Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
5
Favori
466.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 10 gün önce arnica hydra rain halı yıkamalı su filtreli elektrik süpürgesi aldım.burdaki olumlu yorumların çok etkisi oldu.neyse eve getirdim kurdum.çalıştırdım çekiş gücü çok zayıf.açıkçası hayal kırıklığına uğradım.bunun üzerine arnicanın web sitesinden müşteri hizmetlerine bu durumla ilgili bir mesaj attım.6 saat sonra fabrikadan levent bey aradı.durumla hemen ilgineceklerini söyledi.aldım makinayı gittim fabrikaya.açıkçası burda gördüğüm ilgi ve alaka çok süperdi.çayımızı içtikten sonra makinaya baktık.levent bey makinayı tekrar yerleştirdi.inanılmaz evde sonkez kontrol ettiğim süpürge canavar gibi çekiyordu.MEĞERSEM BİZ EVDE YANLIŞ YERLEŞTİRMİŞİZ O YÜZDEN ÇEKMİYORMUŞ.SONUÇ OLARAK YERLİ ÜRETİM SON DERECE PAHALI MUADİLLERİNDEN ÇOK AZ EKSİĞİ VAR( TURBO FIRÇA) ÜRÜNLERİNİN ARKASINDA SAĞLAM BİR MÜESSESE HERKEZE TAVSİYE EDİYORUM.TEK KUSURU SESİ YÜKSEK.

• Bu ihlas temizlik robotunun su haznesindeki suyla kaç metrekare halı yıkanabilir bilgisi olan var mı?Yani mesela 150 M2 evde 90M2 halı olduğunu düşünürsek kaç kez suyu değiştirmemiz gerekir tüm halıları yıkayabilmek için?
  • Güncel!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: cosica

Bu ihlas temizlik robotunun su haznesindeki suyla kaç metrekare halı yıkanabilir bilgisi olan var mı?Yani mesela 150 M2 evde 90M2 halı olduğunu düşünürsek kaç kez suyu değiştirmemiz gerekir tüm halıları yıkayabilmek için?

Güncel!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 28 Temmuz 2008; 13:52:50 >
  • Güncel!!!
    quote:

Bu ihlas temizlik robotunun su haznesindeki suyla kaç metrekare halı yıkanabilir bilgisi olan var mı?Yani mesela 150 M2 evde 90M2 halı olduğunu düşünürsek kaç kez suyu değiştirmemiz gerekir tüm halıları yıkayabilmek için?

Güncel!!!
  • merhaba arkadaşlar ben de LIBELLE kullanıyorum ürün parasının hakkını veriyor diye düşünüyorum. hatta aldıktan sonra ürünün tanıtım uzmanı olarak çalışmaya başladım. herhangi bi sorunuz olursa cevaplayabilirim.
    fiyat konusunda bi kısım yetkiye sahibim hatta ürünle birlikte hediye bile verebiliyorum. dr_infernal@hotmail.com
  • Günceeeeeeeel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    quote:

Güncel!!!
    quote:

Güncel!!!
  • quote:

Az önce anneme sordum 6 m^2 halıda 2 kez su değiştiriyormuş.Ama annem biraz titizdir belki siz tek seferde halledebilirsiniz. Son olarak bu makinanın halı yıkama özelliği tüm halı yık. makineleri gibi çok iyi değil.
    Nokta.
  • cengiz bey ben de ıhlas calısanıyı ve aura cleanmax hakkındaklı sorularınıza yanıt verebılırım.su cok mrk ettıgınız fabrıka.beylıkduzu mermercıler sanayı sıtesınde efendım.artı almanya da da var.alman ve turk ısbırlıgı ıle dızayn edılıp uretılıyo.saygılar
  • sayın ege 45.
    ödeme kosulları degısıyo pesın ve vadelı olarak 1600 ıle 1900 ytl arası
  • sayın taskafa
    personelıne ucuz verme su sekılde olur anca alan kısı pırımını duser ve urun pucuza gelmıs olur
  • sayın zıprar
    ben ıhlas calısanı olarak sıze bır kac sorum olucak.urunu gorup test etmenız onemlı burada.eger urunu gormedıysenız kı gormedıgınızı dusunuyorım?fıyatı hakkında az ya da cok demenız yanlıs.neye gore ucuz yada pahalı olduguına urunu gormeden karar vermenıze katılmıyorum.urunun fıyatı pesın 1500 taksıt seceneklerıne gore 1900 e kadar cıkmakta
    saygılar
  • sayın ziprar
    suyun gozeneklerı var mıdır sızce? tabıkı hayır.gozeneklı olmayan bır mbılesıgın ıcerısınden sızce toz gecıp kurtulabılır mı?
  • taskafa
    gule gule kullan bı ıhtıyacın varsa alet adına yardımcı olabılırım
    saygılar ıllede cleanmax denemesı bedava
  • 4 lıtre su ıle 6 m2 halınızı oldugu yerde yıkayıp kurutma ozellıgıne sahıp
  • d ducan a
    bence hata yapmıssınız ıhlas koklu bı fırma ve urunun tamamen arkasında.
    hıc bısey saglıktan onemlı degıl.dolayısıyatemızlık ve hıjyen hersey.yedek parcasının ve servıs agının yeterınce bulunmayan bı urunu ucuz oldugu ıcın almak sızce ne kadar mantıklı?
  • Ben izmir bölgeden emre satış müdürüyüm bütün sorularınız için arayınız..!

0232-448-55-22
  • ihlas aura cleanmax temizlik robotu şuanda son cıkan plus modeliyle diyer aynı fonksinel rakiplerinde daha üstün bir hala gelmiştir rainbow markalı üründen daha uygun fiyatının olmasının sebebi makinanın bir kaç parçası hariç tüm foksion ve parçalrı beylikdüzündeki fabrikada üretilmesinden dir diyer ürün ün direkt dışardan gelmesi sebebi ile gümrük masrafının da ürünün üstüne ilave edilmesindendir İHLAS CLEANMAX ROBOT ALMAK YADA TANITIM GÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM . İLETİŞİM İÇİN NUMARAM TEL:0532 606 41 26
  • bende ihlas robotun 98 modeli var.10 yıl oldu ve babalar gibi çalışıyor.. durumu biraz düzelteyim son modelinide alacam.
  • bu aletin fiyatını bilen varmı. ihlas calısanı olsa kaca alır?
  • kardeşimde ihlasınki var,sesli çalışıyor,pratikte değil.bende bu tarz bir makine alacğım,buaralar thomas ı ve pıhılpsı inceliyorum.pıhılpsı mağazada inceledim,güzel hepa13 filtreli ,pratik,ergonomik.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.