Şimdi Ara

İHA Muhabiri Hala Aranıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hala aynı şeyler üzerinde gidip geliyoruz. Bu köylüler değilmiydi 6 ceset bulduk diyen? Daha öncesinde değilmiydi Başkan Yazıcıoğlu ölmemesine rağmen onun cesedini bulduk diyen? Bence konuşmasınlar. İnsanların akıllarını karıştırıyorlar. Uyanık olun.. Haber bültenlerine bakın tekrar izleyin sitelerden. Ne yüzler göreceksiniz orda resmen halkla dalga geçen. Hatta anlatayım köylüler yasaklanmasaydı,bir haber programına katılıp sürekli isimler vererek reklam yapan ve ben dağa gidemedim biraz hastaydım diyen insanlar her gün her programda sizin aklınızı karıştıracakdı. İyikide yasaklandı. Kimiside 17 kişinin enkazı bulduğunu ve ordan bildirmelerine rağmen kimsenin gelmediğini söylüyorlar. Allah aşkına biraz düşünün. O dağın başında yerlerini nasıl anlatıyorlar? Bu kadar kolaymı orayı bulmak? Hiçmi izlemediniz oraya ulaşmaya çalışan ekipleri. Hala aynı zihniyet üzerinden gidiyoruz. Acımız var ama bu acımızı kin,öfkeye çevirerek başkalarının üzerine yıkmayada hakkımız yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Arkadaşlar hala aynı şeyler üzerinde gidip geliyoruz. Bu köylüler değilmiydi 6 ceset bulduk diyen? Daha öncesinde değilmiydi Başkan Yazıcıoğlu ölmemesine rağmen onun cesedini bulduk diyen? Bence konuşmasınlar. İnsanların akıllarını karıştırıyorlar. Uyanık olun.. Haber bültenlerine bakın tekrar izleyin sitelerden. Ne yüzler göreceksiniz orda resmen halkla dalga geçen. Hatta anlatayım köylüler yasaklanmasaydı,bir haber programına katılıp sürekli isimler vererek reklam yapan ve ben dağa gidemedim biraz hastaydım diyen insanlar her gün her programda sizin aklınızı karıştıracakdı. İyikide yasaklandı. Kimiside 17 kişinin enkazı bulduğunu ve ordan bildirmelerine rağmen kimsenin gelmediğini söylüyorlar. Allah aşkına biraz düşünün. O dağın başında yerlerini nasıl anlatıyorlar? Bu kadar kolaymı orayı bulmak? Hiçmi izlemediniz oraya ulaşmaya çalışan ekipleri. Hala aynı zihniyet üzerinden gidiyoruz. Acımız var ama bu acımızı kin,öfkeye çevirerek başkalarının üzerine yıkmayada hakkımız yok..

valla hadi enkazı bulamamak neyse o zor tabii ama 17 kişinin bulunduğu ve biz burdayız dedikten sonra oraya gelemeyen devlete ben derim ayrıca o arama çalışması sırasında mahsur kalanlar değilmiydi o 17 kişi ve onları kurtarmaya giderken zorunlu iniş yapan uçak. demekki gerçekten zormuş oraya gitmek ama bu iş ile ilgili herkesin ortak olduğu nokta bu arama çalışmalarını yönetenlerin aslında yönetememeleri. işte biz de buna kızıyoruz sinirleniyoruz..

• quote:

Orjinalden alıntı: Kraven

quote:

Arkadaşlar hala aynı şeyler üzerinde gidip geliyoruz. Bu köylüler değilmiydi 6 ceset bulduk diyen? Daha öncesinde değilmiydi Başkan Yazıcıoğlu ölmemesine rağmen onun cesedini bulduk diyen? Bence konuşmasınlar. İnsanların akıllarını karıştırıyorlar. Uyanık olun.. Haber bültenlerine bakın tekrar izleyin sitelerden. Ne yüzler göreceksiniz orda resmen halkla dalga geçen. Hatta anlatayım köylüler yasaklanmasaydı,bir haber programına katılıp sürekli isimler vererek reklam yapan ve ben dağa gidemedim biraz hastaydım diyen insanlar her gün her programda sizin aklınızı karıştıracakdı. İyikide yasaklandı. Kimiside 17 kişinin enkazı bulduğunu ve ordan bildirmelerine rağmen kimsenin gelmediğini söylüyorlar. Allah aşkına biraz düşünün. O dağın başında yerlerini nasıl anlatıyorlar? Bu kadar kolaymı orayı bulmak? Hiçmi izlemediniz oraya ulaşmaya çalışan ekipleri. Hala aynı zihniyet üzerinden gidiyoruz. Acımız var ama bu acımızı kin,öfkeye çevirerek başkalarının üzerine yıkmayada hakkımız yok..

