Şimdi Ara

ihlas aura cleanmax mı yoksa libelle mi? neden (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
27.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2005 yılında firmanın ayağına kadar gidip 1000 TL gibi uçuk bir ücret ödeyip hayatımın hatasını yaparak Libelle süpürge aldım. Eve gönderilen tanıtım elemanı Libelle'den methiyelerle bahsediyordu. Satış sırasında hortum parçasından özellikle bıçakla kesilse dahi birşey olmaz diye bahsetmişti.Süpürgeyi alalı çok uzun süre geçmeden plastik parçaları kırılmaya başladı. Plastiktir olur diye umursamadım, 2010 yılının Ekim ayında, teknoloji harikası olan bıçakla dahi kesilemeyen mucize hortum parçalandı.

Nedense muhatap aldığımız hiç kimse ne elemanlarının sözlerinin arkasında duruyor, ne de 140 lira olan değişim bedeli ile ilgili rakam oynatıyorlardı.
    Sonra şikayetler sonucunda biraz uygun bedelle mucize hortum yenilendi.
    Yıl 2012, aylardan Mayıs. mucize hortum tekrar parçalandı. Libelle yine kullanılamaz durumda. Müşteri hizmetlerinden aldığım yanıt ürün kul yapısı, bu kadar çok talep gören üründe böyle hatalar olur, satış elemanı yanlış söylemiş, süpürgesi nasıl kullanıyorsunuz bilmem ama hassas olunması gerekir... vs.Merak ediyorum, bu ürünün periyodik olarak hortumu neden kırılır?Ben hasta bir insan mıyım süpürgeme nasıl muamele ediyorum,
    Evi süpürürken libelleye özel kırmızı halılar serip saygı duruşuna falan mı geçmem gerekiyor?Zaten yıllar önce bir servet ödediğim bu ürüne her yıl tekrar bir servet ödeyip hortum mu almam gerekiyor?

Zaten çekiş gücü de dünya harikası olmayan Libelle'nin sorunlarıyla ne kadar uğraşmalıyım?

• http://forum.donanimhaber.com/m_63244494/mpage_1/f_/key_Aura+cleanmax//tm.htm#63244494

Daha Güncel ve Hızlı Yanıt İçin BU KONUYA Bakmalısınız..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aura-Cleanmax -- 15 Temmuz 2012; 13:53:29 >
  • Ablam libella kullanıyor ben ihlas
    Libella iğrenç ötesi hem makina hem servis ablama yapılanları duyunca bu kadar da olmaz dedim bu insanların aldıkları para hak etmiyorlar makinası halen bozuk servis ne bakım yapmış ne ilgilenmiş şimdi philips süpürge Almayı düşünüyor 4 yılı nefret etti garantisi de bitti
    Benim 5 yılı oldu MASALLAH hiç bir sıkıntı yok satıp veya hediye ederim yine ihlas clezmax alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Libella sakin almayiiiiiin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.