Şimdi Ara

İgor Tudor neden bu kadar isteniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medyada 5 6 gün önce adı geçmeye başladı sürekli.Galatasaray bir merdiven basamağı değildir Galatasaray staj yeride değildir.Tudor iyidir kötüdür bu tartışılır fakat Tudor gelirse sabri evrim geçirip dani alvese dönüşmeyecek selçuk modrice dönüşmeyecek sakatat serdar beton serdara dönüşmeyecek semihte aynı geçirgen iletken semih olarak kalacak.Galatasarayda asıl sorun oyuncu kalitesizliğidir.Tudor nedir kimdir nasıl futbol oynatır bir fikrim yok ama bu oyuncularla mourinho bile bir şey yapamaz.

• Bize şu an tecrübeli bir teknik direktör gerekiyor. Bu tip durumlarda ancak tecrübeli insanlar işin altından kalkarlar. Sezon sonuna kadar bizi potada tutabilecek geçic tecrübeli bir hoca illa bulunur. Yerli ve yabancı farketmez, ben şampiyon olacağımızı şu dakika itibariyle düşünmüyorum. Dün hem motivasyon ve özgüven açısından takım dağıldı hem de ayağımızı gelen fırsatı takımın "çöpleri" yüzünden teptik. Bu fırsatı tepen futbolcular umarım bir daha forma yüzü görmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 13 Şubat 2017; 22:31:43 >
  • Riekerinkden iyi ve yılmaz vural olmayan tek aday

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertuğrul sağlamda olabilir , adam boşta sonuçta . Ligide biliyor , yeterli tecrübeside var .

• Çünkü iyi teknik direktör.. KAbul bizim takımın yapılsa sıkıntıları cok.. Oyuncular birbiri ile oyanayacak cinseten değil. Ama yine de iyi bir TD ile CL kovalanabilir.
  • Tugay boşta değil mi, yeterince staj yaptı aslında, ligin kalan haftalarında denenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Tugay boşta değil mi, yeterince staj yaptı aslında, ligin kalan haftalarında denenebilir.

Riekierink'i mumla ararız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum dediklerine katılıyorum, Galatasaray deneme yanılma yapılacak bir kulüp değil bu sebeple gelecek isimlerin özenle seçilmesi gerek fakat yönetim bu olunca, ben geleceğe dair akılcı ve derin hamleler bekleyemiyorum.

Kafalarında Tudor ismi var ve illa getireceklerse, hemen getirsinler en azından yarım sezona yakın zamanda ne yapacak ne yapamayacak görürler. Burada Tudor ismi sembolik, Riekerink yüzünden çoğu kişi kim gelirse gelsin kabul edecek kıvamda :) Tudor gelmese, o kıvamda başka bir teknik adam gelecek...Hasan Şaş gelir yada başka evlat kontenjanı kullanılır.

Dediğim gibi Tudor biraz göz önünde olunca, üstüne büyük takımlarla yakın zamanda oynayıp kazanınca sembolik olarak "hiç olmazsa Riekerink'ten iyidir" mantığından yola çıkılarak düşünülen isimdir.

Yoksa taraftar dahil herkes sonuçların sürpriz olacağını öngörüyor...

Sadece bir noktada katılmıyorum, Mourinho gelse bu oyuncularla iş yapamaz konusu pek doğru değil... Açıkçası Riekerink'in otorite boşluğunu belli oranda dolduran kişi aslında takımı biraz üste çekebilir, keza 17. Kayseri'yi gaza getiren Sergen gibi...Tabi kağıt üstünde konuşmak kolay, bu raddede belki gelen kim olursa olsun elimizde patlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Tugay boşta değil mi, yeterince staj yaptı aslında, ligin kalan haftalarında denenebilir.

Tudor potansiyel vaad ediyor ama kısa dönem de olsa izlediğim kadarıyla, ligin yarısında Karabük'ü bırakmaz gibi bir izlenim bıraktı bende.

Sene sonu gelebilir, geçiş döneminde de JOR postalanacaksa, Hasan Şaş mı Tugay mı diye sorsalar, Avrupa birikimi, görgüsü, efendiliğiyle ben olsam Tugay'a şans verirdim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Tudor potansiyel vaad ediyor ama kısa dönem de olsa izlediğim kadarıyla, ligin yarısında Karabük'ü bırakmaz gibi bir izlenim bıraktı bende.

Sene sonu gelebilir, geçiş döneminde de JOR postalanacaksa, Hasan Şaş mı Tugay mı diye sorsalar, Avrupa birikimi, görgüsü, efendiliğiyle ben olsam Tugay'a şans verirdim.

Tugay'ın TD lik maceralerı tam bir facia.. keza Hasan Şaş da olmaz..

• Jordan bi gömlek üstün sezonun yarısı götürürde gelecek seneyi çıkaramaz

• Cunku stajyerler icerisinde en kalifiyesi tudor. Emre asik veya hasan sas gelecegine tudor gelsin. Gs deneme tahtasi degildir diyenler de fanatikligi biraksinlar bu kulup kimleri teknik direktor diye gordu. Hagiler bulent korkmazlar gecti. Baskanin capsiz olunca boyle seyler cok normal. Acikcasi bu yagli suratin tudoru getirebilmesi bile buyuk basari olur bana gore.

• Bizim yönetim zaafiyetimiz var. Rie aslında kötü değildi selçuku kesmeyi denedi medyada linç edilmesi şöyle dursun yönetim kaptanımızı yedirmeyiz moduna geçti. Yasin kovulup affedilmekten yalama oldu. Takımda disiplin kalmadı şuan sahada ruhsuzluğun kitabini yaziyorlar. Bu saatten sonra td değişikliğine mecburuz ama sorunlar bu şuursuz, vasıfsız yönetim değişene kadar çözülmeyecek.