valla hadi enkazı bulamamak neyse o zor tabii ama 17 kişinin bulunduğu ve biz burdayız dedikten sonra oraya gelemeyen devlete ben derim ayrıca o arama çalışması sırasında mahsur kalanlar değilmiydi o 17 kişi ve onları kurtarmaya giderken zorunlu iniş yapan uçak. demekki gerçekten zormuş oraya gitmek ama bu iş ile ilgili herkesin ortak olduğu nokta bu arama çalışmalarını yönetenlerin aslında yönetememeleri. işte biz de buna kızıyoruz sinirleniyoruz..

Haklısınız kolay gibi geliyor telefondan arayıpda belirtilen bir yere gitmek. Ama bölgenin fotoğraflarına ve bulunduğu yerin uydudan görüntülerine bakarsanız, o bölgenin tarifinin yapılması nokta olarak o tarifi anlayıpda oraya ulaşmak da kolay değil.. Madem oraya ulaşmak kolay değil 17 kişi nasıl ulaştı diyor herkes?
    Zaten kendileride aramalardan dönerken şans eseri uçağın parçalarına rasladıklarını söylediler. Ayrıca orayı avuçlarının içi gibi biliyorlar. Arama kurtarma ekibi her ne kadar bir bölge belirtilsede oraya o şartlarda bilinmedik bir yere ulaşmak kolay değil. Sonuçda düşünün her yer dağlık bulunduğunuz yeri nasıl nokta olarak tarif edebilirsinizki? Veya etsenizde orayı tam olarak bilmeyen birisi yerinizi hemen nasıl bulabilir görüş mesafesinin 10m altında olduğu biryeri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 30 Mart 2009; 2:27:22 >

• Güzel arkadaşlar güneş balçık ile sıvanmaz hava koşulları aramaya katılan profesyonel insanlar için de aynı 17 köylü için de aynı.Bölgeyi avuçlarının içi gibi bilen insanlara akıl sormak kimsenin aklına gelmez mi yani akıl var mantık var
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Güzel arkadaşlar güneş balçık ile sıvanmaz hava koşulları aramaya katılan profesyonel insanlar için de aynı 17 köylü için de aynı.Bölgeyi avuçlarının içi gibi bilen insanlara akıl sormak kimsenin aklına gelmez mi yani akıl var mantık var

Açarmısınız nasıl soracaklar mesela? Veya helikopterin düştüğü yeri köylü nasıl bilecekde yol gösterecek merak ettim?
  • Köylü bölgeyi bildiği için onlardan bölge hakkında bilgi alabilirlerdi köylülerin ifadesine göre enkazı bulmak 4.5 saatlerini almış.Orda civardaki köylülerin rehberliğinde araştırma yapılabilirdi
  • adamın ayağı kırık şekildeyken,kıpırdatsa acıdan duramaz.bir gariplik var.
    hadi sürükleyerek çekse,orda izler olurdu,yerde sürükleme izi olurdu,karda kapasa yinede otlar dallar falan kırık ot kırık daldan izi takip edilirdi,
    diğer ihtimal,ayı gelse alsa mağaraya götürüp yese,öyle olsa orda izler olurdu..
    diğer ihtimal kalıyor orda başkaları alıp kaçırdımı,nasıl olsa yaşıyor bu,burda halletsek izi kalır en iyisi alıp götürmek diyebilirlermidir.
    başkada ihtimali kalmıyor,esrarengiz durum
  • quote:

köylüleri susturduklarına göre bir şeyler dönmediği ne malum belkıde bulundu.devlet bu dogruda der yalanda

• bazı arkadaşlar köylüleri dinleselerdi,köylüler rehberlik yapsaydı demişler.ondan sonrada bulunamadığı zaman bu sefer de "koca devlete bak elinde okadar teknoloji var köylülerin aklına uydu enkaz arıyor"

allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü bir durum ama ben orada çalışan kişilerin bilerek yanlış yeri aradıklarını düşünmüyorum sadece sinirlendiğim konu şudur ki adam akıllı teknik imkanlarımız olan arama kurtarma birliklerimizin olmayışı
  • gerçekten ilginç bir durum adamın ayağı kırıktı nereye gidebilir ki telefon konuşmalarında helikopterin içindeyim diyordu inşallah kurtulur delillerin karartılması olayının varolduğunada inanıyorum bu kaza sıradan bir kaza değil
  • Geçen CİNE5 te göstermişti bir gsm şirketinin verdiği hizmet ,NEREDEYIM yazıp 7777'e yolluyorsun sana nerde olduğunu koordinlatlarına kadar veriyor keşke 112 yerine öyle yapsaydı koordinatlarıda sonra jandarmaya bildirirdi.Keşke öyle bir hizmetin var olduğunu bilseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kubar_ -- 30 Mart 2009; 4:09:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Hala siyaset yapıyorsunuz. Yazıklar olsun böyle zihniyete. 5000 kişi bulamadı öylemi? Sen niye gitmedin? Köylüler buldu bak onlarda sivil sende gitseydin? 5000 kişi değil 2000 kişi 4 farklı kordinat belirtildi görüş mesafesi 10 m bile değil nerdeyse. Bölge bilinmiyor. Ve 4.belirtilen kordinatta yani bulunan gün belirtildi o kordinat. Herşey çok basit geliyor halkımıza. Oturduğumuz yerden olaylara bakmak kolay. Ama o 2000 kişiye yapılan haksızlığada dur dememiz gerek. Yapılması gereken tüm şeyler yapıldı. Kader bu helikopterin parçalarını görmediniz galiba görülecek kadar değildi çünkü.. Suçlamak,suç atmak toplumumuzda huy olmuş yazık. Orda 2000 kişinin arasından birisi olduğunuzu hayal edin o şartlarda ve size beceriksiz diyen belkide size söven bir toplumu düşünün halimiz ne kadar vahim..

Tek mantıklı mesaj sizden gelmiş.
    Klavye ahkamcıları yine esip savurmuş.

benim hala anlamadığım bu helikopter firması olan medairden hala bir açıklama gelmemiş olması...

NEDEN O EPS CİHAZI ÇALIŞMADI?

• Offffffff Ki Ne Offffffff 112 Acil servis' o Bayanla Konusurken Ben Helikopterin İçindeyım Demıstı nasıl olduda kayboldu yaaaaaaaa
  • quote:

quote:

Hala siyaset yapıyorsunuz. Yazıklar olsun böyle zihniyete. 5000 kişi bulamadı öylemi? Sen niye gitmedin? Köylüler buldu bak onlarda sivil sende gitseydin? 5000 kişi değil 2000 kişi 4 farklı kordinat belirtildi görüş mesafesi 10 m bile değil nerdeyse. Bölge bilinmiyor. Ve 4.belirtilen kordinatta yani bulunan gün belirtildi o kordinat. Herşey çok basit geliyor halkımıza. Oturduğumuz yerden olaylara bakmak kolay. Ama o 2000 kişiye yapılan haksızlığada dur dememiz gerek. Yapılması gereken tüm şeyler yapıldı. Kader bu helikopterin parçalarını görmediniz galiba görülecek kadar değildi çünkü.. Suçlamak,suç atmak toplumumuzda huy olmuş yazık. Orda 2000 kişinin arasından birisi olduğunuzu hayal edin o şartlarda ve size beceriksiz diyen belkide size söven bir toplumu düşünün halimiz ne kadar vahim..

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: ZamansizKar

içişleri bakanı olsam kendimi suçlu hissederdim,vicdan azabı çekerdim,kendimin nekadar aciz olduğunu düşünürdüm çok kötü bir duygu saygılar

Bu yüzden sen ben o degilde onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kn0cKOuT

quote:

quote:

+1

anasından babasından birşeylerduyuyor yarım yamalak forumda siyaset yapmaya çalışıyor veletler,hangi aklı selim insan bir muhabiri bilerek dagda kurda kuşa yem eder..

• quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

quote:

quote:

benim hala anlamadığım bu helikopter firması olan medairden hala bir açıklama gelmemiş olması...

NEDEN O EPS CİHAZI ÇALIŞMADI?

Tahmin ediyorum ki ELT cihazı yok helikopterde.
    Olsa çoktan Medair "var" diye açıklama yapıp kendisini savunurdu.

Enkaz bulunduğuna göre cihazın olup olmadığı açıklanmalıdır.

• hala benim oyum köylünün oyuyla eşitmi diyenler varmıdır acaba?
  • Hava koşulları köylü içinde aynıydı, aramaya katılan tam techizatlı ekip içinde. Ölüme terk ettiler adamı resmen.
  • O muhabir bizim dersanedeki fizik hocasının dayısının oğluydu. İnşallah bulunur hepsi ailece çok üzgün. Bizde tabii...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.