adamın biri don'muş Karısıda kilot diyerek başladık bakalım ama katılacakların haberi olsun kral benim kimse beni geçemez
quote:Orijinalden alıntı: aspciyazılımcı ya da tugay bi urasın da görürüm ben seniniye kraliyetden erkek çıkmadı mı
quote:Orijinalden alıntı: çaaariniye kraliyetden erkek çıkmadı mı Alıntıları Göster adam yolda giderken kafasına buda heykeli düşmüş adam da demiş budamı başıma gelecekti
quote:Orijinalden alıntı: aspciyazılımcı ya da tugay bi urasın da görürüm ben seniquote:Orjinalden alıntı: aspci yazılımcı ya da tugay bi urasın da görürüm ben seni
quote:Orijinalden alıntı: çaaariniye kraliyetden erkek çıkmadı mı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: çaaari niye kraliyetden erkek çıkmadı mı
quote:Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.quote:Orjinalden alıntı: çaaari niye kraliyetden erkek çıkmadı mı Alıntıları Göster Neden İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun akşamları çok karanlıktır? -Çünkü orda karasal iklim görülür.
quote:Orijinalden alıntı: aspcimahzen nargileni koy istersen:)Alıntıları Göster wer coşkuyu wer coşkoyu
quote:Orijinalden alıntı: aydilgewer coşkuyu wer coşkoyu Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aydilge wer coşkuyu wer coşkoyu
quote:Orijinalden alıntı: thompsonquote:Orjinalden alıntı: aydilge wer coşkuyu wer coşkoyu Alıntıları Göster thompson benimle çok uğraşma
quote:Orijinalden alıntı: aydilgethompson benimle çok uğraşmaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aydilge thompson benimle çok uğraşma az uğraş
quote:Orijinalden alıntı: zrbquote:Orjinalden alıntı: aydilge thompson benimle çok uğraşma az uğraş Alıntıları Göster Yoldan fıstık gibi bir kız geçiyormuş.Kamyon ezmiş. -Fıstıkezmesi olmuş. son
quote:Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.Yoldan fıstık gibi bir kız geçiyormuş.Kamyon ezmiş. -Fıstıkezmesi olmuş. sonAlıntıları Göster adamın biri walkman ini kaybetmiş sandalye çekmiş oturmuş
quote:Orijinalden alıntı: airztrasadamın biri walkman ini kaybetmiş sandalye çekmiş oturmuşAlıntıları Göster Adamın biri varmış , ikisi yokmuş
quote:Orijinalden alıntı: LITHIUMAdamın biri varmış , ikisi yokmuşAlıntıları Göster dün mokmuş bügünde kokmuş
quote:Orijinalden alıntı: LITHIUMAdamın biri varmış , ikisi yokmuşAlıntıları Göster adamın biri yolda gidiyormuş gidiş o gidiş
quote:Orijinalden alıntı: canusdün mokmuş bügünde kokmuşAlıntıları Göster bir adam wardı canı sıkılan... intihar etti sıkıntı bitti... adamın ağzına sinek kaçmış sinek ilacı sıkmış adam ölmüş sinek sağ
quote:Orijinalden alıntı: aspcimahzen nargileni koy istersen:)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aspci mahzen nargileni koy istersen:) farklı imza düşünüom nick demi, deiştirsemdeğişim zamanı geldi çattı
quote:Orijinalden alıntı: MaHZeNquote:Orjinalden alıntı: aspci mahzen nargileni koy istersen:) farklı imza düşünüom nick demi, deiştirsemdeğişim zamanı geldi çattıAlıntıları Göster benim 1 arkasım var christian dior başka bişey demior :S