Şimdi Ara

ihs telekom ve godaddy yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar daha önce ihs'den aldığım asp a paketini asp b paketine genişlettim.Yani önceden 1 tane site açabilirken şimdi 5 tane olabiliyor.Alan adınıda godaddy.com'dan almıştım.Şimdi transfer yapmadan godaddy'den aldığım alan adını ihs'den aldığım host'a nasıl yönlendirebilirim?
    cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pespespes -- 17 Ocak 2014; 17:11:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pespespes

merhaba arkadaşlar daha önce ihs'den aldığım asp a paketini asp b paketine genişlettim.Yani önceden 1 tane site açabilirken şimdi 5 tane olabiliyor.Alan adınıda godaddy.com'dan almıştım.Şimdi transfer yapmadan godaddy'den aldığım alan adını ihs'den aldığım host'a nasıl yönlendirebilirim?

Merhaba;

Yapmanız gereken şey, Godaddy yönetim paneline giriş yapmanız ve alan adınızın yönetim alanına geçmenizdir. DNS yönlendirmesi yapabileceğiniz bir alan olmalıdır ( Godaddy panelini kullanmadığım için bilmemekteyim. ) Yani, yapmanız gereken DNS yönlendirmesidir,

Tarafınıza kolaylık sağlaması açısından aşağıdaki linkteki bilgileri okumanızı tavsiye etmekteyiz,

http://www.sertank.com/godaddy-com-dan-alinan-bir-domainin-hosta-yonlendirilmesi-430.html/comment-page-1

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc

quote:

Orijinalden alıntı: pespespes

merhaba arkadaşlar daha önce ihs'den aldığım asp a paketini asp b paketine genişlettim.Yani önceden 1 tane site açabilirken şimdi 5 tane olabiliyor.Alan adınıda godaddy.com'dan almıştım.Şimdi transfer yapmadan godaddy'den aldığım alan adını ihs'den aldığım host'a nasıl yönlendirebilirim?

Merhaba;

Yapmanız gereken şey, Godaddy yönetim paneline giriş yapmanız ve alan adınızın yönetim alanına geçmenizdir. DNS yönlendirmesi yapabileceğiniz bir alan olmalıdır ( Godaddy panelini kullanmadığım için bilmemekteyim. ) Yani, yapmanız gereken DNS yönlendirmesidir,

Tarafınıza kolaylık sağlaması açısından aşağıdaki linkteki bilgileri okumanızı tavsiye etmekteyiz,

http://www.sertank.com/godaddy-com-dan-alinan-bir-domainin-hosta-yonlendirilmesi-430.html/comment-page-1

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

çok teşekkürler,çok yardımcı oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.