Şimdi Ara

İHANET BULMACASI / Benim Hikayem :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar 14 yaşındayım . Öneriler bölümünde HİKAYE BÖLÜMÜ adlı bir konu açmıştım desteklerinizi bekliyorum ve işte kendi yazdığım bir hikayeyi sunmak isterim .

İHANET BULMACASI

Konu:Cris adlı bir çocuğun annesinin ölümünden sonra babasıyla geçirdiği kötü günleri ve annesinin intikamını alma ateşi bu intikamı nasıl alabileceğini biliyordu.Annesini dedesinin düşmanları öldürmüştü ve bunun hesabını sorucaktı.Soluk soluğa okuyacağınız bu heyecan dolu hikayeye yorumlarınızı eksik etmeyin

İlk mesajın ardından hikayeye başlıyacağım ... Teşekkürler

1.BÖLÜM : BEN BİR KATİLİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrl_Capslock -- 24 Temmuz 2010; 17:04:04 >

• dizi şeklinde mi olacak dostum. bastırmayacağın için dizi şeklinde yaparsan daha ilgi çekici olur kanısındayım
  • Türkçe isimler kullanınca okuyucu sayın düşmez.
  • Dizi şeklinde değil dostum fakat kendinizi olayın içinde hissediceksiniz.
    O.Ka kardeşim malesef hikaye hazır olduğundan yabancı isimler bir dahaki hikayemde değiştireceğim :)

1.BÖLÜM : BEN BİR KATİLİM

Güneş dağların arasından kendini göstermeye başlamıştı.Harika bir görüntüydu bu.Sabah 5 sularıydı.Cris gözlerini ovuşturdu ve yatağından doğruldu.Horozun cılız sesi biraz geç kalmıştı.Cris uyanmıştı bile.Evdeki tek uyanmış kişi o değildi.Babası Leo’da uyanmıştı.Birden kapı aralandı.
    Cris önce boş bir bakış attı babasına ardından yüzünü kızgın bir hal aldı.
    “Senin sorunun ne ?”
    “Hey hey sakin ol .”Babasıyla ertesi akşam kavga etmeleri ve babasının bu kadar rahat olması onu kızdırıyordu. “Kapıyı ..”
    Babası nefes alıp verdi . Rahatlamaya çalışıyordu.
    "...tıklamadın."
    “Tamam özür dilerim .”
    Babası sol elini arkasındaki kapıya tıkladı.
    “Bay Crisss” alaycı bir ses tonuyla . “Girebilirmiyim .”Cris içinden aptal diyordu.Fakat buradaki son günlerinde bunu babasının yüzüne söylemek istemiyordu.Annesi ölmüştü.Çok acı verici bir şekilde hemde.Dedesi aslında bir örgüte mensuptu nasıl bir örgüt olduğunu bilmiyordu ama bildiği bir şey vardı dedesi mafyaydı düşmanlarından biri bir kaç yıl önce onuda öldürmüştü.Hayattaki en değer verdiği kişi annesi dedesinin düşmanları tarafından öldürülünce.Ailesinden tek sağ kalan kişi babası olmuştu.
    Leo karısı ölmeden kumar borcu nedeniyle her şeyini kaybetmişti.Babası ve anneside ölünce kendini de da kaybetmişti.Sinirli ve ayyaş bir adamdı.Babasının ona armağan ettiği bu arsadaki iki katlı ev ağaçlar çardak ve göl mükemmel bir zenginlik sunuyordu.Bir miktar para şirket ve arabada.Leo burdan ayrılmayı hiç düşünmedi.Kumara tekrar yönelmeyi parayı tutarsızca harcamayıda düşünmedi onun yerine şirketi daha da geliştirdi.
    “Hey Leo kes şunu seni şapşal .”
    Leo kendini suçlu hissediyordu.
    “Tamam dün için özür dilerim .”
    “Lanet olsun beni dinle ve çık dışarı .”
    “Tamam Cris tamam sakin ol oturabilirmiyim ?”
    Cris yataktan çıktı ve pencereyi açtı önce ayaklarını çıkardı ve sonra tüm vücudunu yalın ayak yeşil çimenler üstünden geçiyordu.Çimenler bu basınca katlanamayarak Cris’in önünde taparcasına eyiliyordu.
    Leo koca göbeğine rağmen çevik bir hareketle arkasından geldi.Cris bunu fark etti ve koşmaya başladı.Teknoloji bu kadar yaygınken bile o yine doğallığı seçiyordu.Bir telefonu vardı fakat o aptalca mesajlaşmıyordu.Telefonu takoz denilebilicek kadar kötüydü.Bir bilgisayarıda vardı o da aynı dereceden ikinci el bir bilgisayardı . Bu kadar zengin olmalarına rağmen doğallığı seçiyordu.Ve her gün düzenli spor yapıyordu.Bunun meyvelerinide topluyordu.

