Şimdi Ara

iGrado- Portapro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aksini iddia eden yok sinirli olan da.Olayları saptırmanın anlamı nedir arkadaş öğrenciyim demiş ve yorum ona göre yapılmış bu detayı görmeyerek farklı anlamlar çıkarmanın anlamı yok.Ben ikisini dinlemeden yorum yapıyorum gibi bir yanıt olmuş sanki bu da pek bilerek söylenmis bir yanıt değil
  • Dostum benim yorumlardan farklı anlamlar çıkarmak gibi bir amacım yok.Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.Öğrenci olup olmamaktan hiç bahsetmedim farkettiysen.Ben iki ürün arasında pek bir fark yok gibi bir anlam çıkardım senin yazından o yüzden yorum yapma gereği duydum.Artık lütfen daha fazla uzatmayalım bu konuyu çünkü boşu boşuna ortamın gerilmesini istemiyorum.
  • Yorumu daha dikkatli okursan o cümlenin neden söylendiğini anlarsın.Orada adam param yok öğrenciyim diyor 100 ytl 17ytl aradaki fiyat kadar ses farkı yok bu demek istenmiş daha detay ses daha parlak ses ama ses karakterleri benziyor.sony mdr828 tarzı bir kulaklık değil demek istendi.Gerilecek bir durum yok iki kulaklık arasında fark yok denecek tarzda bir yorum yapacak kadar bu işleri bilmiyorum değil bunun böyle anlaşılması pek mantıklı gelmedi.
  • nighteen sana özel attım ama yine olmadın zamana denk geldi gidip sennheıser mx200 aldım ama bu forum da okudum kadar iddalı bir kullaklık değil
    önerdin gibi koss yetişemez aralarında acayip bir uçurum var. Özelikle benim istedim tipte kullaklıklık hiç değil kulaklığı kulağıma taktımda olmuyor saten arkadaşıma aldım.
  • Tüm pmlere yeterli yanıtlar verildi.Atmışsanız yanıt verilmiştir.Mx200 tarzı kulaklıkları ped ile kullanmadan ve de uzun süre ortlama orta ses seviyesi üzerinde bir hafta dinlemeden yorum yapmayın.Bu tarz kulaklıların özellikle mx eski serinin ses açılması çok fark yaratıyor.Mx160 güzel bir kulaklıktır ksc 75 gibi tarzının bence en iyisidir.
  • bende i-grado ve px100 var.2sindende memnunum farklı ses karakterleri var,i-grado rock müziğe daha uygun,hayatımda dinlediğim en iyi elektrogitar sesini bu alet verdi,gitar duymak isteyenler gözü kapalı alabilir
  • Ya ben de iGrado yu merak ediyorum. Bende de Koss Porta Pro var. Şahane bir kulaklık kabul etmeliyim. Ama değişik birşeyler arıyorum. Tizleri çok net ve keskin bişey bakıyorum. iGrado da öylemi acaba? Ne dersiniz arkadaşlar ?
  • i grado ses kalitesi konusunda oldukça iyi övgüler alıyor bas ları diğer gradolara benzemiyor ama tizlerde
    başarılı olacağını düşünüyorum. Yalnız rahatlık konusunda çoğu kişi memnun değil bu kulaklıktan. Başarılı
    tiz arıyorsan benim tavsiyem kesinlikle Grado sr 60 olur. Örneğin zil seslerini hiç bozulma olmadan gerçekmiş
    gibi net alıyorsun.
  • Dostum çok güzel yazmışsın. Eğer İstanbuldaysan seninle buluşup veya dediğin bir yere gelip senin kulaklıklardan Grado SR125 SR60 ve Shure E2C yi denemek isterim. Bende de Koss Porta Pro hayvanı ve Cowon D2 var. Sen de onları denersin.

Ben daha önce Ultimate Ears SuperFi 5Pro ve Westone UM1- UM2 kullandım. UM2 ve 5 Pro çok iyiydi. Shure u bu yüzden denemek istiyorum.

Grado konusunda da son zamanlarda doğal sese taktım. Koss Porta Pro ile hiçbir kulakiçi kulaklıkla alamadığım kadar doğal ses alıyorum. Zaten artık kulakiçi kullanırsam bir tane SuperFi 5Pro alır onu kullanırım. Onu da anca gürültülü bir ortam olursa diye..

Koss Porta Pro haricinde evde kullanmak için çok iyi tiz ve mid verebilen, ortanın üstünde ama derin bassları olan, frekans aralığı 20-20.000 den daha iyi olan (örneğin 10-25.000 gibi) bir kulaklık bakıyorum. Bu yüzden Gradolarını denemek isterim.

Yoksa 180 TL civarına Technics RP DH1200 modelini düşünüyorum. Ama onunda tizlerini falan bilmiyorum. Basları için çok iyi diyorlar ve ses çıkışı yüksekmiş bu benim istediğim bişey. Halen inceliyorum.

Maksimum 300 e bişey düşünüyorum. Bu bağlanda Grado SR225 var 310 lira falan diyorlar çok iyiymiş. O da olabilir...

• arkadaşlar gerçekten arada kaldım. cowon d2 sahibiyim. iki güne kadar pmx100 kullanıyordum ama kablosunu bozdum. uzun zamandır i-grado nun iyi olduğunu duyuyorum. rock - metal dinleyicisiyim ve bi çok yerde metal müzik dersen grado dan başkasına bakma tarzı iddiali yorumlar gördüm. fakat bu konuda porta pronun da çok ii olduğunu gördüm. bi türlü karar veremedim. porta pro metal müzik konusnda iyimidir bu konu hakkında pek bişey bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirm.
  • portapro ile metal müzik dinlerken bir sorun olacağını sanmıyorum. Basları oldukça kuvvetli bir modeldir,sesi de gayet güzel verir.
    i grado ile ilgili en çok kulağı rahatsız etmesi ile ilgili şikayetler var,eğer deneme şansın varsa inceleyip öyle karar verebilirsin. Yoksa
    ses kalitesi hakkında güzel yorumlar var..
  • sanırım porta pro alacağım ya baya iyi yorumlar var. deneme şansım yok malesef izmir de bu tür kulaklıkları satan yer bile yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.