Şimdi Ara

İHALE LÜTFEN YARDIM!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk aracimi ihaleden ve tam da senin yaşlarındayken almıştım. Aslında cokta bi zaman geçmedi üzerinden.

Öncelikle kabaca üç ihale tipi var.
    -Haciz ihaleleri
    -Gümrük ihaleleri
    -Valilikler tarafından yapılan devlet araçlarınin satışı

Haciz olayını çoğu kişi az çok biliyor.

Gümrük ihaleleri gümrük ve tic. bakanlığı tarafindan yapılıyor. Araçlar genelde liman şehirlerine bulunuyor. Yerinde inceleyebilirsiniz veya bakanlığın sitesinde araca ait expertiz raporu da var. Ayrica ihaleye internetten katilmaniz da mümkün.

Son olarak valiliğe bağlı defterdarliklar tarafindan yapilan ihaleler. Burda devlet kurumlarinin ekonomik ömrünü dolduran araçları satiliyor. Buna aldanmayin 94 model orijinal boya değmemiş araçlar bile olabiliyor. Internetten katilamazsiniz.

Soru varsa cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theurer

Tam emin degilim ama artik internet uzerinden ihale yapiliyor diye biliyorum. Devletin ilgili kurumlarinin sitelerinde isleyisin nasil oldugunu bulabilirsin.

İnternet ustunden teklif veriyorsunuz canli ihaleye katilim olmazaa yada internetten yuksek teklif verdiyseniz kazanıyorsunuz.
    1-Canli ihaleye katilim mutlaka oluyor.
    2-Yuksek teklif vermekte ihale mantigina uymuyor.
    Sonuc olarak internetten birsey yapılmıyor.
    Ayrica bu isi yapan cok insan var cevre yapmislar memurlarla enseye tokat takiliyorlar onlar aliyor.

• 19 yaşındasın. Niye adam gibi bir işte çalışıp ya da okulunu bitirip hayata atılmayı düşünmüyorsun. Kısa yoldan voliyi vurmak için seçe seçe bu yolu mu seçtin.

• Okuluna bak bence sen , boş dalgaların peşinde oyalanma.
    160 Liralık arabayı 110000 liraya çıkaran adamlar bu işi tekelinde tutan insanlar. Sen 50.000 liralık arabayı 40 liraya çıkaracaksin , 4 - 5 lira en az arabayı toparlamaya harcayacaksın. Atacağın taş , ürküttüğün kurbağaya değmez.

• Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    Valiliklerin yaptığı ihale günlerinin tarihlerini nasıl öğrenebiliriz
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Valiliklerin yaptığı ihale günlerinin tarihlerini nasıl öğrenebiliriz
    Teşekkürler

Yaşadığınız şehrin defterdarlik sitesinden bulabilirsiniz. Örneğin Ankara için google'a ankara defterdarlığı yazın çıkan resmi siteden bulabilirisiz.

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Benım yerımde olsanız emin olun ne olursa olsun gırcem bu ıhaleye dersınız çok önemlı benım ıhaleye katılmam napıp edıp katılmam lazım
  • Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    Bana biraz detaylı yardımcı olurmusunuz özelden yazıyorum aradıgım cevabı bulamadım daha
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.