Beyler igotya yı bilen varmı bilmiyorum içinizde ama başım dertte.... igotya yükledim dün ve igotya şifresini normal telefon lock şifresinin aynısı ama 2 rakam daha fazlası oldu istemeden.... bu programdan nasıl kurtulurum bilen varmı ? programı bilen bilir ekrandaki herşeyi yok ediyo yalnış girildiğinde ayarlar menüsü cydia vs.... hiç bişey yok ben bu programa ssh ten girip igotyayı kaldırabilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: BayramArif
Beyler igotya yı bilen varmı bilmiyorum içinizde ama başım dertte.... igotya yükledim dün ve igotya şifresini normal telefon lock şifresinin aynısı ama 2 rakam daha fazlası oldu istemeden.... bu programdan nasıl kurtulurum bilen varmı ? programı bilen bilir ekrandaki herşeyi yok ediyo yalnış girildiğinde ayarlar menüsü cydia vs.... hiç bişey yok ben bu programa ssh ten girip igotyayı kaldırabilirmiyim?
telefonu yenıden baslat eskı halıne doner sonra da cydıa dan programı kaldır
sbsettingsten igotyayı devre dışı bırak mobile subs tan. sonra cydiaya girip igotyayı sil. bu programa bulaşmayın
İsmi Bile..
quote:
Orijinalden alıntı: |SkY..|
İsmi Bile..
sıkıntılı programdır bir ara banada bela oldu eğerki telefonunuzda çok yklü uygulama varsa yüklememeniz daha iyi olur çünkü geri getirme aşamasında resmen patlıyor program
Aynı sorun bende de var nasıl çözebilirim yardım lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme