Şimdi Ara

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.031
Cevap
40
Favori
81.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun, yeni tarih verdi mi?

• jahnny J kullanıcısına yanıt

Verdi 30 Ocak..ama eğer avukat bu durumu söylemeyip hakimde karar verseydi istinaftan dönecekti usulen tebligat olmadığı için..daha da zaman kaybı yasanacakti..hakim çıkarken bize 2 tanikta getirin o gün dedi biz bişey demeden..nedeni ne olabilir acaba

• Sezzzzx S kullanıcısına yanıt

Karar verecektir, bir de tanık sebebiyle uzamasın diye öyle söylemiştir bence.

• jahnny J kullanıcısına yanıt

Bende böyle algılamak istiyorum...ama bizimkini dinlediginde karşı tarafta dicekki benimde tanıklarim dinlensinn...şimdi onunkini dinlemezse yine istinafin bozma nedeni olmucakmi

Cok iyi senin taniklarin ihtiyaci degistirmez der gecer bence. Gicik olmus sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanros

Cok iyi senin taniklarin ihtiyaci degistirmez der gecer bence. Gicik olmus sanki.

Avukat ta öyle dedi takdir hakkını kullanıp reddebilir talebini dedi gerekcesini gosterek..lakin sanki öyle bir hakim değil gibi..bizim hakime denk gelen bir kişiyle konuştum kiracı tanık dinletmek istiyorum demiş tamam demiş ertelemis direk..

• Şaka gibi degilmi 3.durusmamiz olacak Ocak 30 ve hala on inceleme yapılmış degill.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezzzzx

Şaka gibi degilmi 3.durusmamiz olacak Ocak 30 ve hala on inceleme yapılmış degill.

İstinaf bekliyorum diye sinirleniyorum ama sizin durumdakileri görünce bir yandan da şükrediyorum, tamamen denk geldiğimiz hakimin insafına kalıyoruz resmen.

• quote:

Verdi 30 Ocak..ama eğer avukat bu durumu söylemeyip hakimde karar verseydi istinaftan dönecekti usulen tebligat olmadığı için..daha da zaman kaybı yasanacakti..hakim çıkarken bize 2 tanikta getirin o gün dedi biz bişey demeden..nedeni ne olabilir acaba

Size yardımcı olmuş, tanıklarınızı getirin demiş karar verecek.
  • emirkanim kullanıcısına yanıt

Ama kiracida dicekki benimde tanıklarim var cevap dilekçesinde belirttim onlarda dinlensin..hakim yine uzatacak 4.celseye bide taniklarini şehir dışından secmiski iş uzasın diye

• quote:

Ama kiracida dicekki benimde tanıklarim var cevap dilekçesinde belirttim onlarda dinlensin..hakim yine uzatacak 4.celseye bide taniklarini şehir dışından secmiski iş uzasın diye

Yardımcınız olsun, ne diyelim. Adalet bekliyoruz böyle durumda,
  • Merhaba arkadaşlar, bu dava sürecinde yıl sonu mu dava açmak iyidir? Yoksa yeni yıl başında mı? Ay sonu arabulucu ile görüşme var. Tek görüşmede bitirip hemen dava açmak mı iyi acaba bir dahaki seneye bırakmadan? Yoksa yeni yıla bırakarak mı? Hangisi daha kısa sürer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Kovboy

Merhaba arkadaşlar, bu dava sürecinde yıl sonu mu dava açmak iyidir? Yoksa yeni yıl başında mı? Ay sonu arabulucu ile görüşme var. Tek görüşmede bitirip hemen dava açmak mı iyi acaba bir dahaki seneye bırakmadan? Yoksa yeni yıla bırakarak mı? Hangisi daha kısa sürer?
    Hemen
  • Arkadaşlar şehir dışında ikamet eden tanıkların dinlenmesi nasıl yapılıyor..talimatla falanmi bilgisi olan yazabilirmi
  • dobrasam kullanıcısına yanıt

Merhaba benim arkadaşım katip. günde 25 duruşma yapıyorlarmıs ve fazlası dosya olarak yeni geliyormus. gün verirken aslında bilerek ileri atmıyorlar. günler doldukca daha ileri gidiyor. hakimler genelde 4 te durusmaları bitiriyor çok istisnai durumlarda 4:15 falan duruşma atıyorlar. kaldı ki bu kalemler suan istanbul anadolu da 40 tane. (20 idi 1/2 olayı var onları böldüler 40 oldu) . 3-5 tane istinaf bunları nasıl işlesin kaldıki şu var. istinadta suan 2-3 seneden bahsediliyor ve istinafta bir önceki seneden devreden dosya sayısı gittikçe artıyor. yani bunun 3-4 seneye cıkması da olası.

Evet

• 10 gün önce duruşma vardı.tahliye taahhütnamesi ile tahliye verildi.14 gün içinde istinafa başvuru yolu açık denmiş

istinafa gidip gitmediğini nasıl öğreniriz ? e devlet dava sorgulada çıkıyor mu

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Evet istinafta diye yazıyor. Oradaki dosyalar kopyalanarak Yeni bi dosya açılıyor bölge adliye mahkemesinde o da gözüküyor.
  • sertosman S kullanıcısına yanıt

Uzun bir surecmi peki

Talimat yazılacak mahkemeye bağlı

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.