Tudor ilk aşamada takımı hiç değilse fizik olarak şahlandırır, takım savunmasina kısmen çare bulur ama orta vadede riekerinkle aynı kaderi yaşamaya mahkum. Yönetimi bastiracak Terim gibi bir isim gelmedikçe bu devram bir süre daha böyle gider maalesef.

• Hayırlı olsun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Hayırlı olsun bakalım.

Hayır oldu.. Büyük iş yaptık.. Bu adam çok iyi hoca.. Dursunun balı tuttu..
  • 3 hafta sonra tudor istifa denecek. :) bizim sorunun büyük kısmı td değil oyuncular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Bizim yönetim zaafiyetimiz var. Rie aslında kötü değildi selçuku kesmeyi denedi medyada linç edilmesi şöyle dursun yönetim kaptanımızı yedirmeyiz moduna geçti. Yasin kovulup affedilmekten yalama oldu. Takımda disiplin kalmadı şuan sahada ruhsuzluğun kitabini yaziyorlar. Bu saatten sonra td değişikliğine mecburuz ama sorunlar bu şuursuz, vasıfsız yönetim değişene kadar çözülmeyecek.

Tudor ilk aşamada takımı hiç değilse fizik olarak şahlandırır, takım savunmasina kısmen çare bulur ama orta vadede riekerinkle aynı kaderi yaşamaya mahkum. Yönetimi bastiracak Terim gibi bir isim gelmedikçe bu devram bir süre daha böyle gider maalesef.

He he Rie kötü degildi he..

Selcuk'u kesmeyi denedi dedigin adam sadece 1 macta kesti. O da tek kale oynanan, rezil oldugumuz FB deplasmani. Diger oynamadigi mac ise gecen haftaki maglubiyet. Ulan madem Selcuk'suz taktik istiyorsun, bastan kadroya koyma, bir dolu anadolu maci var, git onlarda kes. Ne diyecekti medya? Futbol dehasi Riekerink mi diyecekti? Yasin'i kadro disi birakan da affeden de kendisi. Madem bu kulübün teknik direktörüsün affedilmesine izin verme arkadas.

Riekerink hem futboldan anlamiyor hem de ezigin önde gideni. Bildigin ezik bir karekter. Oynattigi futbol da ezik, basin toplantisi da ezik, sahanin kenarinda durusu da ezik. Nihayet kurtulduk ama bir sezon bosa gitti.

• Tudorun oyun anlayisi fizik ve kondisyon uzerine. Sezon basinda gelmedigi icin bunlari yapamayacak. O zaman niye getirikir bilinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Tudorun oyun anlayisi fizik ve kondisyon uzerine. Sezon basinda gelmedigi icin bunlari yapamayacak. O zaman niye getirikir bilinmez.

Takımda Sneijder Yok yerine benzeri Yok Selçuk yok haftalardır josue oynatır sonra Sneijder Selçuk yok sağaçık olarak alınan adam bir anda top dağıtıcı olur hemde Sneijder yerine !! Başta öyle anlar oldu ki bruma yârin rodri poldi soldaydı şaka gibi bir görüntüydü oysa rakip topu bir sağa bir sola çok güzel yaydılar.. chedjou yu Ahmet'i oynatmayan sabriyi inatla sağda oynatan ilk yarı tek hırslı ve golcü oyuncunun beğen beğenme takipçi Yasin'i çıkarman erenle başlamaman ve çizgiye indiğimizde gol + pozisyonlar bulduğumuzu gördüğümüz halde bunu sonradan gören hoca gs hocası olamazdı ve iyi oldu..

• Tudor mudor onemli degil

Burda sezon basindan beri riekerink ile olmaz dedik

Ne oldu herkes benim dedigime cikti

O zamanlar troldum simdi hakli oldum

Gec de olsa riekerink gitti ama bunu onceden yapmadiklari icin bu sezon bence bitti

Mucize olmasi lazim 5 mac ustuste kazanmamiz lazim hava yakalamak icin

Bugunun sorunu ise galatasarayi hakeden teknik direktor

Igor tudora bakiyorum riekerinkten elbetteki iyi cunku riekerink hoca degildi

Ama galatasarayi haketmismi tartisilir

Turk antronerlere haksizlik ediliyor goy goyu vardi en ayar oldugum lafti

Ama suan tudorun konusulmasini gorunce adamlarin goy goyu hakli cikti

Igor tudor su ligee riza calimbayin yaptigi fark kadar etki etmedi

Antalyaya bakin rizadan once rizadan sonra

Keza riza calimnayin gecmis takimlarina da bakabilirsiniz

Benim derdim galatasaray8 haketmis bir td gelmeli

Igor tudor ne yapti da haketti galatasarayi buna cevap verebilecek varmi

Bence fatih terim gibi veya bir yabanci ama galatasarayi gecmisiyle haketmis biri olmaliydi

Galatasaray teknik direktorlugu bu kadar kolay mi

10.sirada bir takimda sirf buyuk maclari yendin diye galatasaray koltugun layik goruluyor

Dedigim gibi turkiye liginde tudordan fark yaratan rida calimbay sergen yalcin andullah avci ersun yanal mustafa resiy akcay vs bir ton adam var

Ben bunlari bile yakistiramiyorjen

Igor tudoru neden yakistirayim

Igor tudor basarisiz olur demiyorum ama galatasarayin kapisindan cok kolay girdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.