Şimdi Ara

Igor Tudor Galatasaray'da -ANAKONU- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
7.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rikering tamamen kovuldu mu ? yoka altyapi mi ?
  • Igor Tudor Galatasaray'ın ağırlığını kaldıramaz. En iyi ihtimalle 4. bitiririz sezonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar etiktir bilemem ama çok iyi teknik direktör.

• Şu anda gelebilecek en iyi isim Tudor dur..
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    birazdan basın toplantısında açılacak ben tamamen ayrıldığını düşünüyorum
  • Riekerink iyi adamdı ancak yardımcı teknik direktör vasfı var adamda en fazla. Birinci isim olamaz. Güçlü bir isme yardımcı olarak iyi olabilirdi. Tudor da piyango gibi anadolu transferleri gibi tutma ihtimali düşük. Takım büyük oyuncuların hepsi isim. Dertleriyle vs uğraşmak zor olur. Taraftar anadolu takımı mağlubiyete ağlamaz galibiyete hasret ancak Galatasaray da ve diğer büyük takımlarda tek mağlubiyete dahi tahammül yok. En kötü riekerink gibi olur daha da kötü olmaz diye düşünüyorum iyimser yaklaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

birazdan basın toplantısında açılacak ben tamamen ayrıldığını düşünüyorum

anladim bekleyelim.

Bide bu etiktir degildir bahsediliyor ama, niye sadece galatasaray elestiriliyo etik olmasa bile ? Tudor istemese gelmez onun etikliginden bahseden yok. bosuna galatasarayi sucluyolar.
  • Bu takımı koşturmaya çalışırsa büyük yanlış yapar Denizli gibi olur sonu. Denizli de pas takımını at gibi koşturmaya çalışmıştı sonra sakatlıklar,başarsızlıklar.. O yüzden eldeki oyuncuya göre oynatmalı eldeki malzeme ile ne yemek çıkabilr ise onun için uğraşmalı pas takımını pres takımı yapmaya kalkarsa ilk 4'e giremeyiz. Geçen sene gibi olur Denizli de aynı böyle yapmıştı Hamza hocanın pas takımını pres oyunu oynatmaya çalışıyordu sakatlıklar da işte bu yüzden gelmişti sen pas takımını at gibi koşturursan hepsi sakatlanır işte.

balta-calık-semih, carole-tolga-selçuk-linnes, sneıjder-poldi-bruma

3-4-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 14 Şubat 2017; 15:6:26 >
  • Anadolu klüplerinin 150.000 Euro gibi komik rakamları verip teknik direktörleri adeta çorap değiştirir gibi takımdan kovması ne kadar etikse , Tudorun sözleşmeyi feshedip galatasarayı tercih etmeside bir o kadar etiktir .
  • Karabük bjk maçında 121 km koşmuş . Bizimkileride koştursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabük 10. Sırada. Abdullah Avcı'yı alsalar anlarım da Tudor ne yahu? Bir de şişirmiyorlar mı 2 maç aldı diye...

• galatasaray böyle hocalarla iyi başarılar elde etti. bakalım ne olacak
  • Anadolu hocası

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Anadolu hocası

Şenol güneşte öyleydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi iki maç ile şişirebildiğini akdar şişireceksiniz, taktisyen diyeceksiniz, Tudor bey diyeceksiniz, sene sonuna doğru yine asmalar kesmeler..

GS gibi bi takımın, staj yeri gibi kullanılması bir beşiktaşlı olarak beni bile üzüyor.

kolay gelsin. allah sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Şimdi iki maç ile şişirebildiğini akdar şişireceksiniz, taktisyen diyeceksiniz, Tudor bey diyeceksiniz, sene sonuna doğru yine asmalar kesmeler..

GS gibi bi takımın, staj yeri gibi kullanılması bir beşiktaşlı olarak beni bile üzüyor.

Sizde Bilic'e ADAM diyordunuz, sene sonu takım otobüsünün futbolcularının karşısında küfür ede ede yolladınız. Bizde en azından o olmuyor, kovuluyor gidiyor.

• Beyler sozlesme imzalandi mi yoksa iddaalar mi var?

• Penguen kendinden beklenmeyecek derece de doğru bir hamle yaptı . Devre arasında da beyni olan bir forvet almış olsalardı , Galatasaray şampiyonluğun adaylarından biri olurdu . Bu sene olmasa bile önümüzde ki sene iş yapabilecek bir hoca . Simeone tarzı bir hoca her zaman iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Şimdi iki maç ile şişirebildiğini akdar şişireceksiniz, taktisyen diyeceksiniz, Tudor bey diyeceksiniz, sene sonuna doğru yine asmalar kesmeler..

Sizde Bilic'e ADAM diyordunuz, sene sonu takım otobüsünün futbolcularının karşısında küfür ede ede yolladınız. Bizde en azından o olmuyor, kovuluyor gidiyor.

Kesin yaşanmıştır bu. Son 20 yılda en doğru düzgün, hatta sorunsuz takımından yollanan adam oldu lan Bilic. Nerden buluyonuz böyle saçma sapan şeyleri hayret ediyorum

• Hayırlı olsun umarım başarılı olur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.