Şimdi Ara

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ YGS-LYS KİTAP SETLERİ (2011-2012 DÖNEMİNE AİT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel olarak bilgi vereyim, kitaplar 2011-2012 müfredatına göre hazırlanmış kitaplardır. Her birinin yanlarına kullanılma durumlarını yazdım, genel olarak dolu kitap değil. Çoğu hiç kullanılmamış veya 5-10 sayfası kullanılmış durumda zaten.
    Onun dışında Bursa 'da oturuyorum, ptt kargo ile yollayacağım. Kargo ücreti dışında alıcıdan hiçbir ücret talep etmiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar hangi seti istediğini özel mesajdan yazsınlar.
    Son olarak umarım kitaplar ihtiyaç sahiplerine gider, 2011-2012 döneminden olmasına rağmen özellikle Fen Bilimleri kitapları piyasadaki çoğu kitaptan fazlasıyla kaliteli durumda. Sene içinde ben de fazlasıyla yararlanmıştım konu anlatımlarını okuyarak sadece.

1. set:YGS ağırlıklı, kültür modülleri. Kitaplar 2 bölümden oluşuyor genel olarak, konu anlatım kısmı ve soru bankası kısmı. son 100-150 sayfada ygs soru bankası diye yeni kısım başlıyor ve sadece sorulardan oluşuyor. (VERİLDİ)

3. set: LYS ağırlıklı, konu anlatımlı kitaplardan oluşan set. Bu fen bilimlerinin kitapları cidden çok kaliteli içerik olarak, çok beğendim ben. Bu sette sıfıra yakın durumda, çok az kullanılmış. (VERİLDİ)

4. set: YGS konu anlatımlı ağırlıklı set. Konu anlatımı ağırlıklı olduğu için kitapların kullanılıp kullanılmama durumlarına fazla dikkat etmedim, konu anlatımı için kullanılabilir set. (VERİLDİ)

5. set: Bu setteki kitaplar yarı yarıya kullanılmış durumda veya çok az kullanılmış durumda. Fizik, geometri ve kimya biraz daha temiz. Biyoloji ile matematik yarı yarıya kullanılmış gibi. (VERİLDİ)

6. set: Bu setteki kitaplarda YGS ağırlıklı soru bankaları. Hepsi tertemiz gözüküyordu, en fazla 15-20 sayfası kullanılmış olabilir. (VERİLDİ)

7. set: Bu setteki kitaplar biraz fazla kullanılmış olabilir, ama yarıdan fazla kullanılmış durumda değillerdir yine boş sayfaları var fazlasıyla. Palme temiz. FEM 'in ygs kısmı kullanılmış lys kısmı temiz. Esen yarı yarıya durumda. Fiziklerde yarı yarıya veya az kullanılmış. (VERİLDİ)

8. set: Bu set yarıdan fazla kullanılmış olabilir, kitapların hepsi kullanılmış değil ama çok fazla kısmı kullanılmış durumda. (VERİLDİ)

9. set: Şu ygs-lys biyoloji konu anlatımı ile lys kimya konu anlatımı cidden çok sağlam 2 kitap. Hedefi yüksek olanlara tavsiye ederim.. (VERİLDİ)

10. set: Birbirinden farklı yayınlardan oluşan 1-2 tanesi dışında tamamı LYS denemesi olan deneme seti. Cevap anahtarlarını hepsinin içine kesili biçimde koydum, alan arkadaş dikkat etsin düşüp kayabilir. (VERİLDİ)

11. set: Ortaya karışık fasiküller, testler vs. Şu uzay, analitik ve eba testleri geçen senenin bu arada. Diğerleri yine 2011-2012 döneminden kalma. Bazıları yarı yarıya kullanılmış durumda, bazıları hiç ellenmemiş. (VERİLDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakultasaian -- 20 Temmuz 2017; 15:20:10 >

• Güzel Bir Davranış Tebrik Ediyorum.İnşallah Bizde Bu Yolları Başarıyla Geçip Aynı Hareketleri Yaparız İhtiyacı Olan Kardeşlerimize.
  • hocam femsetler başınızı belaya vermesin
  • CA18DET kullanıcısına yanıt
    Alıcısı çıktığına göre gizleyelim madem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.