Şimdi Ara

İgor Tudor neden bu kadar isteniyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne stajyeri kardeşim simione geldiğinde kaç yaşındaydı , aynı şekilde mourinho biraz futbol bilginiz olsa bu hocadaki ışığı görürdünüz yada maç izlemiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Ne stajyeri kardeşim simione geldiğinde kaç yaşındaydı , aynı şekilde mourinho biraz futbol bilginiz olsa bu hocadaki ışığı görürdünüz yada maç izlemiyorsunuz.

O ışığı sabrinin semihin selcukun ve diger tum kazmalarin gormesi gerek.Ben karabukun maclarini seyretmiyorum tabiki iki üç macindan nasil yorumlayayim adami?

Anadolu takimlarindaki performans ile buyuk takımlardaki performans ayni olmuyor buna kac kere sahit olduk.Ayni sey oyuncular icinde gecerli.

Benim tudorda su anda gordugum tek sey kendi takimini bir anda yari yolda birakabilecek potansiyeli var bizede yarin bir gun ayni şeyi yapar.

Gecmis senelerde terime takimin basindayken teklif goturenlerin yaptigi ayibi biz yaptık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar yönetim istifa diye bağırdı, adamlar gittiler hocayı değiştirdiler ve koltuklarına iyice kuruldular.

Biz Tudor gelsin demedik, Tudor'u da istemedik. Biz yönetim şimdi gitsin, yeni gelen yönetim de gelecek sezonları inşaa etsin dedik.

Tudor da tıpkı Hamzaığlu, Denizli, Riekerink gibi bi isim olacaktır. Günü kurtarmalık, 2018 seçimlerine kadar taraftarın sesini kesicek kan değişikliğidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Hayırlı olsun bakalım.

Hayır oldu.. Büyük iş yaptık.. Bu adam çok iyi hoca.. Dursunun balı tuttu..

Dursunun balı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Hayırlı olsun bakalım.

Hayır oldu.. Büyük iş yaptık.. Bu adam çok iyi hoca.. Dursunun balı tuttu..

Dursunun balı

ilk maçtan sonra yazılanlar

İgor Tudor neden bu kadar isteniyor?

• ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyada adamin ismi geçti surekli karabukle bizi yendi ve karizmasi var diye tav oldunuz.Karakterini egosunu buyuk futbolcularla anlasip anlasamayacagini hesaba katmadan adami yucelttiniz.Geldikten bir gün sonra kufretsen neye yarar?Riekerink ve Hamza bile takimi mental olarak daha diri tutuyordu.

Ikinci bir Prandelli vakası işte diyecek bir şey yok.Tudorun Galatasarayda bir gelecegi yok.Bu yonetimle Galatasarayin bir gelecegi yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sosyal medyada adamin ismi geçti surekli karabukle bizi yendi ve karizmasi var diye tav oldunuz.Karakterini egosunu buyuk futbolcularla anlasip anlasamayacagini hesaba katmadan adami yucelttiniz.Geldikten bir gün sonra kufretsen neye yarar?Riekerink ve Hamza bile takimi mental olarak daha diri tutuyordu.

Ikinci bir Prandelli vakası işte diyecek bir şey yok.Tudorun Galatasarayda bir gelecegi yok.Bu yonetimle Galatasarayin bir gelecegi yok zaten.

sosyal medyayı hiç dinlemem.. futbol konsunda taraftarların görüşlerini de.. herkes sabriye söver ben bu takımdaki ondan fazla çöp gitsin sonra sabriye sıra gelsin derim.. ben adamın oarad oynattığı hızlı hucum ve komple defansa bayılmıştım.. meğerse bir denk gelme olayı imiş.. ben öyle çok kolay dolmuşa binmem.. verdiğim karra yanlış ise de ısrar etmem

• Neredesiniz beyler. Stajyer hocanizla uefada başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pis egoist futbol cahili utanmaz rezil çöp bir td yıldız düşmanı futbolu sadece koşu mesefesi olarak gören çapsız bir adam
  • kim istiyor tudor'u? yılmaz vural'ı tercih ederim tudor'a.
  • sabredin Tudor büyük işler yapacak, destek olun başkanınıza ve teknik direktörünüze, ne olacak Tudor'u göndereceksiniz de, bırakın kalsın, daha işleri var onların görevlerini tamamlasınlar giderler sıkıntı yok rahat olun.
    Dursun, Tudor el ele, Galatasaray iyi yerlere.
    Birde Sabri gitmeseydi o işte biraz planları kötü etkiledi. Daha iyi işler olacaktı da artık olmuşa çare yok, yine de Sabri yok diye ümitsizliğe düşecek değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 14 Temmuz 2017; 10:4:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

sabredin Tudor büyük işler yapacak, destek olun başkanınıza ve teknik direktörünüze, ne olacak Tudor'u göndereceksiniz de, bırakın kalsın, daha işleri var onların görevlerini tamamlasınlar giderler sıkıntı yok rahat olun.
    Dursun, Tudor el ele, Galatasaray iyi yerlere.
    Birde Sabri gitmeseydi o işte biraz planları kötü etkiledi. Daha iyi işler olacaktı da artık olmuşa çare yok, yine de Sabri yok diye ümitsizliğe düşecek değiliz.

Dostum dalga mı geçiyorsun ? Dursun ve ekibini real madridin başına getir ilk üçe zor girer adamlar.
  • Bu adamın yüzü hiç gülmüyor. Terim de yeri geldiğinde çok ciddi bir insan ancak yeri geldiğinde de bir o kadar sıcak kanlı, sevecen, cana yakın...

Futbolcular robot mu yahu? Ne kadar profesyonel olursa olsunlar insanlar. Tam performans almak için duygusal ve psikolojik olarakta oyuncuları güçlü tutmak zorundasın.

Tudor ile olmaz ancak bu yönetim ile hiç olmaz. Milyonlarca euro'ya futbolcu alıyorlar. 2-3 milyon fazla verip başlarına adam gibi birini getirmiyorlar.

Tudor olsa olsa en fazla konsiyoner olur. Ot gibi adam. Teknik taktik bilgi yok, oyun planı yok. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Kabul ederse kondisyoner olarak devam etsin ancak teknik direktörlük işini diğer insanlara bıraksın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.