Vay tam benli konu : Adamın biri zeytine bayılırmış zeytin yemiş bayılmış. Balonsa peynir 11 puahhahaa Ahmet fasulYEdin mi?
dün yaptım işyerine yurtiçi kargodan eleman çağırdım pakedi alması için biri başıma dikildi -abi ben yurtiçindenim dedi ben de --neresinden dedim utanıyorum utanıyorum
quote:Orjinalden alıntı: sanchalf dün yaptım işyerine yurtiçi kargodan eleman çağırdım pakedi alması için biri başıma dikildi -abi ben yurtiçindenim dedi ben de --neresinden dedim utanıyorum utanıyorum güzelmiş
quote:Orjinalden alıntı: TOMEKK ŞAMPİYON SENSİN --REMINDED-- gerçek hayatta karşılasmayalım pls ŞAM-PİYON ŞAM-ŞAH
quote:Orjinalden alıntı: Snake Pliskin quote:Orjinalden alıntı: --REMINDED-- adın ne hayır değil Annamadım. adın ahmet hayır adım ahmet değil adın ne adım ne değil anladınmı şimdi iğrençliği
Adamın biri sokağın ortasında kollarını açıp kapatıyormuş, geçenler ne yapıyosun demiş, adam da etrafı kolaçan ediyorum demiş...
bende tatilde nerdensin diye sorduklarında türkiye'denim die cevap vermiştim farkında olmadan karşımdaki de türk yaw