Şimdi Ara

ihlas aura cleanmax mı yoksa libelle mi? neden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
27.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dyson bence iyi ama fiyat olarak biraz pahalı.
    Filtresi ömürboyu olanlar mesela 1000-1100den başlıyorki bence biraz fazla.
    Ama fiyatını düşünmeyenler için alınabilir tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Dyson bence iyi ama fiyat olarak biraz pahalı.
    Filtresi ömürboyu olanlar mesela 1000-1100den başlıyorki bence biraz fazla.
    Ama fiyatını düşünmeyenler için alınabilir tabii.
    ihlasta çalışan arkadaşlar hararetli hararetli makinanızı ve servislerinizi övüp duruyorsunuz. dünya para verip aldığımız makina garanti kapsamındayken belki 10 kere arıza verdiğinde bu hararetinizi görmek isterdim. Karsta bu lanet makinayı aldım. motorun yanmasına kadar başına gelmeyen kalmadı. normalde 1 senede 6 tamir olduğunda kanunen geri alıp paramı vermek zorunda olmalarına rağmen arkadaşlar git ne yaparsan yap şeklinde tepkiyle karşılaştım. konu 1 milyar üstü olunca mecburen mahkeme açmak gerekiyor. oda ölme eşşeğim ölme misali.. Şimdide garantisi bitti tekrar tamire götüreceğim bakalım birkaç kuruş verince 3 senedir yapılmayan tamirat gerçekten tamir olacakmı. ihlasta çalışan arkadaşlar isterseniz numarasını vereyim makinanında varsa kayıtlarına bakın. ta karstan 2 defa istanbula gidip geldi makina... yine doğru dürüst tamir edremeden teslim ettiler. Şu andada evde uçak varmış gibi çalışıyor ( uçak motorundan olsa gerek..:-))) o yüzden sabah 11 den önce açıp komşuları rahatsız edemiyoruz. Gel gör genede şaka yollu serzenişlerde bulunuyorlar ama ne yapalım apartmanımızın kaderiymiş diyip geçiştiriyoruz.... şunuda söyleyeyim eğer rahatsızlık vermeseydi iyi bir makinaya benziyordu. libelleyi ise bilmiyorum....

• arkadaslar ıhlasta calısan olarak her konuda bılgılerını ve sorularınız gerek maıl adresım gunsadik@hotmail.com gerekse tel 05066186264 ıle cevaplamaya hazırım sulu sıtem makına almaan once mutlaka bılen bırıne danısmanız ıkısınıde bızzat gorerek sonra karar vermenızı onerırım bıde arkadaslar fıyat olayına kesınlıkle aldanmayınız ... her tulu sıkayet onerı robotunuz ıcın bakımlar gerceklestırmede yardımcı olabılırım
  • sadece size değil burdan türkiyedeki herkese sesleniyorum.ßelki kısa ama ben 7 aydır libelle kullanıcısıyım. alıncaya kadar farklı farklı 4 tanıtım uzmanından ikisi ihlas ikisi ise libelle olmak üzere ve libelleyi tercih ettim. çünkü servisleri çok kaliteli arıza dahi olmasa en az 4 ayda bir bakıma geliyolar. benim daha 7 ay olmasına rağmen 2. kez bakıma geldiler. ihlas aura climax kullanan bazı arkadaslarım var servisinden ve sesinden şikayetçiler. halı yıkamasınında çok yorucu olduğunu söylüyolar. ben kesinlikle libelle tercih etmenizi öneririm.teşekkürler libelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F6FD1EC5A

eh artık onuda kullananlara sorucaksın ben kullandım memnunum. Ama şunu bilki parasının hakkını veren bir cihaz. Bir gün sahip olursan sende hak vericeksin. Hatta hiç unutmam bir müşterimi zor ikna etmiştim. Bayramını kutlamak için aradığımda iyiki pes etmedin. Yoksa mahrum kalıcaktım bu cihazdan dediğinide bir anekdot olarak sana söyleyebilirim. Bir gün sende cleanmax sahibi olursun inşallah

Alıntıları Göster
    calenmaxmı? artık illallah dedik ihlastan. yeter yahu bu nedir iyi varsın libelle 7 aydır herhangi bir şikayetim olmadı vede verdiğim paraya kesinlikle acımadım çünkü hakkını veriyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: porshe052

calenmaxmı? artık illallah dedik ihlastan. yeter yahu bu nedir iyi varsın libelle 7 aydır herhangi bir şikayetim olmadı vede verdiğim paraya kesinlikle acımadım çünkü hakkını veriyo...

Alıntıları Göster
    Bu topikte bahsettiğiniz Libelle hakkında bir feryat var...Lütfen okuyunuz...Bir konu daha....Cleanmaxı kötüleyip Libelleyi burada savunurken biraz acele etmeyin diyorum....sadece iki yıl bekleyiniz....Biz tam 7 yıldır AURA CLEANMAX kullanıyoruz...Hemde ne kullanma....Onbeş gün önce Avcılar servisten yeni bir hortum, kromajlı spiral iç içe giren kromajlı boru , birde sert zemin süpüren aparat aldım.. Halı döven aparatın ise .tabanda dönen fırça ve kayış yenilendi...Birde yedek hava filtresi aldım. Sabahları çayımızı demlediğimiz Çay setin bakalit üst kasnağını aldım...Üstüne demlik oturan bakalit kısım....Hepsi ..Kaç lira yazayımmı ?.. Sadece ..70 Lira....Onuda KK na 3 taksit yaptırdım...Daha ne olsun ?... AURA .Cleanmax tan bahsediyorum.. Göklere çıkardığınız Libelleyi 2 yıl kullanın sonra konuşalım...... AVCILAR SERVİSE NOT.....ÇAYMATİK ÜST BAKALİT KISIM HAKKINDA SÖYLEDİKLERİM LAFTA KALMASIN...UYGULAMAYA GEÇSİN.....ONA GÖRE.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Mart 2010; 21:45:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bu topikte bahsettiğiniz Libelle hakkında bir feryat var...Lütfen okuyunuz...Bir konu daha....Cleanmaxı kötüleyip Libelleyi burada savunurken biraz acele etmeyin diyorum....sadece iki yıl bekleyiniz....Biz tam 7 yıldır AURA CLEANMAX kullanıyoruz...Hemde ne kullanma....Onbeş gün önce Avcılar servisten yeni bir hortum, kromajlı spiral iç içe giren kromajlı boru , birde sert zemin süpüren aparat aldım.. Halı döven aparatın ise .tabanda dönen fırça ve kayış yenilendi...Birde yedek hava filtresi aldım. Sabahları çayımızı demlediğimiz Çay setin bakalit üst kasnağını aldım...Üstüne demlik oturan bakalit kısım....Hepsi ..Kaç lira yazayımmı ?.. Sadece ..70 Lira....Onuda KK na 3 taksit yaptırdım...Daha ne olsun ?... AURA .Cleanmax tan bahsediyorum.. Göklere çıkardığınız Libelleyi 2 yıl kullanın sonra konuşalım...... AVCILAR SERVİSE NOT.....ÇAYMATİK ÜST BAKALİT KISIM HAKKINDA SÖYLEDİKLERİM LAFTA KALMASIN...UYGULAMAYA GEÇSİN.....ONA GÖRE.....

