Şimdi Ara

İHTİYACI OLAN YOK MU ARKADAŞLAR - uygun fiyatlara tvler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İzmir içinde yaşayan ve öğrenci evinde kalanlar için 2 adet TV var evimizde. İhtiyaç duyulmadığı için uygun fiyattan vermeye çalışacağım.

Ancak bunu yaparken bizim de başka ihtiyaçlarımız olabileceğini düşünün ve buna göre fiyat teklifi yapın.

51 Ekran Arçelik Tüplü TV kumandası ile birlikte 75 TL (2012 içinde servis tarafından ekran kayması ile ilgili sorun giderildi (30 TL karşılığında) ve şu an sorunsuz.
     İHTİYACI OLAN YOK MU ARKADAŞLAR - uygun fiyatlara tvler İHTİYACI OLAN YOK MU ARKADAŞLAR - uygun fiyatlara tvler

37 Ekran Beko Tüplü TV kumandası ile birlikte 60 TL

İHTİYACI OLAN YOK MU ARKADAŞLAR - uygun fiyatlara tvler İHTİYACI OLAN YOK MU ARKADAŞLAR - uygun fiyatlara tvler

Her iki televizyonda da scart girişi olup HDMI girişi yoktur

Yer: Menderes, İzmir
    Teslimat: Gelin, test edin ve alın gidin
    Fiyat konusunu özelden tartışalım. Temizlik konusunda cihazlar 10 numaradır. Evde 2 kişiyiz ve 3 tv fazla olduğu için 2sini elden çıkaracağım.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 14 Eylül 2014; 14:28:57 >

• allah bereket versin hdmi olaydı iyiydi şaka bir yana izmirde öğrenciyken gerçekten böyle bir tvye ihtiyacım olmuştu..umarım ihtiyacı olanlara en makul ücretle ulaşır
  • Alttaki tvden bende de var, bu tvde nasıl kanal kayıt ediliyor bilgi verebilir misin? Yıllardır ihtiyaç olmadı şimdi ihtiyaç oldu kanal kaydedemiyorum tuşlar da silinmiş.
  • 51 ekran olandan bendede vardı ekran kayması bunlarda kronik bir durum
  • İlanınızı rastgele gördüm,donanımhaberde Menderes'ten insanlar görmek güzel
    Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthuan -- 20 Nisan 2014; 23:41:30 >
  • ++++++++++ ihtiyacı olan ogrenciye ver gitsin ya =) gelirken 3 adana alsın sana sodexosuyla
  • 1ad Telefunken Flat 72 ekran tv ve 1 adet 55ekran SEG marka iki adet TV yi geçen bedava verdim eski oturdugum semtin esanfına dedim ver bir ihtiyacı lan birine para da alma :) İkinci elde bile 50-100tl gidiyor.
  • "İhtiyacı olana yok mu, uygun fiyat" yazınca 5-10 lira istiyorsun sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

"İhtiyacı olana yok mu, uygun fiyat" yazınca 5-10 lira istiyorsun sandım.

aynen hocam.geçen sene 55 ekran grundig sağlam tv yi 10 liraya verdim.bu sene lazım oldu ,bakıyorum fiyatlar uçuk.
  • 55 ekran televizyonu ihtiyacı olan birine verdik ücretsiz olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.