Şimdi Ara

İhbar ise yararmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pendikte sehir icinde yuksek sesle muzik dinleyerek resmi gecit yapan ayilar icin videolu sekilde emniyete ihbarda bulunsak sizce bir yaptirim olurmu?

Bebek arabasi icinde uyuyan cocuklarin aglamaya basladigina cok kez tanik oldum ve bu yaratiklar kaldirimda yuruyen kizlari gorunce yavasliyor ve anirarak laf atiyorlar...

Sizce cözüm nedir?

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşe yarar.

• İhbar pek işe yaramaz gibi de mahalle sakinleri olarak anlaşıp bir gün ansızın önlerini kesip temizce bir dövseniz daha etkili olur gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

İhbar pek işe yaramaz gibi de mahalle sakinleri olarak anlaşıp bir gün ansızın önlerini kesip temizce bir dövseniz daha etkili olur gibi

+1
  • bence dayakla uslanmaz onlar. bilinçli değil alayı apaçi ne olucak.
  • polis çevreyi rahatsız ettiğinden ceza kesebilir
  • bunlar bi ceza yesin paraları bi cebinden çıksın, o zaman akıllanır, dayakla falan olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

İhbar pek işe yaramaz gibi de mahalle sakinleri olarak anlaşıp bir gün ansızın önlerini kesip temizce bir dövseniz daha etkili olur gibi

Hocam dayakla iş olmaz, bu adamları dövsen gelir senin malına zarar verirler elinde bir kanıt olmaz kendi yaptıgınla kalırsın. En güzeli güzel bir video çekip plakayıda net alıcaksın doğru emniyete oradan mahkemeye kadar yolu var.
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Valla harika düşünmüşsünüz Hocam burdan başımıza gelmeden akıl vermesi kolay tabii Biraz dandun bi yorum olmuş sizin aracınıza falan zarar verebileceklerini düşünememiştim Dediğiniz gibi elinizi suya sabuna dokundurmadan çözmek en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bunlar bi ceza yesin paraları bi cebinden çıksın, o zaman akıllanır, dayakla falan olmaz

+1 gaz paralarına göz dikin
  • ozgrsrgn kullanıcısına yanıt
    Buradan :http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
  • belki size biraz saçma gelecek ama muhtara gitmeyi deneyebilirsiniz
  • plakayı alın şikayet edin. veya aradıgınız da memur arkadaşlar size nasıl bir yol izlemenizi söylerler
  • Pek sanmıyorum sonuçta internette makas,drift vs gibi tehlikeli hareketlerin videoları kaynıyor.

• Şikayet edin. Civarda rahatsız olan tek kişi siz değilsiniz sonuçta illaki birilerinin polis komiser vs tanıdığı vardır araya soksunlar bölgeye ekip yönlendirilsin suç üstü yakalanıp modifiyeden rahatsızlık vermekten kemerden ondan bundan yığınla ceza kesilsin.

• Benim evimin yakınında yanlamaya müsait refujsuz bir yer vardı.Her gece saat 12'den sonra istisnasız pejo 106lar,şahin doğanlar,bmw çakal kasa sahipleri buraya gelip gecenin 3-4'ü demeden hem yanlıyor hem anırıyor hem bira şişelerini sağa sola kimi zaman arabalara fırlatıyordu baya bi usandık müzik falan hak getire zaten.Gündüzleride üst sokakta lise olduğundan ehliyetsiz babasının arabasını çalıp gelen onun bunun aracına çarpıp duran bam bam müzik açıp hastamı çocukmu var demeden milleti rahatsız eden veletler oluyordu.

Bu işi baya kafaya taktım.Muhtarla falan baya konuştum ettim şikayet et diye olmadı,karokol polislerine söyledim falan, imza topladım muhtara verdim olmadı.Arada web sitesi üzerinden ilçe emniyet müdürüne kadar mail mesaj falan attım twitterdan sıkıştırdım .Sonrada üşenmeyip bunların geldiği her gece polisi aradım durdum.Hatta iki kezde soyulan dükkanla büfeyi iş üstü yakalatmışım Video çektim plaka çıkacak şekilde sağa sola yolladım.Bazı yaz geceleri balkondan bunların üstüne serinlesinler diye buz fırlattım cama tavana gelecek şekilde derken zamanla ayakları biraz kesildi.Hepsi ya araçtan yada kimlikten sorunlu tipler zaten.

Sağa sola yazdıklarım yada şikayetler iş görmüş olacakki hem üst sokağımıza liseye 3-4 araçlık sivil ekipler koydular 1 senedir rahatız hemde geçenlerde 1 ay oldu caddeye 4 bir tarafa büyük kasisler koydular durmadan geçmen, yanlaman sıfır çizmen artık mümkün değil.

Şimdi ortalık oldu süt liman tavsiye ederim biraz uzun olsada sonuç alınıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.