Şimdi Ara

Igor Tudor Galatasaray'da -ANAKONU- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
7.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Tudor simione tarzında bir teknik direktör. En başta hırslı , maç esnasında yerinde duramıyor sürekli oyuncularına birşeyler aktarıyor , oyunu her an okuyor bu bariz belli . Karakterli ve sert bir görüntüsü var kolay kolay herkes posta koyamaz. Karabuğün yedekleri ile bizim oyuncularda fizk olarak fark atması antrenman bilgisinin iyi olduğunun göstergesidir. Bence kesinlikle doğru karar.

bencede.. ama gelecekse şimdi gelsin.. daha yol yakın.. birşeyler yapabiliriz.. en azından cl olur..
  • Iyi kotu bilmem ama, stockholm sendromu sonucu bir karara benziyor.
    Bu yonetimden planli ve dusunulmus bir hareket beklemiyorum açikçasi.
  • Adamların kafası ülke sınırları dışını görmüyor :) Igor Tudor Karabük'e gelmese aday diye onu da bulamazlardı :)

Tudor bizim için tamamen rus ruleti olur, tabi Jor duracağına o dursun en azından teknik adam ve futbolculuk geçmişi yeterli seviyede...

Sezon sonuna kadar götürsün, etkili olursa kalır olmazsa ciddi bir değişim revizyon vs vs şart...
  • Valla ligin ilk haftasında hasta olmuştum oynattığı futbola. Perişan etmişti İlk maçta bizi. Jor yerine bin defa bu adamı isterim şu an da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynaklar aglıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine saçma sapan işlere tam gaz devam,gören ibb yerinde karabük var sanır
  • Bu takimin rikerinkten sonra teknik direktoru bellidir

Fatih terim

Macera aramaya gerek yok

8 sezonda 6 lig sampiyonlugu 1 uefa kupasi onun oncesi ilk kez avrupada mac kazanma aliskanligi, 1sl ceyrek finali

Hala adamin doneminde alinan oyuncular ana parca

Bruma sniejder muslera

Gonderilmese ya da gitmese

Melo eboue amrabat burak yilmaz da bu takimda oynardi

Yaa onlar unal aydal transferi diyenler terim gittikten sonra unal aysallin hangi aldigi oyuncu takimda oynuyor solesinler

• Sponsorluk için mi?

• Bugün yeniliriz bu haberlere alışın

• Basın toplantısında ısrarla sormuslar tudora yorum yok demiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan özellike tudoru fb veya gsye vermeyeceğiz kendileri kendi tudorlarını bulsun gibi bir şey dedi

• Kop gel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Başkan özellike tudoru fb veya gsye vermeyeceğiz kendileri kendi tudorlarını bulsun gibi bir şey dedi

31 Mayıs'a kadar sözleşme imzalamazsa babayı vermez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rikereink bey diyeceksiniz bi ben mi kaldım riekerinkcilerden

• Valla, isterse galatasaraylıların hepsi imPARAtor desin, ego desin kibir desin, umrumda değil.bu takımın başına fatih terim gelmeli.kesinlikle o gelmeli.o gitti mancini geldi.ooo kral dediniz, son yılların en güzel kadrosuyla deplasmanda maç kazanamadı.prandelli geldi 4lük yaptı takımı.hamza geldi,denizli geldi hepsi batırdı takımı.ben, kendi sahasında fenerbahçeye sahayı dar eden, deplasmanda manchester unitedla kafa kafaya oynayan takım istiyorum 10 kişi kalmış ligin en kötü takımlarından birine karşı zaman geçirmeye çalışan bi takım değil.
  • KOP GEL REİS

Igor Tudor Galatasaray'da  -ANAKONU-
  • Karabuk baskani "tudor isterse 31 mayistan sonra gidebilir" diye bir aciklama yapmis galiba.
  • defansif tıraktörler iş yapmıyor bizde buda patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Rikereink bey diyeceksiniz bi ben mi kaldım riekerinkcilerden

Riekerink şu an ligde en dengeli teknik direktör ama hala oyuncu değiştirme problemini çözebilmiş değil.Tolga'nın maaşını erken istemesi sonucu kadro dışı kalması onun yoluna çok engel çıktı,çünkü onu takıma monte etmeyi düşünüyordu.Ben hala riekerinkçiyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.