Alıntıları Göster
    İhlas da Libelle de İstanbul da aynı fabrika tarafından, aynı malzemelerle üretiliyor. Motor güçleri ve devirleri aynı, üretimde kullanılan malzemeleri aynı, sadece şekilleri yani tasarımları farklı. Birde İhlas ın halı yıkaması kullanılan malzeme olarak, az miktarda Libelle den daha iyi. Lakin Libelle de de kullanım kolaylığı var, İhlas kadar ağır ve taşınması, çekilmesi zor değil, hem hafif hem de 5 adet tekerleği sayesinde yıkılmadan rahatlıkla çekilebiliyor. Aslına bakarsanız, ikisi arasında ufak tefek farklardan başka, çok çok bariz bir fark yok. Servis kalitesine bakıp, parça fiyatlarını araştırıp almak için karar verin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knightrules

İhlas da Libelle de İstanbul da aynı fabrika tarafından, aynı malzemelerle üretiliyor. Motor güçleri ve devirleri aynı, üretimde kullanılan malzemeleri aynı, sadece şekilleri yani tasarımları farklı. Birde İhlas ın halı yıkaması kullanılan malzeme olarak, az miktarda Libelle den daha iyi. Lakin Libelle de de kullanım kolaylığı var, İhlas kadar ağır ve taşınması, çekilmesi zor değil, hem hafif hem de 5 adet tekerleği sayesinde yıkılmadan rahatlıkla çekilebiliyor. Aslına bakarsanız, ikisi arasında ufak tefek farklardan başka, çok çok bariz bir fark yok. Servis kalitesine bakıp, parça fiyatlarını araştırıp almak için karar verin bence.

Alıntıları Göster
    kardei bıldıgım lıbelle arnıca senur motor aş ile uretılmıyormuyu aynı zmanda senur ıhlasa fason calısmıyormuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

kardei bıldıgım lıbelle arnıca senur motor aş ile uretılmıyormuyu aynı zmanda senur ıhlasa fason calısmıyormuydu

Alıntıları Göster
    pek bılmıuorm ama bu ust sınıf supurgeler ne farkı oluyor motormu çok güçlü endustrıelmı nedr yanı bnde lıbelleyı sormusdum ck pahalıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

pek bılmıuorm ama bu ust sınıf supurgeler ne farkı oluyor motormu çok güçlü endustrıelmı nedr yanı bnde lıbelleyı sormusdum ck pahalıydı?

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39760693
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39774265
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39775823

Temizlik robotu düşünüyor iseniz bu yazılara bakmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdymz

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39760693
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39774265
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39775823

Temizlik robotu düşünüyor iseniz bu yazılara bakmanızı öneririm.

Alıntıları Göster
    aura cleanmax

• quote:

Orijinalden alıntı: MVP

aura cleanmax

Alıntıları Göster
    hiçbiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightrules

Sonucta ikiside ayni derecede pahali ve piyasadaki diger urunlerle karsilastirinda fiyatinin hakkini vermeyen urunler. Rainbow'da oralardan cikiyordur bir bakin.

Hepsinde servis kalitesizligide ayni ayrica. Kiz almiyoruz servis kardes, lutfen evimizden, telefonumuzdan, esimiz, dostumuzdan uzak dur.

• ben 6 yıldır ihlas temizlik robotu satıyorum suana kadar sorun yaşamadım en iyi secim ihlas servis ağı güzel bakımları güzel ucuz maldan hayır gelmez ihlasdan daha kaliteli rainbow var baskada yok ulaşmak isteyenler 05366442120 numaram her konuda yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent3838

ben 6 yıldır ihlas temizlik robotu satıyorum suana kadar sorun yaşamadım en iyi secim ihlas servis ağı güzel bakımları güzel ucuz maldan hayır gelmez ihlasdan daha kaliteli rainbow var baskada yok ulaşmak isteyenler 05366442120 numaram her konuda yardımcı olurum

Forumu telefon numarasini vermek icin kullanan kacinci pazarlamaci bu. Siz 6 yili filan bosverin bu forumda sizin gibi telefon numarasi veren arkadaslarinizi bir arayin, en az yarisinin size soylediklerini buraya yazmaya cesaret edemezsiniz.

Yazacaklarinizi buraya yazin herkese yarasin. Burayi sadece kendi maddi cikariniz icin kullanmayin.

