< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (95. sayfa)
-
-
Tahliye etmek için daha neyi bekliyorlar acaba..kararın bozulacağıni falanmi..surda en fazla 6 ay daha otururlar sonra ne olacak daha zamlı fiyattan kira bedeli, taşınma ücretleri vs..mantiklarini anlayamıyorum gercekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar tahliye alabildinizmi siz acaba
Mantığı çok basit şu an bedavaya oturuyor , ne kadar işi uzatırsa o kadar karda, şu anda 4 bin tl kira veriyor otoparklı sitede. Çıkınca min 35 bin verecek aynı tip bir daire için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023 kasımda tahliye taahhütnamesi ile icraya verdim.İtiraz ettiler imzaya .İtirazın iptali davası açtık.2024 şubat ayında arabulucuya gidildi anlaşılamadı.İlk celse duruşma temmuz 2024e verildii kiracının imza sirküleri toplandı ve bilirkişiye yollandıı.İmza kiracıya ait çıktı.
Bugün ise 2. Celse görüldü ve istinaf yolu açık olarak tahliye kararı verildi.Yüksek ihtimal istinafa götürecek bakalım o ne kadar sürecek.Tahmini olan var mı ? Konum izmir
belki istinafa gitmez. biz de oyle dusunuyorduk ki davanin kabulunden 2 hafta sonra tahliye etmiş. gerekceli karar bile çıkmadan. önümüzdeki cumartesi avukata anahtari teslim edecekmis. bakalim bizi nasil bir ev bekliyor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibera -- 12 Aralık 2024; 0:52:40 >
17 aralıkta dava var sonucu bildirecem
-
Bizimde 18 inde inşallah hayırlı bir hafta olur...
quote:
Orijinalden alıntı: furkanxbn17 aralıkta dava var sonucu bildirecem
Birde mahkemeniz devir oldumu yoksa hala 12.sulh mu bizimkinin devri olduda
bizim de 19 'u. bakalım hayırlısı inşallah.
-
ilk duruşması olanlar 2. durusmaya hazir olun. 2 durusma ise karar buyuk ihtimalle lehinize olarak cikacaktir. lehte olanların kiracisi ev alabilecek durumda ise buyuk ihtimalle İstinafa gitmez. yok degilse uzatmaya çalışır. yine de umutlu olun. bazen hayat surprizler yapabiliyor.... herkese bol şans diliyorum. insallah en kisa surede güzel haberlerle gelirsiniz....
Cok sevindim sizin adınıza..bizlerde güzel haberler paylaşırız yakın zamanda insallah..
Sizin kaçıncı durusma..öyleyse tanık nedeniyle mi ertelendi
arkadaşlar yarın duruşmam vardı tekrardan ertelenmiş sebebi hakim olmadığı için. geçen seferde hakim izinliydi 6 ay sonraya atmıştı şimdi Allah bilir ne zamana atacak böyle bir şey olabilir mi ya. Avukatım dilekçe verecek duruşma tarihini erkene aldırabilmek için sizce işe yarar mı
-
Merhaba,
Bu durum 2 defa başımıza geldi. Toplamda 8 ay zaman kaybımız oldu bu sebeple. Maalesef bekledik. Başka hiç bir şey yapamadık. Siz yine de şansınız deneyin. Özel bir durumunuz varsa onu da muhakkak belirtin bence.
-
Evi teslim aldık. Tahmin edildiği üzere bir facia. 3,5 yıl hiç temizlik yapılmadan oturulmuş gibi tavanda onlarca örümcek ağı mı dersiniz, fırın hiç temizlenmemiş mi dersiniz, banyo dolapları ve hatta klozet yerinden çıkmış..... Mutfak dolapları 1 kez dahi silinmiş olamaz, mutfak dolaplarının altı ise simsiyah yumak yumak pisliklerle dolu. Her şey kırık dökük... işimiz çok gibi görünüyor. aklı olan evini asla kiraya vermesin. kiraya ev vermek malını çöpe atmak gibi bir şeymiş. hem malın üzerinde tasarruf hakkını kaybediyorsun hem de rezil ediyorlar. Allah hepimize bol şans, sabır ve enerji versin......
Bu arada anahtar tesliminde bize muhteşem bir teklifle geldi. Dava masraflarını üstlenirsek evi kiraya vermemize göz yumacakmış. Hala evi kiraya vermekten bahsediyor.... Bir de utanmadan ısrarla helallik istiyor. Ama alamadı.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibera -- 16 Aralık 2024; 17:55:49 > -
Geçmiş olsun maalesef beklenen bir durum, keşke bizim kiracı da istinafa gitmeseydi de evi pis bıraksaydı her gün lanet ediyorum 2 sene daha sürer diyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cok haklısınız. bizim kiracimizin maddi durumu cok iyi. ev aldi çıktı. benim bildiğim 4. evini almis oldu. bu arada kirada oturdugu sure icinde ayrica bir de arsa yatırımı yapmış. çözüm seçeneği coktu. olmasa o da istinafa giderdi.
ev için sulh hukuktan evin içi için bilirkişi talep edin. gelsin ortalama cıkacak masrafı kiracıdan tahsil edin. kiracı evi özenle kullanmak zorunda. zorunlu yıpranmalar hariç temiz tutmak zorunda. o sizle uğraştıysa sizde onunla uğraşın derim. bilirkişi talep edip evdeki aksaklıkların ortalama değeri eğer 50 bini geçiyorsa bilirkişiye tespit ettirip, tamirini yaptırıp faturayla icra takibi yapın. seve seve ödemek zorunda kalacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X