ßro. Walkriler Hp basılı Bu arada Skeyi sattım İron Belt aldım. ^^
Sene 2008 şimdi bu chara gülüyorum :))
gülüyomusun :D valla şu an bile çok iyi iş yapar bence tam itemlerini soracaktım
çok seçenek denedim ama hiçbir zaman 1300 ap yi göremedim dual shard 8 8 chitin set dual old rol bdn 1 dual dex 12 li çarla 1300 u görememiştim sense
bu itemlerle o kadar yaptığına göre shard 9 olması lazım çarın güzel o ap ile şuan edana dan sonraki her serverda iş yaparsın fazlasıyla ama açıkçası magelerin yükselişte olduğu bu zamanlarda pp ve eme takılmasına karşıyım çünkü res vermiyorlar 40 lr ile seni +7 set li lr mage koxpsuz keser sadece dd olarak ske ve dd si olsun yeter
Ben usko bu kadar kötü haldeyken para yatırmamayı düşünüyorum ama çar yapıcak olursam
8 Chitin set 7 DD Ske Belt +1 Rol Dual WP 2 Dual RE 2 Elime de Shard 8 DV 8 yaparım ki en önemli şeylerden biride candır Valkry gryphoon artık hangisi olursa +300 hp ve kanat alırım ki o da 300 hp
yani elde dv 8 varken bile can +1.7k yı geçer mana da 2k+ olur
Ayrıca sc ye de para filan harcamam sadece dex sc alırım sc alıcak olursam onun yerine item denerim daha zevkli
Bu forumda dex 10la eme kıyaslayan adamlarda vardı.
Bknz. Şekil A
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme