Şimdi Ara

İhtiyaca özel tablet tavsiyesi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben laptop haricinde çok mobil olduğum için mobilken de laptopu aratmayacak bir tablet arıyorum. İlk tabletim olacak ama bozulana kadar kullanmak istiyorum ara form falan bakmıyorum. İhtiyaçlarım şu şekilde;
    - Kamerası hiç önemli değil kamera olmada bile olur fotoğraf makinem var
    - Araç tablet tutucu alarak mobil navigasyon olarak kullanmak istiyorum. Bunu iOS ya da android tabanlı tabletlerde Yandex.Navi indirerek zaten yapabiliyor olduğumu biliyorum ama Windows tabanlı da olsa bluestacks ile play store'dan indirirebilirim diye tahmin ediyorum.
    - Fotoğraf makinem ile çektiğim fotoğrafları tablete atabilmek istiyorum bu yüzden micro sd desteği olması benim icin artı olabilir ancak olmasa bile android için otg kablom var bununla card reader'e fotoğraf makinesinin micro sd kartını takıp okutabileceğim kanaatindeyim yanlışım varsa da düzeltin. iOS tavsiyeleriniz icin de iOSa uyumlu otg kablosu var mı aynı görevi görür mü bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim.
    - Şayet harici hafıza desteği olmayacaksa dahili hafızasının en az 128 gb olması gerekiyor.
    - Aynı zamanda bir seyler yazıp edebiyatla ilgileniyorum harici klavye çok işime yarayacak
    - Performans olarak da iOS gibi hiç donup kasmayacak bir işlemciye ihtiyacım var. Hatta bana laptopumu sattıracak performansa sahip bir öneride bulunursanız çok makbule geçer
    - Son olarak eğer cellular özelliği olursa sırf bu yüzden ayrı bir hat alıp internet paketi tanımlayabilirim çok işime gelir ama şart da değil tabi ki. Zaten mobil tarifemde 15 gb paketim var beni mobilken idare ediyor hotspot ile de idare edebilirim.
    Bilen veya tecrübe eden arkadaşlardan yardımlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sait593 -- 28 Temmuz 2017; 0:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.