlık olmuş sakatlanmışlar sadece tesadüf diye düşünüyorum.

Bende tesadüf olarak düşünmek istiyorum dostum, fakat aklıma kötü şeylerde gelmiyor değil...Kulüpte en tepeden aşağı otorite sıkıntısı var.

Tesadüf felan değil. Antreaman oyuncuların kaldıramayacağı kadar ağır olsa Sakatlıktan yeni çıkan Tolga kaldıramaz. Selçuk zaten kaldıramaz. Hakan sabri saymıyorum bile.

Malesef GS oyuncular tarafından yönetilmeye çalışılan bir takım haline gelmiştir. En basit örnek Bruma olayı. Brumayı 15+ bir paraya isteyen olduğu an satmalılar. Böyle oyuncular lazım değil bize ne kadar iyi olursa olsun. Üzerindeki otoriteyi kabul etmedikten sonra bir işe yaramaz. Yoksa Lincoln bu ligin gördüğün en iyi 10 numaralardan bi tanesiydi. Belki Alexe denk yeteneği vardı. Adamın sadece istemesi yenmesi için yetiyordu. Ama peş para etmez bir isimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Yahu selcuk selcuk diyorsunuz

Ben de sevmiyorum da

Kayseri macini selcuk mu kaybettirdi

Kabul edin dejong veya tolganin yanina koyacak selcuktan baska oyuncumuz yok

Fenerin ortasahasina cok meraklisiniz galiba

Tolga dejong ortasahasi ile oynamayi neden istiyorsunuz

Olmaz bu ortasaha

Fbliler iki on libero oynuyoruz diye isyan ediyor siz iki on libero oynayalim.diyorsunuz

Tolga on liberodur ne asistlik pas veriyor ne asis yapabiliyor

Bu sene selcuka katlanicaz mecbur

Ayrica her ne kadar sevmesem de yasin brumadan sonra takimi one tasiyan ikinci isim

Sabri ve semihe sovun

Josue tolga/dejong diye dusunenleri anlarim ama

Esasında bir tane adam gibi onliberomuz olsa, Melo veya Atiba gibi ne Selçuktan nede Sneijdereden bir skıntımız olmaz. Çok daha iyi gözükürler. İki açık oyuncumuzda takım oyuncusu olmadaıkları için takım bir senkronizasyon içinde oynamıyor.. Yasin ile olacak is değil bu iş..

• Bu takımın kaptanı formasını yere fırlattı daha halen takımda oynuyor sözleşmesi desen efsane...Tudor kim adamı yönetim gönderemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim ve Tudor takımı kökten değiştirerek bu savaşı ortadan kaldırdılar, Selçuk, Sinan, Yasin, Sneijder, De Jong, Sabri gibi futbolcular demek ki Tudor'u istemiyordu. Normalde bu şartlarda Tudor giderdi tam tersi oldu.

Umarım bizim içi hayırlısı ve doğrusu budur, Yeniçeri ocağı dağıldı :)
  • quote:

Yönetim ve Tudor takımı kökten değiştirerek bu savaşı ortadan kaldırdılar, Selçuk, Sinan, Yasin, Sneijder, De Jong, Sabri gibi futbolcular demek ki Tudor'u istemiyordu. Normalde bu şartlarda Tudor giderdi tam tersi oldu.

Adam Arda gibi oyuncuya bile gelmesin dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

quote:

Yönetim ve Tudor takımı kökten değiştirerek bu savaşı ortadan kaldırdılar, Selçuk, Sinan, Yasin, Sneijder, De Jong, Sabri gibi futbolcular demek ki Tudor'u istemiyordu. Normalde bu şartlarda Tudor giderdi tam tersi oldu.

Adam Arda gibi oyuncuya bile gelmesin dedi

Arda gelseydi yarardan çok zarar getireceği zaten belli, bunu yönetim öngöremedi fakat Tudor düşünmüştür.

Arda, Fatih Terim gibi adamı bile baya sıkıntıya soktu Tudor'u mahvederdi. Oynasa dert oynamasa dert bi adam, üstüne Selçuk gibi gruplaşacağı bir adam var :)

O sebeple gelmesi her türlü sıkıntı olurdu.

• Sadece yeniçeriyi değil futbolcuya dayalı düzeni de bitirdi. Geldiği günden beri yıldızımız pek barışmamış olsa da bu yaptıkları için teşekkür etmek lazım. Takımı bireysellikten çıkarıp tam bir takım haline getirdi. Şuan tek kusurlu yönü oyun okuma ve yaptığı değişiklikler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.