Şimdi Ara

Igor Tudor Galatasaray'da -ANAKONU- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
7.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah başarılı olur ama içimden bir ses Prandelli ve Mancini' nin devamı geldi diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, potansiyelli bir isim.

Bakalım nasıl bir takım çıkaracak???
  • Büyük takım çalıştırıp çalıştırmaması çok önemli değil.Hırslı aç olması daha mühim.Ee Juventus da görmüş büyük camia görmüş adam.Zaten GS son 2 yıldır üst düzey hedefleri yok.

Ama aklıma takılan bir şey var; bu Karabük yönetimi demedi mi 150 bin serbest kalır diye..Eee madem böyle bir detay var sen serbest kalmasına GS ile anlaşmasına ne cellalleniyorsun ? Koydurmasaydın o maddeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Igor Tudor Galatasaray'da  -ANAKONU-

kızmayın, zaytung haberi.

amin kardeşim amin.
  • Kısa zamanda takımı ateşleyebilir olmadı zaten sezoın sonu gönderilir bence mantıklı bir hamle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun şu şartlarda uygun seçim gibi görünüyor.
  • Hayırlı olsun diyelim. Hoş geldin Igor Tudor.

• Yorumcumsu insancıklar "ASPOR"da sallamaya başlıyor, kolamı çekirdeğimi aldım keyifle izliyorum
    Bu arada olayın büyütülmesi çok saçma Real, Barça vs yaparken niye bir şey olmuyor? Fesih bedelini düzgün koysalardı bir sıkıntı olmayacaktı.Ha derseniz bizim ülkemiz farklı bla bla bla vs. o zaman biz Marslıyız ve suçun %40 oranı Karabük yönetimindedir %20 Tudor'da %40'da bizdedir.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Üst düzeyler yok derken, ne gibi mesela?
    Merak ettim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Üst düzeyler yok derken, ne gibi mesela?
    Merak ettim de.

Deşmeye çalışma bence hemen..Bir şey demek istemedim orada ima da etmedim.Hedefleri yok sallantı da camia 3 yıldır ,önünü göremiyor hedefleyemiyor.Bunları demek istedim.Yoksa büyük takım eyvallah her zaman şampiyonluğa oynardır hedefler falan.
  • Futbolcuyken yıldız olan, teknik direktörken de yıldız olacak algısı sadece bizde var heralde. Ayrıca şimdi 2 maç kazanır, bunu da BEY falan yaparız, sonra ilk beraberlikte Tudor kim yeeeaaalar başlar...Peki çözüm ne? Bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyGreen

Futbolcuyken yıldız olan, teknik direktörken de yıldız olacak algısı sadece bizde var heralde. Ayrıca şimdi 2 maç kazanır, bunu da BEY falan yaparız, sonra ilk beraberlikte Tudor kim yeeeaaalar başlar...Peki çözüm ne? Bilmiyorum.

Futbolcuyken yıldız olan, teknik direktörken de yıldız olanlar var.. kaldıki Turdo iyi bir hoca
  • Karabük beter olsun.Hırsız yasin diye bağıra bağıra maçı bedavadan almışlardı.Böyle alırlar işte intikamı

• Tudor Bey diyeceksiniz.

• Galatasaray'ın 1.5 yıllık anlaşma sağladığı Hırvat teknik adam Igor Tudor'un alacağı ücret belli oldu.

Daha önce Karabükspor'dan 1 yıllığına 600 bin euro alan Igor Tudor, Galatasaray ile 1.5 yıllık toplam ücret olarak 2.2 milyon euroya el sıkıştı. Hırvat antrenörün 1 yıllık ücreti bu anlaşma sonrası 2.5 kat artmış oldu.

Galatasaray, Igor Tudor için Karabükspor'a da 150 bin euro tazminat ücreti ve ödeyecek. Böylece sarı kırmızılı takımın kasasından Igor Tudor için toplam 2.35 milyon euro (9.1 milyon TL) çıkmış olacak.

Galatasaray, Jan Olde Riekerink'e tazminat ödemeyecek ancak bu sezonki maaşı olan 900 bin euronun kalanını ödeyecek.

Sarı kırmızılı yönetimin teknik direktör operasyonu, Riekerink'in yarım sezonluk maaşı ile birlikte düşünüldüğünde 2.8 milyon euroya mal olacak.
  • Beyler belki bilmeyenimiz vardır anlatayım

Zamanında rizenin başında rıza çalımbay var.Rize çok iyi gidiyor bu arada bjk de td değişikliğine gidiyor kimi getirelim derken rizenin başındaki çalımbay a teklif götürüyor kabul ediyor çalımbay ve rizeyi sezon ortasında bırakıp bjk ye geçiyor.

• Yahu madem tudoru alacaklar bari devre arasi gelseydi.. adam 1 kamp donrmi gecirmedi 1 transfer bile yapadi simdi bu takimdan mucize bekliyor herkes.. tudorun bu donem basarili olma sandi cok az.. bunu kabullenmek lazim.. onun icin asil sinav gelecek yik basliyor

• Tudor nasil bir 11 kurar. Farkettiyseniz karabukte 3 5 2 3 5 1 4 5 1 farklı denemeleri vardı maç içinde. Gerci kayseri macinda riko de denedi ama olmadı.

Öncelikle semihi ck zayıf bulacagi icin oynatmayacaktır. Stoperde çalık ve serdar azizi dener diye dusunuyorum. Chedjou da serdar sakat oldugu icin oynatır herhalde. Begenirse tekrar sozlesme bile onertebilir.

4-4-1-1
    Muslera
    Linnes Chedjou A Çalık Carole(Balta)
    Yasin Selcuk De Jong Bruma
    Sneijder
    Podolski

4-5-1
    Muslera
    Yasin Selcuk De Jong Sneijder Bruma
    Podolski

4-4-2
    Muslera
    Yasin Selcuk Sneijder Bruma
    Podolski Eren

3-5-2
    Muslera
    Linnes Chedjou Carole(Balta)
    Yasin Selcuk De Jong Sneijder Bruma
    Podolski Eren

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi galatasaraya gelmeyi hakedebilmis bir adam getirmeleri cok mu zor

Tudor galatsarayi haketti mi simdi

Galatasraay da calismak bu kadar kolay mi

• Sıradaki 5 maçta 6-7 puan anca alır o da şüpheli
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.