Arabulucu için ne kadar ücret takdir edilmiş acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (97. sayfa)
-
-
Ara bulucu için 1920 TL yazılmış.
-
Bugün 2. duruşmada tahliye kararı aldık şükür, şuan da gerekçeli kararın yazılmasını bekliyoruz, daha sonra avukatımız iletişime geçecek , istinaf durumunu teyit edecek. Bakalım süreci istinafa taşıyacaklar mı? merak ediyoruz.
-
Gözünüz aydın. İnşallah istinaf olmaz. Biz de karar çıkınca kesin istinafa gider diye bakıyorduk. hatta ev sahibimizle bunu hesaba katarak konuşmuştuk. Ama gitmedi. tahliye etti. İnşallah sizin de öyle olur.
-
5 bin dosya masrafımi yani çok degilmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun..surecinizden bahsedebilirmisiniz neler yapıldı benim de inşallah yarın olacak ilk duruşma malesef dün yapilamadiginicin
Teşekkürler
çok teşekkür ederim hocam , umarım dediğiniz gibi olur. Zaten sizin yorumunuzu okuduktan sonra içime bir umut doğmuştu , ama kısmet bakalım.
eğer giderse masraflar katlanacak , umarım akıllı davranıp tahliye eder diye ümit ediyorum.
Allah herkese hayırlı haber nasip etsin.
-
çok teşekkür ederim hocam, süreç biraz uzun ama özet geçeyim. Hem bundan sonrakilere de bir faydası olur umarım.
2023 temmuz evi satın aldık (kiracılı). Usüle ve zamana uygun tebligatlar vs. hepsi yapıldı. 3 kez ihtar çektik vs.
2024 ocak arabulucu süreci, tabi olumsuz.
2024 şubat dava açılış
2024 temmuz ilk duruşma ,
2024 aralık tahliye,
tabi zor bir süreçti neredeyse 20 ay sürdü, üstelik aldığımız kira 5000 , ödediğimiz 30000 , ve tabi bir de kredi ödemesi.
herşeyin üstünde manen yıpratıcı ve yorucu bir süreç.
İstinaf süreci bakalım eğer giderse , onu da bekleyeceğiz, ama bir karar çıktı en azından , bu sevindirici oldu elbette.
-
Ben bu sürecin başlarında kendimi çok yıprattım, sürekli düşünüp senaryolar kurdum. Kurdukça da işler ters gitti. Hakim gelmedi 2 defa.... ama en sonunda çok yoruldum ve sürece hiç bir dahlim olamadığını anladım.... her şeyi akışa bırakıp resmen polyannacılığa başladım. belki bir şey olur da istinafa gitmez, belki günün kaçırır da vs...... ve beklenmeyen şey oldu, kendisi tahliye etti.
şu forumda bunların yeri yok, farkındayım... burası bilgi paylaşım yeri. ama şuan sizi o kadar iyi anlıyorum ki. hisleriniz paylaşıyorum. o yüzden nacizane tavsiyem olumlu düşünün. süreçte gereken her şeyi yapın sonra zamana bırakın. belki inanmayanlar olabilir ama, olumsuz senaryoları düşündükçe onlar gerçek oluyor. bende öyle oldu en azından. belki tesadüftür. :)
-
Bu devirde kiracılı ev alacak kadar cesareti nasıl gösterdiniz ev sahibi oh kurtuldum evden diyerek satmış resemn.
-
Dün ilk duruşma oldu, 2. duruşmayı 06.11.2025’e ertelemiş, gelde adelede güven,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 19 Aralık 2024; 20:33:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rezalet bişey ya senede bir duruşma mı olur. Buna göre sizin davanın kesinleşmesi istinafla birlikte 6 7 yılı bulur.
Nasıl bir ülkedeyiz, eve çökmüş başına bir belaquote:
Orijinalden alıntı: landlord3460
Rezalet bişey ya senede bir duruşma mı olur. Buna göre sizin davanın kesinleşmesi istinafla birlikte 6 7 yılı bulur.
Kiracılı ev alınmayacak diye bir kanun mu var , varsa ben bilmiyorum. Ayrıca bulunduğumux konumda tek satılık ev bu evdi aldığımız dönemde , kendisi de çıkacağını söylemişti alırken. Yani bilmediğimiz konuda yorum doğru olmaz
Hemen öne alım dilekçesi verin , red olursa tekrar , yine red olursa tekrar . Yaşadığınız mağduriyeti de detaylı olarak dilekçe de belirtin , muhakkak faydası olur
Karekteri bozuk insanlarla karşılaşınca, evden çıkmıyor, başına bir bela almış oluyorsunuz. bizede demişti çıkacam diye ama çıkmadı, şimdi olsa bende kiracılı almazdım.quote:
Orijinalden alıntı: loserooKiracılı ev alınmayacak diye bir kanun mu var , varsa ben bilmiyorum. Ayrıca bulunduğumux konumda tek satılık ev bu evdi aldığımız dönemde , kendisi de çıkacağını söylemişti alırken. Yani bilmediğimiz konuda yorum doğru olmaz
Avukat’a söyleyelim, ne diyecek.quote:
Orijinalden alıntı: loserooHemen öne alım dilekçesi verin , red olursa tekrar , yine red olursa tekrar . Yaşadığınız mağduriyeti de detaylı olarak dilekçe de belirtin , muhakkak faydası olur
Yine elimiz boş donduk malesef..kiracı yine gelmedi malesef..2 gün sonrasina duruşma vermişti hakim fakat hakim kiracıyı avukat olduğu için asıl olarak değilde vekil olarak anlıyor ve durusmanin UYAP sisteminden ogrenilmesine diyor önceki duruşmada fakat kendisinin dilekçede böyle bir talebi olmadığından tebligat çıkması gerekiyor Muş...bu sebeple yine ertelendi tebligat çıkarılmak üzere..biz 2 güne sevinirken bence kiracı daha çok sevinmiş usul hatasi olduğu için...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X