Simdi buna cevap yazarsiniz, bende memnun olurum fakat 3-5 mesaj degil, konuyla ilgili onumuzdeki yillardada sizi burada gormek isteriz.
  • quote:

ben 6 yıldır ihlas temizlik robotu satıyorum suana kadar sorun yaşamadım en iyi secim ihlas servis ağı güzel bakımları güzel ucuz maldan hayır gelmez ihlasdan daha kaliteli rainbow var baskada yok ulaşmak isteyenler 05366442120 numaram her konuda yardımcı olurum
    isteyene ihlas aura cleanmax ın tanıtımını evine gelerek yapabilirim ihlasda müsteri temsilcisiyim ilgilenenler beni arayabilir 0536 728 69 23 siteye yazmayın genelde siteye bakmam tel.den daha kolay ulasırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23abdullah23

isteyene ihlas aura cleanmax ın tanıtımını evine gelerek yapabilirim ihlasda müsteri temsilcisiyim ilgilenenler beni arayabilir 0536 728 69 23 siteye yazmayın genelde siteye bakmam tel.den daha kolay ulasırsınız

Alıntıları Göster
    tartışmasız libelle. hemde hiç düşünmeden
  • cengizumura katılmamak mümkün değil. ne söyleyecekseniz söyleyin burada. herkes de okusun. sorulanları cevaplayın.

ayrıca "tabi ki libelle", "ikisi de değil" gibi cevapları yazanları umursamayın. çünkü "niye" sorusunun cevabı yok. neden libelle? neden ihlas? neden rainbow? neden değil ya da?

ayrıca satıcı arkadaşlarla bire bir görüşmeyin bence. en azından ilk etapta çokiyi araştırmadan birebir görüşmeyin. çok pis kafakola gelirsiniz. adam dün akşam gözümün içine baka baka ihlas cleanmax'ın sudaki oksijeni ayırıp havaya verdiğini söyledi. yedim mi hayır? yemediğimi söyledim ve kıvırdı tabi. ama bunun mümkün olmayacağını ( en azından o makinede) bilmeyen o kadar kişi var ki... evine gelip 1 bilemedin 2 saatlik şov yapan satıcı tarafından kafakol alınıp 1.700 TL karşılığında aleti alıp mutlu mutlu gülümsüyorlar.

tamam alacaksanız alın. ama kandırılmayın. cihazın yapabileceklerini ve yapamayacaklarını, randımanını, gerekliliğini ve o parayı edip etmiyeceğini tartın ve öyle alın. bunu için de kandırılmamanız gerekiyor tabi ;)

bana kalırsa 1.000 TL üstü para hiçbri makineye verilmez o ayrı tabi :)
    quote:

Orijinalden alıntı: cengizumur

quote:

Forumu telefon numarasini vermek icin kullanan kacinci pazarlamaci bu. Siz 6 yili filan bosverin bu forumda sizin gibi telefon numarasi veren arkadaslarinizi bir arayin, en az yarisinin size soylediklerini buraya yazmaya cesaret edemezsiniz.

Yazacaklarinizi buraya yazin herkese yarasin. Burayi sadece kendi maddi cikariniz icin kullanmayin.

Simdi buna cevap yazarsiniz, bende memnun olurum fakat 3-5 mesaj degil, konuyla ilgili onumuzdeki yillardada sizi burada gormek isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 27 Ekim 2010; 15:52:19 >

• www.ihlastemizlikrobotu.net

burdan bakmak özllliklerini inclemek isteyenlere ihlas temizlik robotunun web sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihlasaura

www.ihlastemizlikrobotu.net

burdan bakmak özllliklerini inclemek isteyenlere ihlas temizlik robotunun web sitesi
    arkadaşlar bu kadar para vermeyin bu cihazlar henüz geliştirme aşamasındalar bence...Libelle halen aynı, tasarım mühendislik hatasını buldum yada hata değildir bilerek yapılmıştır bilemiyorum ama ben bunu düzelttim...Hortum girişi ile ilgili hata.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.