Zaten cevap dilekçesinde bundan bahsetmisligide var evi satmaya çalışıyorlar falann..hem bundan bahsedip hemde tekrar duruşmaya 10 gün kala aramanin başka açıklaması olamaz zaten güya bunu artık bi yolla delil sunacak.mahkemedeki ihtiyaçin samimi olmaması sebebiyle red verecek istediği bu...satmayi dusunmuyoruz deyip kapatmış esimde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (94. sayfa)
-
-
Yok zaten farkındayız..ki satma gibi bir düşüncemiz de zaten yok ama belki bir umut ev arıyordur ev alıp bizim boşaltacaktir şeklinde diye de ümit etmedik değil aramadan sonra.. inşallah tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kiracı avukatı aramış. evi boşaltacağını söylemiş.
-
Haydi gecmis olsun darisi basimiza
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, yerel mahkeme tanık gelmedi diye davayı uzatmıştı ve gelmeyen tanığa uyarı mektubu göndermişti. Şimdi istinafa gittiler tanık dinlenmedi deliller süresinde verilmedi demişler. Dava dosyam 2022 . USulden 2024 temmuz da bozuldu. Tekrar harcı tamamlatıp,tahliye kararı verildi. Dava açılış tarihinden dolayı İstinafın daha hızlı ilerleme durumu olabilir mi?kendi Tanık olayından dolayı tekrar döner mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gözünüz aydın
-
aminnn, inşallah... yalnız bizim blokta birkaç kat üstümüzden daire almış. oraya geçecekmiş. her gün görmek zorunda mı kalıcaz şimdi.... bir yanım mutlu, bir yanım böyle....
-
Gözünüzaydin..darısı bizlere inşallah
İstinafa gitmedi ya bosverin bence gerisini
Şimdi sinirin altında kalmıştır istinafa gitse bile en geç 1.5/2 ayda doner
Bakın, normalde istinafa kesin gider, gitmesi mantıklı diye düşünüyorduk. Ama benim bir tarafım hep belki bir sebeple gitmez diyordu. olumlu düşünün olumlu olsun demiştim. galiba işe yaradı. pozitif düşünce gücü....... :)
İnşallah buradaki herkes tez zamanda evlerine kavuşur... Moralleri bozmamak lazım, eninde sonunda çıkacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibera -- 10 Aralık 2024; 15:51:31 > -
Merhaba arkadaşlar. Ben de sürecimden bahsetmek istedim.
Yer istanbul anadolu
Aralık 2022 ihtiyaç nedeniyle tahliye dava açılış
Aralık 2023 davayı kazandık
Aralık 2024 10 aydır 35. Bam kararını bekliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar.kac duruşma sürdü acaba..tanık dinletme nasıl yapıldı.bilgi verebilirmisiniz bu süreçle ilgili..
4 duruşma sürdü. Kiracı tanık bildirmedi biz ev sahibimizi ve bir akrabayı gösterdik. 3. Duruşmada önceden bildirdiğimiz tanıkları yanımızda götürdük hakim tanıkların dinlenmesini kabul etti. Tebligat çıkmasını beklemeden tek seferde iki tanığı da dinletmiş olduk.
Kiracı eşime ait ev olduğu hk yalan beyanlarda bulundu. Hakim o anda takbis sorgulaması yaptırarak üzerimizde başka ev olup olmadığına baktı.
Duruşma esnasında bakilabiliyor yani..bizimkide böyle bir iddia ortaya atabilirde o sebeple sordum.
Evet o anda sistemden tc girerek bakabiliyorlar. Sonrasında kiracı avukatı ek süre istedi. Bi ay sonra da son duruşma ile davamız kabul edildi.
Bizim ilk durusma 6.5 ay sonraya verildi ve kiracı cevap dilekçesinde tanık bildirdi.. kuvvetle muhtemel tanık dinletmek isteyerek uzatacak bı 6 ay sonraya 2.durusma vermesi çok tedirgin ediyor beni
Ek süre derken neyi sebep gösterdi..
Bir sebep göstermedi öyle bir hakkı varmış bir seferlik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X