Harika bir vücuda sahip olmakla birlikte yaşlı babasını nefes nefese kalmasını sağladı ve gölün yanındaki sandalyeye yöneldi.Oturmayacaktı sadece baktı . Kafasını arkasına çevirdi ve babasına baktı.Sonra büyük bir sinirle.Sandalyeye tekme attı.Sandalye 3’e hatta 4’e ayrılmıştı.Bu kadar güçlü olduğunu hatırlamıyordu.Kendine ayriyeten bir özgüven aşılamıştı bu hareket şimdi babası burda olsa ve hala ona diklenmeye devam etse onu iki dakikada yere serebilirdi.Aslında bunu 10 yaşındaki bir çocukda yapabilirdi.Çünkü babası 45 yaşlarında kilolu zengin bir adamdı.
    Cris göle yaklaştı ve kendini yere attı.Dinleniyordu kuşların sesini dinliyordu.Sabahın serinliği onu rahatsız ediyordu.Üstünde herhangi bir şey de yoktu.Donucaktı nerdeyse.Fakat eve dönmemekte kararlıydı.Düşündü uzunca zaman düşündü.
    Kısa süre sonra babası “Hadi gel evlat .” dedi.
    Gözlerini açtı güneş biraz daha yükselmişti sanki.Babasına baktı ve harika bir kahvaltı sofrası vardı.Karnı açtı ama babasına rest çekti.
    Babası yanına yaklaştı sesizce oturdu.Hiç bir şey konuşmadı.Ardından yüzünü çevirmeden.
    “Güzel öyle değil mi ?” dedi.
    “ Zenginlik güzel .”
    Cris başını babasına ters tarafa çevirmişti.
    “ Fakat seni anlıyamıyorum.Güzel kızlarla barlarda olucağına . Burada oturuyorsun . Teknolojiden uzak içki içmeyen bir sümsüksün sen .”
    Babası yine ağır konuşuyordu.Cris’in yatmadan önce düşündükleri aklına geldi.Babasını yere serebilirdi.
    “Neyin var senin .”
    Cris’in aklı bulanmıştı başı dönüyordu.Babasının akşam söyledikleri aklına geldi hepsi bir çorba olmuştu beyninde.
    “Sümsük-ahmak-gerizekalı-çalışmıyorsun sadece paramı yiyorsun ama nerde ? evde oturarak spor aletlerine harcıyoruz-kıçını kaldırda iş yap lanet olası - o spor yaparak elde ettiğin vücudu bana mı gösteriyorsun seni lanet olası - pislik en son ne zaman banyo yaptın - iyiki bir kız arkadaşın yok iğrençsin .”gibi laflar sarf etmişti.
    Babası sesini yükseltti ve ardından.Alaycı ve kararlı bir ses tonuyla oğlunun düşüncelerini bozarak konuştu.
    "Ben evleniceğim .”dedi.Tebessüm etti.Cris'in tepkisini merak ediyordu.
    Cris’in aklı birden annesine gitti şimşekler çakmaya devam ediyordu.Bu adamı öldürmeliydi.Hayatta en değer verdiği kişi ölmüş ve fazla geçmeden lanet olası babası yeni bir kadınla evlenicekti.
    “Güzel bir kadın . Annenden bile güzel ..” Masumca gülmeye başladı.Sonra kahkaha attı.
    Cris bu kadarına katlanamadı ve başını babasına çevirdi . Sol elini sıkıyordu.Sanki kemikleri birbirine giricekti.Bütün hücreleri babasının öldürme taraftarıydı.Cris mükemmel bir yumruk attı ve babası yere serildi.Önce elini gözüne götürdü ardından . Oğlunun darbeleri kaşını yarmıştı.Cris tekmeler savururken söyleniyordu.
    “Yeter seni lanet olası sana artık katlanmayacağım ölüceksin . Annem annem hakkında neler söyledin yetti.Ahmak herif sesimi çıkarmadım fakat lanet olası şeyler düşünüyorsun sanki parayı çalışarak alıyorsun . Bir mirastır gidiyor.”
    Tekmelere devam etti ve sonra tükürdü.
    Çömeldi ve konuşmaya devam etti.Babasının gözleri açıktı ve her an kapanıcak gibiydi.
    “Spor aletlerine taktın kız arkadaşına takdın . Kirliyim evet kirliyim ama senin kadar değil.Annemi bu işe karıştırmamalıydın beni can damarımdan vurdun .Öl lanet olası öl ”
    Bir iki adam ötedeki masadan bir buçak aldı ve babasının göğsüne sapladı.Bir kaç kere .”
    Babasının ağzından bir kez daha kan geldi ve gözlerini kapattı.Bunları hak etmediğini düşünüyordu.Her şeyi düzeltmek istiyordu ama çok geçti . Hayatında en son gördüğü şey ise oğlunun canice onu bıçaklamasıydı.Çok can yakıcı bir ölüm olsa gerek.Oysa oğlu yaşananların bir şakadan ibaret olduğunu bilmiyordu.Evlenmek sadece bir şakaydı . Leo böyle şakalar yapıyordu fakat Cris o an düşünememişti babasının iğrenç korkutucu şakalar yaptığını.Leo karısını çok seviyordu Emma’yı üstüne gül bile koklamıyordu , bu zenginliğe rağmen .Oğluyla barışmak için yanlış bir yol seçmişti ve yanlış seçimin bedelini ağır ödedi.Babası dayak yerken konuşamamıştı.Konuşsa belki hala yaşıyor olucaktı.Fakat bir oğlu olmuyacaktı.
    Cris şimdi ne yapıcağını düşünüyordu.Zihnini toplamaya çalışıyordu önce bir kahvaltı yaptı.Hala çok soğuk kanlıydı.Kahvaltısı bittikten sonra babasının ceketini karıştırdı.Para vardı biraz arabanın anahtarı ve birde cep telefonu hepsini aldı ve eve doğru yürüdü.
    Ellerini başına koydu ve şaçlarını yolmaya başladı .
    "Kahretsin ben bir katilim ."

• Öncelikle bir yazar için dil kullanım becerisi çok önemlidir, anlatım bozuklukları imla hataları ve saire...

Yaşın çok genç ama süper bir iştahla bu işe atılmışsın tebrik ederim. Ayrıca hikayende kendi ülkenin adllarını ve kendi ülkenin karakterlerini kullanman tasvir yeteneğini ve gerçekçiliği artırır.

Bol bol roman oku.

Tavsiye istersen elimden geleni yaparım, başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.