Şimdi Ara

İHA Eğitimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilindiği gibi 500 gr üzerinde bir drone sahipseniz ve izin alarak ticari uçmanız gerekiyorsa İHA Ticari Pilot Sertifika Eğitimi almak gerekiyor. Forma baktığımda güncel bilgi olmadığı için en güncel bilgileri paylaşmaya çalışacağım. İHA eğitimleri ikiye ayrılmakta. İHA 0 (500 gr- 4kg ) ve İHA 1 ( 4 kg- 25 kg) arası drone kullanmanıza imkan verir. İHA 1 sertfiikası , İHA 0'da kapsamaktadır.

İHA ehliyeti, İHA pilotaj eğitimi, İHA pilotluğu veya İHA sertifikası gibi değişik şekillerde ifade edilsede, bu belgenin resmi adı İHA Ticari Pilot SErtifika Eğitimidir. Eğitim sonunda da katılım belgesi ile İHA Pilot Sertifikası alırsınız.

Şimdi gelelim eğitimlere. Eğitimleri SHGM (Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü) nün iha.shgm.gov.tr sitesindeki Yetkili Uçuş Okulları vermektedir. Yani SHGM yetkili eğitim kurumlarının dışında bu eğitimi kimse veremez. Eğitim sonunda sınav yapılmamaktadır.

Eğitimi başarı ile tamamlamanın tek yolu tüm derslere tam katılımdır. Eğitimler İHA 0 - 12 saat , İHA 1 - 36 saat olmak üzere iki şehilde veriliyor. Ha diyelimki İHA 0 aldınız ve ilerde İHA 1 'de almak isterseniz o zaman İHA 1 tamamlama eğitimi almanız gerekiyor.

Gelelim fiyatlara. İHA Eğitim fiyatları ve eğitim tarihlerini
    Drone Eğitimi Fiyatları iha Eğitimi Drone Ehliyeti Tronik Savunma ve Havacılık
    Eskişehir İHA 0 / İHA 1 Pilot Eğitimi Sertifikası - Tronik Havacılık
    https://www.tronik.com.tr/egitim-basvurusu
    kontrol edebilirisiniz. Bizler eğitimlerimizi teorik, uçuş ismülatörü ve gerçek uçuşlar ile yapıyoruz. Eğitim sonunda adaylar bir iha kullanarak mezun oluyor ve tam olarak öğreniyor.

Soru görüş ve önerileriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Kazasız Kırımsız uçuşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.